Hotel Lifthotel*** in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.589 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Kirchberg > Hotel Lifthotel***

Beoordelingen Hotel Lifthotel***

-7  °C

10 februari 2012

vooraanzicht

Hotel Lifthotel scoort een 8,2 uit 10, op basis van 144 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lifthotel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lifthotel*** in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 94 vakantiefoto's van Hotel Lifthotel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Lifthotel*** met andere accommodaties in Kirchberg.

140 beoordelingen over Lifthotel***

met vrienden, feb 2012
Super, lekker eten & zeer vriendelijk personeel!
Madelieff
10-2-2012 Vooral het personeel is zeer vriendelijk en alles kan. Dagelijks kunnen we kiezen uit 3 (of eigenlijk) 4 menu's voor de volgende dag, dus er zit altijd wel iets bij. Het kiezen van een "groot kindermenu" is geen enkel probleem, net als het "combineren" van twee gerechten. Dagelijks 2 soorten soep (of een zeer uitgebreid voorgerechten menu), saladebuffet en dessertbuffet met altijd wel een lekkere verrassing. Skibus stopt voor het hotel en momenteel kunnen we terug skieen naar het hotel (weet niet hoe dat is als er minder sneeuw ligt - maar de skibus komt elke 10 minuten en is 2 minuten rijden vanaf de lift!). Een aanrader!!

met een groep, Jan. 2012
Prima GOED!
Margriet
9-2-2012 Met 1 min met auto of skibus welke voor de deur komt, bij de lift aan de piste! Is maar 200meter maar te stijl om te lopen met latten e.d.
Kan terug skien tot beneden de ruim verwarmde skikelder in. Leuk eigen apres-ski tentje voor het hotel, is gezellig maar niet uitbundig. Lopend naar Kirchberg dorp is vrij ver/stijl dus met skibus of auto!? Taxi enkele reis is 8 euro. Eten was prima, las vooraf veel klachten maar zeker niet terecht. Ontbijt zeer goed, iedere dag keuze uit 3 hoofdgerechten en daarbij salade en dessert buffet, word tussentijds aangevuld. Personeel normaal.
Kamer erg schoon, ruime en goede badkamer, dagelijks schone handdoeken. Bedden waren helaas minste van alles, je voelt de harde veren in je rug en de bedbank voelt als een harde plank. Tip: neem eigen kussen mee. Wifi moet je betalen 7euro per wk helaas wisselende ontvangst. prijs kwaliteit is het zeker waard!

met vrienden, Jan. 2012
Boven verwachting!
S. Tuithof
23-1-2012 Het Lifthotel in Kirchberg heeft alles wat je nodig hebt voor een super skivakantie! Dorp op loopafstand. Leuke après ski!
De kamers zijn schoon. We hadden een ruime kamer met prachtig uitzicht!
Elke avond een keuze menu waarbij je de avond ervoor doorgeeft wat je wilt eten.
Zeer vriendelijke mensen! Erg behulpzaam. Skibus voor de deur. Binnen 10 min. ben je boven aan de berg!
Skiverhuur zit naast het hotel, bij de receptie kun je een kortingsbon halen.
Sauna is goed. Echter moet je hem zelf goed aan de gang houden.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Gewoon goed
Kuiper
30-12-2011 Super schoon nette ruime kamers[132]uitzicht op heuvel waar je aan komt skieen direct bij de eetzaal en je loopt zo de skikelder in. Sauna moet je even weten zelf goed opstoken met hout dan haal je met gemak de 100 graden ,badjassen gratis[borg] handdoeken voldoende. Kinderen kunnen lekker hun gang gaan. Zeer vriendelijk personeel. Het avondeten is echt slecht. We hebben vernomen van vaste gasten dat je hier beter all la carte kunt eten. Voor ons voor herhaling goed maar dan alleen met ontbijt . Rest. Rigoletto zeeer goed .

met een groep, Sept. 2011
Zeer goed hotel
Cor Bosch
7-10-2011 We zijn hier met busreis geweest, onze kamer was tegenover het hotel in een appartement,hier waren we erg tevreden mee.Personeel was erg vriendelijk als er klachten waren probeerden ze die zo snel mogelijk op te lossen. Verder was alles netjes schoon.Het buffet wat 2 keer in de week wordt geserveerd was geweldig, verder was het avond eten matig.
Alles was aardig snel op en werd bijna niet weer aangevuld, gevolg was dat mensen als ze soep gingen halen alvast fruit en het toetje meenamen.
Verder was het ontbijt prima verzorgd en er was genoeg van alles

Keurig hotel
jan
10-10-2011 keurig hotel niets op aan te merken
goed eten schoon personeel vriendelijk is voor herhaling vatbaar

Mooi hotel maar keuken kan beter
Fam Hopman
19-9-2011 Wij zijn met een busgezelschap geweest en wij hadden de Almhof appartementen aan de overzijde van het Lifthotel en deze waren schoon en prima in orde.
Wat het eten in het Lifthotel betrof van de 6 dagen hebben we 4 dagen pasta of rijst bij het menu gehad.Het eten was soms veel te zout en het werd erg koud opgediend.Wij moesten om 19.00 uur dineren en dan was het voorgerecht en het dessert minimaal en werden ook niet meer aangevuld.Het onbijtbuffet was goed.Wij komen al 15 jaar in Kirchberg en we hebben betere restaurants in Kirchberg gehad

met oudere kinderen, 2011
Beste hotel tot nu toe
Petra
15-8-2011 Wij zijn al verschillende keren in Oostenrijk geweest. Dit was ons eerste en beste hotel tot nu toe. Het eten is nergens beter, dwz je kon zoveel soep, maar ook ijs/nagerecht pakken als je wil. Ook je lunch maak je zelf, zoveel als je nodig hebt. Op andere plaatsen kreeg je soms maar 1 gesmeerd broodje als lunch per persoon met een appel en een reep.
s'avonds na het avondeten kwam het gebak weer tevoorschijn wat over was van s'middags. Ook ijs stond er tot een uur of acht/negen.Hier was het echt all-in. Zoveel eten hebben we nergens meer gehad.
Ook van 15.00-17.00 uur gebak en schepijs zelf pakken.
Kinderen amuseerden zich keigoed, doordat ze door het hele hotel mochten rennen
en met de lift spelen. Dit hotel is niks voor rustzoekers of stellen zonder kinderen.
wij zijn hier inmiddels 2x geweest en zou er best nog eens naar toe willen.

Prijs/kwaliteit zeer goed
Fam.N
14-8-2011 Zijn net terug vanuit Lifthotel.
Het was weer prima verzorgd.Komen hier al jaren,en wat je krijgt voor je geld is zeer goed te noemen. Personeel is vriendelijk,Eten is goed{is geen kok die koken kan naar alle monden}2 keer per week buffet.Ontbijt zeer uitgebreid.Alle dagen salade en toetjesbuffet. Kamers schoon,en omgeving genoeg te doen.

Leuk hotel waar je waar hebt voor je geld!
Fam. Kottink
26-8-2011 We zijn met onze drie kinderen hier van 13 t/m 25 aug. geweest. Mooie ruime en schone kamer. Elke dag schone handdoeken (indien nodig) en na een week werd het bedlinnen verwisseld. Na al die verhalen over het eten dat minder zou zijn; ik weet niet wat mensen verwachten voor deze prijs (misschien kogelbiefstuk op het keuzemenu?), maar het eten was goed, met name de buffet avonden. We hebben een hele leuke vakantie gehad en waren verbaast wat we allemaal kregen voor het bedrag dat we er voor neer hadden gelegd!!!

zakelijk (1)
met een groep (13)