Gasthof Fritzhof in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 5.0 | Zoover

Gasthof Fritzhof Kirchberg

Beoordelingen Gasthof Fritzhof

Dorf 33, A-6365, Kirchberg
Gasthof Fritzhof scoort een 5,0 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Fritzhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Fritzhof in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Gasthof Fritzhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Fritzhof met andere accommodaties in Kirchberg.

6 beoordelingen over Fritzhof

6,7
6,5
6,7
met jonge kinderen, Dec. 2010
"Prima verblijf voor prima prijs"
k-jansen
24-1-2011 We hadden niet al te hoge verwachting van dit gasthof dat heeft ook vast meegeteld.
We hadden kamer 7 (met de grote badkamer..) en onze douche was bv erg fijn (beter dan in het 4*hotel waar we vorig jaar waren) maar we misten wel de badkamerdeur. Ook hadden we geen gordijnen en dat vond ik wel erg vervelend.
We hadden een 6 pers kamer maar volgens mij zijn ze dat allemaal, dat betekent 3 stapelbedden. De kamer was niet groot nee maar wel schoon.
Het ontbijt en het avondeten waren prima. Vooral omdat het geen sjieke bedoeling is kunnen de kindjes gewoon kind zijn, en hoeven niet de hele tijd netjes te zitten.
Ski verhuur en halte skibus voor de deur, dat was ideaal. Je kunt terugskieen maar alleen over de zwarte pistes, dat is mischien niet voor iedereen weggelegd.
Terug met de skibus even opletten want niet alle bussen rijden door tot Aschau (het laatste gehucht in de straat). We zijn 1x met de taxi terug gegaan omdat de bus niet wou komen, maar begreep dat dit uitzonderlijk was

met partner, Juni 2010
"Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding"
Trudi
1-7-2010 Ik vind de beoordelingen hieronder niet eerlijk. Maar ik zie ook dat het grotendeels opude beoordelingen zijn. Fritzhof is zeker geen luxe hotel maar dat weet je van te voren. Als je echter kijkt naar wat je betaalt en wat je krijgt dan is deze verhouding heel goed. Mijn beoordelign is daarom ook gebasseerd op dat wat we verwacht hadden.
Het hotel is eenvoudig en in de echte Tiroolse stijl die je kunt verwachten. Aschau is een heel klein dorpje maar weinig te beleven valt maar daarvoor kun je naar Kirchberg als je dat zoekt. Wij komen hier juist voor de rsut en vinden dat we voor heel weinig geld dat krijgen wat we zoeken.

zakelijk, Jan. 2010
"Gezellig familiepension"
Rene
30-6-2010 Alle waar naar zijn geld, voor wat we hier betalen is dit hotel prima.

Sandra van der Burg
26-12-2006 Ben bij Fritz met de kerst van 2004 geweest. Is zeer rustig met de kerst (waren geen groepen aanwezig). Heb zelf een gezin met 5 kinderen. Is bij Frits zeer betaalbaar, 21 EUR halfpension per persoon per nacht. Voor mijn gezin dus 147 EUR per nacht.

Henk
7-10-2006 Jammer omdat het zoveel beter kan, slechte kamers maar vooral de bediening was zeer slecht.
Dus een andere keer niet meer.

fam engels
26-2-2006 euk gemoedelijk gasthof zonder enige luxe maar alles kan en mag dus ook geluidsoverlast van heriemakende jongeren(vooral snachts) kamers sober en oud maar redelijk schoon eten was goed voor die prijs(23 euro hp) skibus stopt aan gasthof. voor wie niet teveel eisen stelt is het een prima pension.skigebied is super