Hotel Metzgerwirt**** in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 8.7 | Zoover

Hotel Metzgerwirt**** Kirchberg

Beoordelingen Hotel Metzgerwirt****

Pöllmühle 7, 6365, Kirchberg
Hotel Metzgerwirt scoort een 8,7 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Metzgerwirt****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Metzgerwirt**** in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Metzgerwirt**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Metzgerwirt**** met andere accommodaties in Kirchberg.

40 beoordelingen over Metzgerwirt****

alleenreizend, Mrt. 2012
"Prima hotel"
F. Hermsen
13-3-2012 Zeer vriendelijke bediening. Prima sauna. Gratis internet. Op de dag van vertrek lunchpakket meegekregen, super.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Zeer goed"
MG
3-3-2012 Aanbevelingswaardig hotel. Personeel doet alles om het je naar de zin te maken. Ligging ten opzichte van centrum en pistes uitstekend. Ook de grootste skischool van Kirchberg ligt op een 2 minuutjes lopen. Vanaf de Maierlbahn kun je zelf tot aan de parkeerplaats van het hotel skieen. Geweldige vakantie gehad! Eten ook voortreffelijk gegeven de meerprijs die hiervoor wordt gevraagd. Werkelijk veel value for money.

met partner, Jan. 2012
"Super week gehad!"
bert
24-1-2012 Wij komen al een jaar of 8 in Metzgerwirt en hebben het er nog steeds naar onze zin. De bediening is gastvrij en de kamers zijn uitstekend. Ook Kirchberg is een mooi dorp.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Metzgerwirt**** bij:

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Goede keuze, centrale plek"
Henk de Kroon
6-1-2012 Wij kwamen mijn zoon en broer bezoeken die als Skileraar in Kirchberg actief is/was. Hiervoor via internet een geschikt 'vrij' verblijf gezocht, die past bij ons bliksembezoek en avond vertier. De centrale ligging, goede (winter)parkeergelegenheid en kwaliteit spraken osn aan en is in de praktijk ook zo gebleken. Zeker een aanrader!

met partner, Mei 2011
"Prima centraal gelegen hotel."
Marco en Marjelle
1-8-2011 Voor ons was Hotel Metzgerwirt de uitvalsbasis voor onze eerste mountainbike vakantie. Het hotel is een van de premium partners van de Bike Academy bij de Fleckalmbahn. De eigenaar van het hotel is zelf een mountainbiker en kan je enthousiast vertellen over de verschillende routes in de omgeving. Ontbijt (uitgebreid buffet) en avondeten zijn prima verzorgt. Het personeel is sympathiek en erg service gericht.

"Heel fijn vakantieverblijf"
j.l.vanluijn
5-4-2011 Hotel metzgerwirt is een prettig hotel met fijn personeel.
De eigenaar is een aimabel persoon die niets aan het toeval wil overlaten.
Service staat hoog in het vaandel,de kamers zijn prettig en goed ingericht.
Kortom het is een hotel waar wij graag terugkomen

"Als atijd:weer prima"
Jojo en Jan Bussche...
22-3-2011 Diner is wat te veel op snelheid gericht. Gerechten (te) snel na elkaar. Tijdens het diner worden de tafels alweer ingericht voor het ontbijt. Geeft wat onrust.
Volgende keer graag in de "Stuberl".

"Fantastische plek"
fam. karsijns
21-3-2011 hotel metzgerwirt is een uitstekend hotel met prima personeel en geweldige kamers. jammer dat wij er, door een skiongelukje, maar 3 dagen van hebben genoten
fam. karsijns roden nl

met partner, Feb. 2011
"Geweldig!"
Joyce Soons
7-3-2011 Geweldig hotel met vriendelijk en serice gericht personeel. Zeer goede keuken.
Al jaren op een rij!

met partner, Feb. 2011
"Een goede plek."
R.Pleysier
25-2-2011 Kamers/peroneel en eten is prima.Zelfs elke ochtend verwarmde skischoen.