Hotel Landhaus Brauns*** in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.320 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Kirchberg > Hotel Landhaus Brauns***

Beoordelingen Hotel Landhaus Brauns***

-7  °C

9 februari 2012

Hotel Landhaus Brauns*** Kirchberg

Hotel Landhaus Brauns scoort een 8,3 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Landhaus Brauns***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Landhaus Brauns*** in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 40 vakantiefoto's van Hotel Landhaus Brauns*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Landhaus Brauns*** met andere accommodaties in Kirchberg.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Landhaus Brauns***

met partner, Jan. 2011
Kun je best naar toe gaan!
Echtpaar
19-1-2011 Rustig hotel met eenvoudige kamers, die echter goed schoongemaakt worden. Ontbijt en diner zijn ook eenvoudig, maar er is voldoende te krijgen en er wordt echt wel aandacht aan besteed. Elke avond keuze uit 2 menu's. Eigenaar en zijn vrouw en de beide obers zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Het is 5 minuten lopen naar het centrum. Hier vertrekken ook de bussen naar de pistes. Hotel heeft eigenlijk een opknapbeurt nodig. Dat zal de aantrekkelijkheid zeker ten goede komen. Conclusie: best te doen!

met partner, Dec. 2010
Voor ons niet het ideale hotel
Elly
4-1-2011 Voor gezinnen met kinderen en gasten die van een hotel houden waar bijna alles is geoorloofd is het een perfect hotel.
Voor ons was het niet het hotel waar we nogmaals naar toe zullen gaan.

met vrienden, Dec. 2010
Leuk! allervriendelijkst personeel
Saskia
2-1-2011 Landhaus brauns is prima voor als je gewoon lekker op wintersport wilt, op loopafstand van het centrum van kirchberg. Kamers zijn simpel enigste minpunt waar was de kapstok!? Maar voor de rest niks te ontbreken aan het hotel, bar/restaurant personeel was heel vriendelijk. Eten was ook prima.
Leuk weekje gehad met de kerst hier!

met een groep, Mei 2010
Komen hier al 10 jaar!
jans patricia
26-7-2010 voor ons is dit thuis komen.zeer leuke sfeer met een top baas waar niks teveel voor is.

met partner, Mrt. 2010
Geweldige week gehad
Mike & EEf
14-11-2010 Leuk hotel, personeel is zeer vriendelijk. Het hotel ligt lekker rustig, maar je loopt zo het centrum in en de skibus stopt ook dichtbij. Eten is geen hoogstandje, maar prima. Voor deze prijs absoluut een aanrader. Kirchberg is ook een aanrader, leuke après ski en prima skigebied.

met partner, Feb. 2010
Het was weer super
elferink
9-3-2010 we zijn er voor de 5e x geweest het was weer super,vriendelijk, schoon, het eten was weer heerlijk. Gewoon super goed, en weer voor een volgende keer.

met vrienden, Feb. 2010
Prima Hotel
patrick
21-2-2010 personeel is erg gastvrij. Niets is te veel. Eten prima in orde.

met vrienden, Feb. 2010
Mooi en verzorgd hotel
Greta
22-2-2010 Wij zijn met een gezelschap van 6 pers, naar dit hotel gegaan en het is ons erg goed bevallen. Schoon en netjes hotel, eten is prima en afwisseld. Erg vriendelijk personeel en kregen nog een ontbijtpakketje mee omdat we zo vroeg vertrokken. Heerlijk om ook gebruik te kunnen maken van een zwembad en sauna. Slaapkamers waren prima en de bedden sliepen heerlijk!
Wij zouden zo weer terug gaan naar dit hotel ook omdat de pistes erg mooi waren.

met jonge kinderen, Jan. 2010
Super!
Joost Baijens
31-5-2010 Geweldig hotel, goed eten, fantastische service. Hier komen wij zeker terug. Kinderpiste is vijf minuten lopen, dit geldt ook voor de skibus naar gondelbanen. Mooi skigebied, goed uitgaan.

met een groep
super elk jaar op nieuw
tine
27-7-2009 het beste hotel
gewoon super geen andere woorden voor
bediening echt super
eten lekker en zo veel als je wilt
gerard,julia,jenny,laslo jullie zijn super je bent niet in een hotel het is gewoon familie in plaats van gewoon maar een hotel
bedankt duizend maal voor deze vakantie ik ging met spijt en tranen naar huis ik mis julie allemaal
groetjes tine
groep silvio