25-1-2011
Gezellig, goede service, niet duur, fantastische ligging naast 't station (i.v.m.) taxi's terug..!
Eten was elke avond lekker en ontbijt is goed verzorgd. Mensen zijn vriendelijk en het drinken opgeteld van de hele week was minder dan verwacht.
Wij komen hier zeker nogmaals, 14 jongens uit Twente.
6-12-2011
Een mooi gelegen hotel aan de rand van het centrum, nog net weg van de drukte, maar je bent op 2 minuten in Kirchberg-dorp waar alles bruist met après-ski bars en winkels...De uitbaters zijn Vlaams en heel vriendelijk, de keuken is er uitstekend en alles is mooi verzorgd. Kortom: een leuke plaats om je wintersportvakantie door te brengen, ski bushalte op 2 minuutjes wandelen en max 10 minuutjes voor je aan de lift bent!
21-8-2010
Wij hebben weinig of geen negatieve punten aan
te merken .De ontvangst en personeel is heel
goed en vriendelijk verlopen .k wa ligging is
het heel goed gelegen om van daaruit bezoeken aan andere steden te brengen een nadelig puntje is mischien voor sommige mensen dat het vlakbij
het treinstation gelegen is en zeker als men vooraan slaapt,hoewel ik daar geen problemen mee heb gehad . De werking van het reisbureau was perfect en voor herhaling vatbaar Samengevat het is allemaal goed meegevallen en we zullen er zeker nog langs gaan en dan ook met het reisbureau groetjes danny en karina.