17-3-2011
Dit was mijn 3e bezoek aan Franglhof inmiddels. Het complex (gelegen in Spertdorf, tegen Kirchberg aan) is verzorgd, de mensen zijn aardig en de ligging is toch wel prima (t.o.v. het skigebied). Binnen het ski-gebied Kirchberg-Kitzbühel moet je immers alles met de bus of de auto doen, dus wat dat betreft maakt het niet zoveel uit of je (mijns inziens) net buiten het dorp zit (vanuit de kroegen in Kirchberg kun je het overigens goed belopen, is ca. 1km, nuchter je meteen weer wat aan). Ontbijt is goed, (vraag zelf naar een gekookt ei), avondeten doen ze sporadisch, maar ze hebben geen kaart. De appartementen zijn niet bijzonder, keukenblokje staat bijv op slaapkamer, maar alles is wel netjes. Het huis is erg goed geïsoleerd, dus wat betreft heb niet snel geluidsoverlast. Elke dag wordt er goed schoongemaakt en tevens vind je iedere dag je pyjama netjes opgevouwen onder je kussen terug.
Kirchberg zelf is gewoon helemaal goed, gewoon een keer naartoe, zou ik zeggen :-).
13-10-2010
Wij zijn hier al meerdere keren geweest. Het ontbijtbuffet is misschien steeds hetzelfde maar als je vraagt om een ei wordt deze gekookt of gebakken zoals jij dat wilt. Ik neem wel altijd wat extra handdoeken mee. Kamers zijn netjes. Beneden is een verwarmde ruimte waar je je ski's en schoenen kan laten drogen. In het dorp zijn heel veel restaurants waar je heerlijk kunt eten.
Het enige nadeel van pension Franglhof vinden wij dat de bewoners roken in de "huiskamer" waar 's morgens ook het buffet staat opgesteld.
2-2-2008
Jammer dat het appartement niet aangesloten is op de skibussen van Kirchberg. De bustijden waren niet ideaal. 's-middags omstreeks 15.00 uur valt er ook een bus uit dit is lastig. Hierdoor hebben we eenmaal genbruik moeten maken van de taxi. Het ontbijt is niet verrassend. Elke dag twee broodjes hartig broodbeleg en zoet. Geen afwisseling met een ei bivoorbeeld.