Appartement Rettenstein*** in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Rettenstein***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Rettenstein***

Kitzbühelerstrasse 34, 6365, Kirchberg
Appartement Rettenstein scoort een 9,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Rettenstein***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Rettenstein*** in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Appartement Rettenstein*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Rettenstein*** met andere accommodaties in Kirchberg.

7 beoordelingen over Rettenstein***

"Prima Appartement!"
Paul
3-1-2010 Een prima verblijf! De familie Brandstatter is zeer gastvrij en vriendelijk. De verse broodjes hingen elke ochtend aan de deurknop! De auto konden we vlak voor de deur parkeren. Een supermarkt en diverse restaurants en uitgaansgelegenheden(eissbar)zijn vlakbij.De skipiste is per bus of auto op 10 min.afstand. De kamers waren eenvoudig maar schoon en functioneel. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!! Wij komen hier dit jaar weer!

Familie
"Fam. Brandstätter is zeer gastvrij"
Fam.Gijsbers
29-8-2008 Wij hebben daar met 12 personen een hele fijne week doorgebracht.
Ook voor kleine kinderen was het appartement perfekt. Ze konden binnen ook heerlijk spelen in de speelkamer.
En achter het appartement was een speeltuin en de Badensee met nog veel speel toestellen.

Damoiseaux, Mariet ...
28-2-2008 Niet aarzelen, gewoon naar toe gaan!!
Heer en mevrouw Brandstätter bijzonder vriendelijk, gastvrij en behulpzaam!

Marlene van der Wil...
9-9-2006 Prima appartement. Groot app, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Erg vriendelijke mensen. Een aanrader....

stefan
18-3-2006 Wij komen er al 15jaar en het bevalt ons uitsteekend allemaal zeer vriendelijk ook het personeel.

met vrienden, Feb. 2006
Dimitri
7-3-2006 Mooi schoon appartement, goede ligging in het dorp dicht bij de lift een echte aanrader

rene van ven
24-8-2004 ik moet zegeen wij komen daar al voor 4 of 5 jaar en het bevalt ons echt uitstekend dicht bij de bushalte en het centrum echt geweldige kamers goed verzorgd en vriendelijke mensen