Appartement Heckenrose**** in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Heckenrose****

6,3
6,4

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Heckenrose****

Kitzbühelerstraße 100, 6365, Kirchberg
Appartement Heckenrose scoort een 7,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Heckenrose****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Heckenrose**** in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Appartement Heckenrose**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Heckenrose**** met andere accommodaties in Kirchberg.

3 beoordelingen over Heckenrose****

6,3
6,4
met jonge kinderen, Feb. 2011
"Prima"
tessa
20-2-2011 prima appartement op 2 hoog, zonder lift. ligt aan de rand van kirchberg
ik zou kwijt er geen 16 volwassenen in kunnen. wel 8 volwassenen met kinderen. slaapbankjes waren erg klein en hard. ledikantjes en eetstoeltje voor kinderen aanwezig. dat elke slaapkamer een badkamer heeft is een luxe geen bad aanwezig
supermarkt dichtbij.
nederlandse tv is prettig.
ik zou er niet meer terug gaan

met jonge kinderen
"Geen aanrader (wintersport)"
Johan Brouwers
24-2-2010 Voor ons nooit meer
Niks voor rustige mensen, heel gehorig en hierdoor slechte nachtrust.
Veel te duur voor wat je krijgt

met vrienden, Jan. 2010
"Zeer netjes appartement"
Fransien
21-7-2010 geen overbodige luxe maar alles in het appartement was prima. Alleen wel iets afwijkend van de reisgids. de slaapkamers hadden geen tv's, alleen een tv in de huiskamer die heel ruim was. naast dat elke kamer zijn eigen badkamer heeft is er in de woonkamer ook nog een badkamer. mooie schone keuken met vaatwasser en oven. er kan niet tot het appartement geskied worden. de skibus was een paar 100 meter lopen en binnen een paar minuten waren wij bij de gondel. wij konden gebruik maken van een zwembad en sauna in een nabijgelegen hotel.