Kies een internationale website
19 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Lifthotel***
Aschauerstr. 39, A-6365, Kirchberg
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Lifthotel*** in Kirchberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Lifthotel*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Lifthotel
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Lifthotel*** in Kirchberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Lifthotel***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Lifthotel*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 121
vakantiefoto's
van Hotel Lifthotel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Oostenrijk
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(12)
met een groep
(13)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(157)
ALL
met jonge kinderen, Feb. 2013
"Zeer goed"
heer Martens
2-3-2013
het is niet de eerste keer in dit hotel ,dus het past in de lijn wat we verwachten
met jonge kinderen, Jan. 2013
"Super hotel !!!"
tanjavanderzwan7
27-1-2013
Bij aankomst skipassen, skiles voor onze dochter en ski's geregeld bij de Mairllift zich die zo'n 500mtr van het hotel bevind. Bij gerry sport (die ook naast het hotel een 2e winkel heeft) kan je de gehuurde ski's iedere dag gratis stallen. Scheel een hoop gesleep. Naast het hotel is een bushalte die je binnen 2 minuten bij de lift brengt. Hotel zelf was zeer prettig. Mooie zeer grote familiekamer (nr 332) met uitzicht op de piste. Eten was zeer goed en kindermenu kon zonder problemen worden omgezet in iets anders. Service was dan ook echt super. Ook bij het weg gaan hadden ze op aanvraag ontbijtpakketjes klaar gezet voor onderweg. Dit hotel is zeer aan te bevelen met (jonge) kinderen en is voor ons zeker voor herhaling vatbaar!!!
met vrienden, Jan. 2013
"Goed hotel voor weekje wintersport"
pafi
4-2-2013
redelijk groot hotel aan doorgaande weg, skibus stopt voor de deur. Met een paar minuten sta je onder aan de gondel (zowel maierl als pengelstein). Kamers netjes, ruim. Badkamer wat gedateerd, klein toilet. Matrassen slap.
Eten; ontbijt is goed. Diner, keuzemenu met 3 keuzes. Niet echt super, aparte combinaties, er zit niet veel smaak aan het eten. Voorgerechten en dessert buffet.
Personeel o.h.a. vriendelijk. Al met al een goed hotel zeker gezien de prijs die wij ervoor betaalden. Skigebied ook erg mooi!
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Lifthot...
Verklein aantal aanbieders
Booking.com
Tjingo
Meer aanbieders
met partner, Sept. 2012
"Mooi hotel buiten het centrum..."
Marie- Josee en Ber...
16-9-2012
We hadden weer eens van alles en nog wat gelezen over het Lifthotel op de site van Zoover.
Geen 3***
Kamers gedateerd
Eten niet voldoende en/ of koud
en ga zo maar door
Natuurlijk ook mensen die anders hier hebben meegemaakt en daar sluiten wij ons graag bij aan.
Bij ontvangst zeer vriendelijk geholpen (te woord gestaan), perfecte uitleg over alles wat er te doen was (sauna, zwembad, de all inclusive en noem maar op) en tot slot nog naar de kamer gebracht. Oh ja we sliepen niet in het hoofdgebouw (wat erg toch)... nee wij lagen in het prachtige bijgebouw. Mooie kamer met uitzicht over de bergen (aan de voorzijde van het gebouw) wel aan de straatkant, maar daar hadden we echt geen last van.
Het eten was echt rijkelijk, heel smaakvol en meer dan voldoende. 1 keer in de week buffet (bij ons op zaterdag) met herten, lams- en kalfsvlees... teveel om op te noemen. Drinken in de All Inclusive vorm... wat wil je nog meer... wij waren zeer tevreden.
Klagers... doe je dit thuis ook?
met oudere kinderen, 2012
"Super vakantie!"
Ellen
14-8-2012
We hebben een prima vakantie gehad in het hotel. Het was schoon en het eten was goed. Wij waren er veertien dagen en verlangde wel weer naar de nederlandse pot of een bord chinees, maar dat hebben we altijd. Het enige nadeel was dat er kinderen tot 's avonds laat herrie maakten waardoor onze kinderen niet konden slapen. De omgeving is schitterend mooi en genoeg te doen. Na veertien dagen hebben we nog veel uitjes op ons lijstje. Mooi wandelingen zijn te combineren met iets leuks voor de kinderen, want overal is er wel een speeltuint. Wij gingen met kinderen tussen de 5 en 12 en elk kind had het naar zijn zin.
