Gasthof Skirast** in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 7.4 | Zoover

Gasthof Skirast** Kirchberg

Beoordelingen Gasthof Skirast**

Rettenbach 8, 6365, Kirchberg
Gasthof Skirast scoort een 7,4 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Skirast**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Skirast** in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Gasthof Skirast** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Skirast** met andere accommodaties in Kirchberg.

8 beoordelingen over Skirast**

5,9
met vrienden, Feb. 2009
"Niet meer voor mij"
esther
19-2-2009 eten was echt slecht.. geen groenten en vond het maar allemaal prakjes.. ontbijt was ook niet goed weinig keus en de broodjes waren om half 9 al allemaal op. ver wel oké,,

Familie, Mrt. 2008
J. Rotsteeg
13-3-2008 Skirast is een eenvoudig maar schoon hotel met vriendelijke mensen. Alleen het dagelijks apart afrekenen van de drankjes bij het eten en van het restaurant is niet echt handig.

Familie, Feb. 2008
gedoma
14-2-2008 voor geoefende skieërs goede uitgangsbasis (dicht bij gondel).zwembadje moet als dompelbad worden gezien. te overdreven drankverkoopbeleid.verder goede prijs/kwaliteit verhouding.

Familie
R. Duijn
20-1-2008 Een prima hotel, zeer vriendelijke bediening.
200 meter van de piste en als er genoeg sneeuw ligt skien tot aan het hotel, ideaal dus.
Het zwembad was een beetje koud, maar we kwamen om te skien.
We hadden geen keuze menu, het eten was dus iedere dag een verrassing maar we hadden iedere dag lekker eten.

Jeroen
30-10-2007 Opzich een prima verblijf gehad (2004). Het zwembad was erg koud, maar een goede afwisseling met het stoombad.
Ik vond het zeer (!!) storend dat je de drankjes in de bar/restaurant gelijk moest afrekenen. Als je je daar niet aan stoort is het een uitstekende zaak (vooral de loopafstand naar de lift=200m)

M. Franken
19-2-2007 Het is een heel net gasthof en ongeveer 100 meter lopen van de piste.

n.destoop
23-4-2005 klein verzorgd hotel, met zwembad.

katrien
6-10-2004 direkt gelegen aan de piste, goede apres ski
zwembad en sauna, goede maar gewone keuken
voor ons reeds de 5 de maal