14-2-2012
Een prima pension, wij hebben er last minute geslapen.
Lekkere bedden en een goede service.
We sliepen in Haus Margret wat van dezelfde eigenaresse is.
Ontbijten moesten we even oversteken, voor ons geen probleem geweest.
Ontbijt was goed verzorgd, ook aan koffie en thee geen tekort
1-3-2011
Een wat ouder pension met een zeer aardige gastvrouw.
Pas echter op als je een éénpersoonskamer boekt. De gezamelijke douche op de gang is slecht toegangkelijk voor volwassenen. Namelijk heel erg klein.
Verder een prima ontbijt.
Jammer van het roken in de bar die de ochtend erna weer ontbijtruimte is.
19-9-2010
Wij zijn inmiddels meerdere malen in dit kleinschalige pension geweest als doorreis naar Italie en naar volle tevredenheid. Verwacht geen mega groot hotel met allerlei wellness activiteiten. Dan moet je doorrijden want dat is er niet. Kamers zijn prima met balkon en alle voorzieningen die je nodig hebt, niets meer, niets minder. Het is enkel om goed te kunnen overnachten want overdag ben je altijd weg. Afhankelijk van het type kamer iets aan kleine kant. Ontbijt keurig en voldoende keus. Parkeren voor de deur. Op loopafstand van het gezellige centrum (ca. 5-10min) waar genoeg restaurants zijn om goed te kunnen eten (bijv. Bechlwirt)
Zijn nu een paar keer in de zomer geweest maar is ook een ideale overnachtingsplek voor de wintersport.
En niet onbelangrijk: uitermate goed betaalbaar, niet duur (€ 30,- pppn in onze periode). Absoluut aan te raden!!