26-4-2011
Leni, de eigenaresse heeft een leuk en rustig oostenrijks pension, er zijn kamers en er is een apart huisje. De vorige schreef dat er een karig ontbij was, maatr als je haar vraagt om meer krijg je dat ook. de prijs is ook navenatn, als je een ontbijtbuffet wil, dan netaal je normaal ook meer. Dus dit is echt iets voor de vakantieganger die van rust en oostenrijkse sferen houdt.
We gaan er nu al 5 jaar naar toe, meerdere keren in het jaar, je kunt als je dat wenst de hele familie ontmoeten en een band mee opbouwen, zoals wij gedaan hebben. De bedden zijn goed, er is tv op de kamers en het huisje is helemaal perfect, ik ben deels invalide en voor mij is dit ideaal!
31-1-2008
Zeer eenvoudig pension. Beetje oubollig en niet echt modern. Het ontbijt is erg karig: precies afgepast 2 kuipjes smeerkaas OF smeerworst. De ene dag een gekookt ei, de andere dag jus d'orange... De eigenaresse is wel heel aardig. De kamer die wij hadden werd goed schoongemaakt en we kregen om de dag schone handdoeken. De ligging t.o.v. het centrum is super: het ligt aan een rustig zijstraatje van de hoofdstraat. Binnen een paar minuten loop je naar het centrum. Je moet met de auto of skibus naar de liften (Fleckalmbahn).