6-12-2010
Afgelopen zomer naar Kirchberg geweest, appartmenten Hartmann. Zeer ruim, aparte slaapkamer, aparte badkamer, aparte wc. Balkon niet heel groot maar prima voor 2 personen om er 's avonds te zitten. Inrichting is typisch Oostenrijks, een tweepersoonsbed in slaapkamer en groot hemelbed in woonkamer. Keukentje is wat gedateerd maar alles aanwezig. Wij hebben niet gekookt maar elke avond gaan uiteten, prijzen zijn erg laag. Appartement heeft een broodjesservice en supermarkt zit om de hoek. In het zomerseizoen erg rustig in Kirchberg, maar het is dan ook een echte wintersportplaats. Veel restaurantjes en kroegjes. In het appartementencomplex zelf waren voornamelijk ouderen aanwezig (ouder dan 60..) maar ook een gezin met kinderen. Helaas geen zwembad maar in het dorp ligt een super zwemgebied met zowel zwembad als zwemvijver. Voor stellen met kinderen is het appartement geen grote aanrader, ben met als koppel of met vrienden daar zeker boeken! Loopafstand centrum is 1 minuut!
17-10-2009
Het appartement is schitterend gelegen aan de piste. De eigenaar is vriendenlijk en informatief naar de gasten. De kamers zijn ruim en netjes ingericht. Regelmatig worden de de hand en theedoeken gewisseld. Kortom een plezierige omgeving!
14-6-2009
Appartement Hartmann ligt aan de rand van het dorp en het oefenwijdje. Mooi uitzicht op de bergen. Heel veel wandelmogelijkheden van laag tot hoog niveau. De Oostenrijkse keuken is fantastisch. Mw. Hartmann bakt heerlijke taarten! Voor ons is het na al die jaren steeds weer thuiskomen!
10-4-2009
Het app. is prima gelegen en ook de accomodatie is goed. De openhaard staat elke dag aan in de lounge als je thuiskomt van skien en dat is zeker gezellig. Als ik een minpuntje zou moeten noemen dan is dat de kamer waar je met zes personen in kan. Deze vind ik wel wat aan de kleine kant. Maar voor de rest is de accomodatie zeker een aanrader. De prijs/kwaliteits verhouding is zeer goed.