6-3-2011
Taxacherhof is ons prima bevallen. De kamers zijn schoon en groot genoeg. Het ontbijt 's ochtends is wat je mag verwachten, niet overdadig, maar goed. De pistes zijn makkelijk te bereiken met de skibus. Verder rijden er voortdurend taxibusjes zodat je ook met een gerust hart kunt gaan apres-skien.
4-1-2011
Hotel ziet er van de buitenkant erg luxe uit. Kamers daarentegen zijn erg simpel en niet erg groot. Kleine badkamer, redelijk bed en kleine kleurentelevisie. Verder op de kamer geen voorzieningen. Kamers hebben wel allemaal een balkon, wat erg prettig is. Kamers werden elke dag keurig schoongemaakt en de handdoeken werden vervangen.
Het hotel heeft een prachtige nieuwe sauna. Hotel ligt erg gunstig tov de skipistes, ong 5 autominuten. Dorp zelf is ook 5 min met de auto. Geen gebruik gemaakt van de eetgelegenheid in het restaurant.
24-3-2010
De prijs / kwaliteit verhouding is precies goed in dit familie hotel. De kamers zijn inderdaad wat ouder, maar worden goed schoon gehouden. Sinds dit jaar is er een nieuwe chefkok in het hotel waardoor het eten nog beter is geworden. Het leuke is ook nog als je van echt lekker eten houdt kun je in het 2 sterren restaurant Rosengarten gaan eten. Dit hoort bij het hotel.
Het hotel heeft niet zoveel kamers waardoor het ook niet masaal is.
Je ziet hier veel mensen ieder jaar weer terugkomen en dat is niet voor niets.
Ook wij gaan er ieder jaar naar toe.
2-1-2010
Ben 6 dagen in dit hotel verbleven en het is me enorm bevallen!
We zaten samen met kennissen en familie op de 4e verdieping.
De kamers waren hier erg klein en oud maar omdat ze zodanig schoon waren en werden gehouden hebben we er geen last van gehad.
De bediening is heel vriendelijk en het eten prima in orde.
Prijs kwaliteit verhouding in dit hotel zijn precies goed.
De pistes zijn makkeljik te bereiken met de bus die in spits uren elke 10 minuten rijdt. De halte is 50 meter lopen vanaf het hotel.
Ik heb een hele leuke vakantie gehad in dit hotel ondanks de wat mindere eerste indruk.