Hotel Taxacherhof*** in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

Voorkant Hotel

Beoordelingen Hotel Taxacherhof***

Aschauerstraße 46, 6365, Kirchberg
Hotel Taxacherhof scoort een 7,0 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Taxacherhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Taxacherhof*** in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Taxacherhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Taxacherhof*** met andere accommodaties in Kirchberg.

14 beoordelingen over Taxacherhof***

6,7
6,5
6,3
met vrienden, Feb. 2012
"No Go Hotel"
Dirk
9-2-2012 Sfeerloos hotel waar je niets van de Oostenrijkse gastvrijheid terug vind.
Het personeel loopt verkleed rond als pinguings omdat deze ook de service verzorgen in het aanpalend "klasse" restaurant Rosengarten welbeloond met een score van 18/20 in de Gault Milleau van Oostenrijk. Maar wat de chef van dit restaurant voor zijn hotelgasten voorschotelt tart alle verbeelding. Afgekookt vlees, vermoedelijk waaruit de bouillon is getrokken voor het klasse restaurant. Spagetti als avondschotel! Koude soep, smaakloze gerechten en dessert met slagroom uit een spuitbus. Na mijn klachten geuit te hebben bij het managment dat gerechten smakelozer zijn dat die langs snelwegrestaurants en dat het eten in de berghutten beter is dan bij hun heeft de keuken ons wel dienst bewezen. Het tussengerecht was pure klasse!
Voor ons is het duidelijk dat de hotelgasten de dupe zijn van het klasse restaurant niettegenstaande dat onze euro's evenveel recht hebben op kwaliteis maaltijden.

met partner, Dec. 2011
"Er zijn betere"
cor
4-1-2012 taxacherhof kirchberg

ligging is o.k t.o.v. piste maar wel ver van het dorp. het hotel kent 2 delen een lux en verouderd deel. het luxe gedeelte kent een 2 sterren restaurant. een gedeelte van het oude gedeelte is modern en een ander gedeelte oud. het eten deed de kok geen eer aan. vaak simpel en lauw. ontbijt en salade buffet werd slecht bijgehouden. Bar is heel ongezellig met bediening in zwart smoking.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Prima Hotel"
ylzetros
21-3-2011 Prima hotel met wat verouderde kamers. Wij hebben hier 1 nachtje geslapen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Taxacherhof*** bij:

met vrienden, Feb. 2011
"Prima hotel iets buiten het dorp"
svanbruggen
6-3-2011 Taxacherhof is ons prima bevallen. De kamers zijn schoon en groot genoeg. Het ontbijt 's ochtends is wat je mag verwachten, niet overdadig, maar goed. De pistes zijn makkelijk te bereiken met de skibus. Verder rijden er voortdurend taxibusjes zodat je ook met een gerust hart kunt gaan apres-skien.

met partner, Dec. 2010
"Eenvoudige hotelkamers"
corinarewijk
4-1-2011 Hotel ziet er van de buitenkant erg luxe uit. Kamers daarentegen zijn erg simpel en niet erg groot. Kleine badkamer, redelijk bed en kleine kleurentelevisie. Verder op de kamer geen voorzieningen. Kamers hebben wel allemaal een balkon, wat erg prettig is. Kamers werden elke dag keurig schoongemaakt en de handdoeken werden vervangen.
Het hotel heeft een prachtige nieuwe sauna. Hotel ligt erg gunstig tov de skipistes, ong 5 autominuten. Dorp zelf is ook 5 min met de auto. Geen gebruik gemaakt van de eetgelegenheid in het restaurant.

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Prima hotel"
Janine
24-3-2010 De prijs / kwaliteit verhouding is precies goed in dit familie hotel. De kamers zijn inderdaad wat ouder, maar worden goed schoon gehouden. Sinds dit jaar is er een nieuwe chefkok in het hotel waardoor het eten nog beter is geworden. Het leuke is ook nog als je van echt lekker eten houdt kun je in het 2 sterren restaurant Rosengarten gaan eten. Dit hoort bij het hotel.
Het hotel heeft niet zoveel kamers waardoor het ook niet masaal is.
Je ziet hier veel mensen ieder jaar weer terugkomen en dat is niet voor niets.
Ook wij gaan er ieder jaar naar toe.

met een groep, Dec. 2009
"Mooi, praktisch en zeer schoon hotel"
Bastiaan Dikker
2-1-2010 Ben 6 dagen in dit hotel verbleven en het is me enorm bevallen!
We zaten samen met kennissen en familie op de 4e verdieping.
De kamers waren hier erg klein en oud maar omdat ze zodanig schoon waren en werden gehouden hebben we er geen last van gehad.
De bediening is heel vriendelijk en het eten prima in orde.
Prijs kwaliteit verhouding in dit hotel zijn precies goed.

De pistes zijn makkeljik te bereiken met de bus die in spits uren elke 10 minuten rijdt. De halte is 50 meter lopen vanaf het hotel.

Ik heb een hele leuke vakantie gehad in dit hotel ondanks de wat mindere eerste indruk.

met partner, Dec. 2007
"Alles naar wens"
odiban
6-9-2009 skibus stopt bij het hotel
eten prima
kamers keurig
alles was in orde

Fam. van Meggelen; ...
10-3-2007 Een prima hotel waar we een fijne wintervakantie hebben genoten. Bediening zeer netjes en vriendelijk. Opvallend is een niet typisch Tiroler inrichting. Kamers zeer netjes.
Sauna is een beetje klein. Service in het Hotel prima.

Covb
12-2-2006 Keurig hotel. Zeer goede bediening. Loopt allemaal zeer goed. Eten was uitzonderlijk goed.
Wij hadden ook de zolderkamers. Ze waren klein maar keurig netjes. En de eigenaresse was zeer aardig. Tegen iedereen. Ze zat gewoon tussen de gasten in de bar. Een aanrader.