Hotel Kristall*** in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Kristall***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Kristall***

Schiwiesenweg 4, 6365, Kirchberg
Hotel Kristall scoort een 8,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kristall***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kristall*** in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Kristall*** met andere accommodaties in Kirchberg.

4 beoordelingen over Kristall***

met partner, Mrt. 2009
"Gastvrij traditioneel Oostenrijks huis."
Astrid de Jong de S...
1-4-2009 Haus Kristall is aan te raden voor mensen die niet het nieuwste van het nieuwste willen maar voor een kleine prijs een perfecte lokatie zoeken in het centum van Kirchberg. Zeer rustige omgeving midden in Kirchberg.
Zeer gastvrij en alles was mogelijk. We komen graag terug t.z.t. Twee heerlijke weken gehad en lekker gegeten bij de Kupferstub'n, het beste restaurant van Kirchberg en gunstige prijzen. Wel vooraf bespreken! Ook de andere vier familieleden/vriendin waren zeer tevreden.
Astrid de Jong

Marieke
25-2-2007 Zeer gezellig pensionnetje, met erg gastvrij en aardig personeel! Ontbijt was klein, maar prima, alles was aanwezig. Ligging was goed, dicht bij de skischool, oefenweide en London Pub. Helaas geen halfpension mogelijk maar dat bied mogelijkheden om de leuke restaurants in Kirchberg uit te proberen.

gonny
24-6-2005 Leuk pension. Prima service. Het ontbijtbuffet wordt elke morgen prima verzorgt.

m.hopman
21-2-2005 wij kennen wel pension Kristall in Kirchberg maar van Hotel Kristall heb ik nog nooit gehoord en ik kom al zeker 10 jaar in Kirchberg dus ik neem aan dat het een vergissing is dat hij bij de hotels staat. De mensen van pension Kristall zijn erg vriendelijk. 's morgens staat er een uitgebreid ontbijtbuffet.