De kamers aan de voorkant hebben kamer op het zuiden en kijken het dal in, maar daar gaat wel een drukke weg voor langs. De kamers aan de achterkant hebben lekker de ochtendzon binnen, maar daar staat het speeltuintje waar de kinderen tot laat veel herrie maken. De bar is aan de voorkant dus voor ouders lastig om zicht op te houden.
met partner, Aug. 2012
"Matig hotel"
anja hooijer
13-8-2012
Verouderd hotel, belachelijk kleine toilet op kamer , naar mijn idee te kind vriendelijk waardoor er ouders zijn die menen dat alles kan en mag.
Eenvoudig maar toereikend ontbijtbuffet, lunchpakket zelf maken, iedere dag hiervoor een flesje water en een reep in plasticzakje op je tafel!
Diner matig, buffet tweemaal per week ook matig van kwaliteit.
met jonge kinderen, Aug. 2012
"Misschien ooit nog eens!"
Bolscher
12-8-2012
Een beetje gedateerd,maar wel schoon en netjes.Het uitzicht en de omgeving is prima evenals de omliggende plaatsjes.Het personeel is wisselend qua vriendelijkheid. Er is een restaurant maar het eten is erg karig op de 2dgn na wanneer er een buffet is welke wel goed zijn.De kamers zijn wat gedateerd maar wel schoon,elke dag komen ze schoonmaken en krijg je nieuwe handdoeken.Qua kindvriendelijkheid valt het erg tegen er valt niet veel te beleven voor de kinderen, er wordt ook niets georganiseerd. Ook 's avonds voor de volwassenen viel er niet veel te beleven omdat er in het hotel niets te doen was,geen muziek of andere activiteiten. Prijs/kwaliteitverhouding is redelijk.
met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuke vakantie gehad"
Dr
19-8-2012
Mooie familiekamer (Hahnekam) aan de voorzijde van het nieuwe gedeelte op basis van all inclusive. Weinig hinder van de drukke weg, wel genoten van het mooie uitzicht en de zon. A.d achterzijde van het hotel zijn de kamers vrij donker en het uitzicht is er stukken minder. Ook de speelruimte v/d kinderen is aan deze kant. Speelmogelijkheden voor de kinderen zijn beperkt. Het ontbijt was prima, uitgebreid en lekker ook maken van lunchpakket was perfect. Avondeten was matig. 2x in de week is er een buffer. Op zich goed, genoeg keuze, maar helaas was soms het eten koud. Dranken, ijs, gebak waren goed genoeg. Als je let op de verhouding prijs/kwaliteit is het verblijf in het Lifthotel goed. Personeel erg vriendelijk voor kinderen. Hierdoor is er van sommige kinderen wat overlast. Avonden in Tirol zijn ook in de zomer vrij koud, dus jammer voor het buiten zitten. In het hotel loopt de avond rond 10 uur/10.30 uur ten einde. Naast de vele gezinnen zijn er ook heel veel ouderen aanwezig.
met jonge kinderen, Juli 2012
"Prima vakantie op uitstekende locatie"
J. Huls
26-7-2012
Zeer gastvrij en kindvriendelijk personeel en een prima familiekamer in het hotel dat gelegen is op een uitstekende locatie om uitstapjes in de omgeving te maken. Het eten was goed en met name naar het ontbijtbuffet werd iedere ochtend weer uitgekeken. Prijs- kwaliteit verhouding is goed.
met partner, Juli 2012
"Fantastisch goed hotel-"
Ingrid Schippers
Bekijk foto's
17-7-2012
Wij waren 7 dagen in Kirchberg maar omdat het lifthotel vol was mochten we in hotel Kroneck overnachten (dat vandezelfde eigenaar is).Dit was een schitterend 4 sterren apartement in een hotel met een aparte woonkamer, slaapkamer, wc luxe badkamer en een groot balkon, zelfs een kleine keuken met kookgelegenheid.We aten in het lifthotel, all inclusive, alle drankjes en gebak en ijs waren vanaf 15.00 uur tot 22.00 uur gratis.Super service vonden we dat voor die prijs en het buffer was fantastisch veel keuze, dit was op zaterdag en op woensdag, op de andere dagen kon je uit twee menu's kiezen die werden geserveerd op een bord.Een klein nadeel vond ik wel dat het niet zoveel was, bij het buffer kon je opscheppen wat je wilde, wij waren hier met touroperator van 7 juli tot en met 14 juli 2012.Super!!!!
volgende
Kaart Kirchberg
Foto's Kirchberg
Video's Kirchberg
Vraag en Antwoord Kirchberg
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie