Beoordelingen Hotel Traublingerhof***

20 juni 2013

Traublingerhof***
Beoordelingen Hotel Traublingerhof***
Bahnhofstrasse 12, A-6365, Kirchberg
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Traublingerhof*** in Kirchberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Traublingerhof*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Traublingerhof scoort een 8,9 uit 10, op basis van 81 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Traublingerhof*** in Kirchberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Traublingerhof***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Traublingerhof*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Traublingerhof*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Traublingerhof*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Traublingerhof*** met andere accommodaties in Kirchberg.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over Traublingerhof***

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Prima hotel en goed eten"
jlgeels
16-8-2012 Het hotel ligt tegenover het station in Kirchberg en het is ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. Voor de kinderen is er een klein speeltuintje voor het hotel en in het hotel is een speelkamer. Er is een sauna, stoombad in het hotel aanwezig alleen zijn die wel vaak gesloten. Wij hadden een familiekamer met een stapelbed voor de kinderen. Het eten is goed. Het diner bestaat uit een voorgerecht, 2 keuzes hoofdgerecht en nagerecht. Het ontbijt is ook prima. Een tip voor de zomer: koop een kaart voor de liften dan kun je in de omgeving ook gebruik maken van de liften.

met partner, Juli 2012
"Mooie plek"
bernadettesegers
25-8-2012 goed hotel goed eten grote porties

met partner, Juni 2012
"Een hotel om naar uit te kijken"
Fam Heijnen
25-6-2012 een vakantie in het hotel gehad om niet snel te vergeten onzettende vriendelijke en gastvrij eigenaren en het persooneel is ook top
de slaapkamers worden alle dagen netjes en goed schoon gemaakt het ontbijt en avondeten was helemaal top er worden 2 hoofd gerechten aan geboden maar als je een iets andere samen stelling wilt dan werd daar totaal geen probleem van gemaakt.
wat ons betreft kan ik de mensen wel adviseren als je iets wilt in kirchberg dan is dit wel de moeite waard er is een leuk gezellig barretje waar even lekker kunt zitten borrelen en het heeft een eigen terassje wat je daar maar weinig ziet. als we gaan zullen we vast weer gebruik gaan maken van dit hotel

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Topper"
Vidts-Spiliers
1-4-2012 Eerste keer Traublingerhof,het was dik in orde.Zijn zeer tevreden over onze wintersportvakantie.

met een groep, Feb. 2012
"Heerlijke wintersport vakantie"
Tiny koster
26-2-2012 Bij aankomst meteen al een thuiskomen gevoel, 3e x. Vriendelijke mensen, service, antwoord op alle vragen. Een fantastische Tiroleravond georganiseerd met goede muziek. Heerlijk eten, Hugo is een prima kok, vooral het vlees/vis was heerlijk, kamers wat klein maar het is niet de bedoeling daar te blijven. Heerlijk bed, schoon.

met vrienden, Okt. 2011
"Fantastich hotel."
mathieu
9-10-2011 voor ons is hotel Traublingerhof een fantastische plaats om vakantie te nemen.mooie omgeving,zeer vriendelijke uitbaters en personeel.kamers prima in orde, eten uitstekend....lekker en zeker genoeg (te veel).
voor mij is dit een 10 waard.
was reeds de tweede maal in dit hotel..

met vrienden, Sept. 2011
"Prima prijs kwaliteit verhouding"
gartjong
11-9-2011 wij waren hier van 01-09-11 tot 05-09-11 om een weekend te mountainbiken met drie jongens. Dit is erg goed bevallen het hotel was super en de omgeving ook.
Zeker een aanrader voor mensen die is leuk willen biken in de bergen.
Alleen jammer dat er niet zoveel leven was in de kroegen rond deze tijd.

"Heerlijk en prettig"
fam.Kriege
21-8-2011 Wij hebben een heerlijke vakantie in Traublingerhof gehad. Dit is van onze kant echt een aanrader. Vanuit daar veel tripjes gemaakt en dat is ook goed te doen met zowel de auto als ook met de trein. Leuk ook dat onze dochter in de keuken mocht meekijken en foto's mocht nemen. Wij gaan daar zeker nog een keer vakantie vieren.

"Zeker een aanrader !!"
Johnny Gryspeert
5-7-2011 Onze eerste kennismaking met Tirol en hotel Traublingerhof te Kirchberg is uitstekend verlopen. Prima hotel, zeer vriendelijke eigenaars en personeel, zeer proper, ruime kamer met goede bedden en vooral een voortreffelijke keuken. Voor velen een pluspunt: de Belgische uitbaters spreken Nederlands. Hoewel we zelf geen kinderen of hond mee hadden kun je zien dat deze er ook welkom zijn. Prima gelegen als vertrekplaats voor goed aangeduide wandelingen. Uitstappen niet zo ver af zijn de Krimmler watervallen, Berchtesgaden, Swarovski Wattens, Salzburg, Rattenberg..... voor elk wat wils. En na iedere wandeling of uitstap wacht steeds een heerlijk avondmaal. Greet en Hugo hartelijk dank voor de mooie vakantie. Marleen & Johnny uit Lichtervelde - België.

met vrienden, Jan. 2011
"Perfect voor alle leeftijden!"
Joost Juan
25-1-2011 Gezellig, goede service, niet duur, fantastische ligging naast 't station (i.v.m.) taxi's terug..!
Eten was elke avond lekker en ontbijt is goed verzorgd. Mensen zijn vriendelijk en het drinken opgeteld van de hele week was minder dan verwacht.

Wij komen hier zeker nogmaals, 14 jongens uit Twente.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?