Appartement Lorenzoni in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 9.2 | Zoover

appartement lorenzoni

Beoordelingen Appartement Lorenzoni

Dr. Erhart Straße 7, A-6365, Kirchberg
Appartement Lorenzoni scoort een 9,2 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Lorenzoni? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Lorenzoni in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Appartement Lorenzoni vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Lorenzoni met andere accommodaties in Kirchberg.

7 beoordelingen over Lorenzoni

met vrienden, Feb. 2011
"Geweldig"
De Bochtjes
10-1-2011 Hier verbleven in januari 2011 met 3 vrienden. Alles is netjes,schoon, vrij nieuw en zeer vriendelijk personeel. Skibus stopt voor de deur en qua uitgaan kun je niet centraler zitten. Kortom: een supervakantie voor een superprijs!!

met partner, 2011
"Goede accommodatie!"
Sonja
25-1-2011 De eigenaren verontschuldigde zich dat we het kleinste appartement kregen (nr.15), maar het was perfect voor twee personen!
Het had een volledig ingerichte keuken met aangesloten woonkamer, aparte slaapkamer met 2 persoonsbed, badkamer en een apart toilet. Beneden is een verwarmde ruimte voor de skispullen.

Ons appartement zag er nieuw uit en was echt schoon. Er was gezorgd voor bedlinnen en handdoeken. Het was geen probleem dat we een extra wissel van handdoeken wilden.

De appartementen zijn gelegen in het centrum van Kirchberg en de skibushalte ligt aan de overkant van de straat. Het is boven een Konditorei waren ze heerlijke taarten hebben! Het is mogelijk om het ontbijt in het restaurant te hebben, maar wij haalden verse broodjes bij de bakker aan de overkant.

Al onze vragen en opmerkingen werden onmiddellijk behandeld, dus de service van het personeel was ook erg goed!

met vrienden, Jan. 2011
"Super appartementen!"
M Bussmann
24-2-2011 Lorenzoni in Kirchberg is nu voor de 3e keer ons onderkomen geweest en elke keer weer is het fantastisch. Ruime kamers met super badkamers.altijd schoon!
Altijd een goede woonkamer/keuken.

Ligging in het dorp is perfect.Ontbijt is super.

Wij komen zeker terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Lorenzoni bij:

"Heerlijke vakantie"
Mariska
9-3-2010 Met zn 6-en hier geweest. Nieuwe en luxe appartementen, van alle gemakken voorzien! Keuken met afwasmachine en magnetron, mooie badkamer, ruimer kamers. Beneden kan je heerlijke apfelstrudel eten in de konditorei. Tegenover is een bakkerij voor de verse broodjes en schuin tegenover een supermarkt. Op korte afstand van skibus. Aanrader om te gaan eten; Kupferstube. Erg leuk, gezellig en lekker eten. Midden in het centrum dus ideaal na een avondje apres-ski; je loopt zo naar je appartement. Kortom; volgende keer weer Lorenzoni!

met vrienden, Mrt. 2010
"Goed onderkomen"
R.Pol
15-3-2010 Het is een net appartement, lekker ruim. De ski bus stopt praktisch voor de deur van de konditorei. Deze konditorei zit onder de appartementen. Dit appartement bevind zich in het midden van het dorp. Er zit ook een supermarkt dicht bij dit appartement. De eigenaren/personeel zijn hier uitermate vriendelijk. Dit is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Centraal gelegen, leuk zomerarrangement."
freek
9-9-2009 De vriendelijke familie Lorenzoni heeft boven de konditorei ca. 8 moderne en vrijwel nieuwe appartementen gebouwd. Ziet er keurig uit en alles is aanwezig. Het ligt midden in het centrum, dus lekker centraal. Nadeel is dat er wel wat verkeersdrukte is en je regelmatig live muziek hoort van omliggende hotels of het dorpsplein. Zonder auto prima bereikbaar, station Kirchberg ligt op een paar 100 meter, met de bus is alles goed bereikbaar, ook Kitzbühel (gratis als je een sommerferienpass voor de kabelbanen koopt). Ik heb rechtstreeks geboekt bij de eigenaar, hij heeft in de zomer leuke "pauschalen". Voor 630 Euro (2 volw. + 2 kind.) een week een 3-k app, opgemaakte bedden, fruitschaal, hand- en theedoeken, iedere dag ontbijt en iedere dag koffie met taart in de konditorei. Erg gemoedelijk en goed verzorgd. Omdat het in de zomer rustig is kun je om een groter app vragen. De eigenaar woont boven de app dus is altijd aanwezig voor vragen en laat je verder lekker vrij. Fjne vakantie gehad.

met partner, Jan. 2009
"Fantastisch appartement!"
Anne
20-1-2009 Perfecte locatie voor een wintersportvakantie in Kirchberg! Appartementen zijn in nieuwstaat en van alle gemakken voorzien. Ligging is perfect, midden in het centrum. Pistes zijn prima te bereiken met de skibus (halte aan de overkant van het appartement).
Onder de appartementen zit een konditorei met heerlijke koffie en gebak. Iedere middag rond 16.00 uur is het hier bomvol en erg gezellig. Bediening en eigenaren waren erg vriendelijk en gastvrij. Op dag van vertrek mochten we zelfs gebruik maken van prive douche! Al met al een geweldige vakantie gehad en volgend jaar gaan we zeker weer!