Appartement Eichholz in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Eichholz

5,6

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Eichholz

Spertendorf 14, 6365, Kirchberg
Appartement Eichholz scoort een 7,5 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Eichholz? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Eichholz in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Eichholz met andere accommodaties in Kirchberg.

7 beoordelingen over Eichholz

5,6
met jonge kinderen
"Simpel, maar lekker ruim dus ideaal"
anita klaver
15-4-2009 ruim appartement, wel gedateerd, maar niet duur. Goede bedden, ruime tuin voor kinderen om in te spelen. Wel met auto naar de liften. Goede broodjesservice en aardige eigenaar.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
Alice
16-2-2009 Wij zijn afgelopen week in Haus Eichholz geweest. We hadden twee appartementen gehuurd met de hele familie. We waren verrast door de ruimte die we hadden. Echt heel ruim allemaal. De appartementen waren netjes en schoon. Wel ouderwets, maar dat heeft ook zo zijn charme. Het is ongeveer een kwartiertje lopen naar het centrum van Kirchberg. Maar wij hebben veel met de auto gedaan.

Als je goedkoop op vakantie wilt, dan is dit zeker een aanrader.

met oudere kinderen, Dec. 2008
"Prima huis, wel wat ver van piste en dorp"
Linda
5-1-2009 Het huis is goed geschikt voor 6 personen. Drie slaapkamers, waarvan 1 kleiner dan de rest. Woonkeuken met eettafel en bankjes, helaas geen zithoek (alleen een 2 persoonsbankje). Alles aanwezig en schoon. Aardige eigenaar.
De skibus stopt op 50 meter lopen, gaat alleen maar 1 keer per uur.
Naar het dorp loop je in 15 minuten, via een voetpad door het veld. Dit is goed te doen.
Kirchberg erg gezellig met veel restaurants en winkels en skigebied erg mooi en groot. Minder geschikt voor snowboarders ivm de vele paden.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Eichholz bij:

Familie, Feb. 2008
marianne jalink
5-3-2008 we komen nu al 10 jaar in appartement Eichholz.
Klaus,de eigenaar staat altijd voor ons klaar,dit jaar werden we gehuldigd in het gemeentehuis,met muziek,drankje en kadootjes.super leuk.
appartement ligt zo prachtig in het weiland,dat is echt genieten.
de busverbinding is slecht,maar je kunt voor 22 euro een weekkaart kopen voor de parkeergarage,midden in het dorp,vandaar is alles makkelijk te bereiken.
in de wijk spertendorf(waar het appartement ligt),is een heerlijk restaurant,3 minuten lopen.
echte luxe is er niet in het appartement,maar dat vinden wij niet zo belangrijk,we zijn de hele dag weg.
het skigebied wordt elk jaar uitgebreider,met veel sneeuwkannon en nieuwe liften.
we hebben alweer geboekt voor 2009.

Familie, Dec. 2007
J.Oord
3-1-2008 Netjes appartement net buiten Kirchberg. Lopend naar het centrum is goed te doen, even het wandelpad door de wei nemen en dan onder het spoor door en je staat al in het centrum. De M preis zit om de hoek en daar kun je al je boodschappen krijgen. De Maierl I, Pengelstein I en de Fleckalmbahn liggen op kleine afstand en zijn met auto en bus goed te bereiken. Er is voldoende parkeermogelijkheid voor het appartement dus een plekje waar de ochtendzon de ruiten alvast kan ontdooien is er altijd wel te vinden.
De inrichting is eenvoudig en vooral het beschermende plakfolie met houtmotief op de eetkamertafel doet erg goedkoop aan maar na enkele dagen te hebben vertoefd in het appartement doet het toch wel gemütlich aan (natuurlijk hielpen alle geimporteerde kerstversieringen ook wel mee aan het huiselijke sfeertje :)
Al met al een prima locatie om met meerdere mensen lekker van de sneeuw te genieten, wandelingen te maken, of gewoon lekker hier vanaf het terras van het uitzicht te genieten.

Ageeth
11-2-2007 Simpel maar goed appartement. Wij zaten in de grootste. Het hele gebeuren is welliswaar aan een opknapbeurt toe, maar daarin tegen is het allemaal wel netjes en schoon. Het is redelijk gedateerd. Maar gezien de prijs, valt hier niet over te klagen. Bedden zijn goed. Broodjesservice aanwezig. Eigenaar erg vriendelijk.Wel een klein stukje van dorp(10 min. lopen) en van de piste. Je bent aangewezen op de skibus. Maar die zit op zo'n 200m. De terugweg met bus wel erg onhandig.(overstappen) Wij zijn voor de rest v/d week met eigen vervoer naar de piste gegaan. Kirchberg erg leuk dorp! Genoeg te doen.

M. Jalink
8-1-2005 Eichholz ligt net buiten kirchberg. Het is mogelijk om met de bus naar Kirchberg te gaan, lopen is net iets te ver.
Het ligt wel erg rustig en je kan uitkijken op de Maierl.

Service is erg goed, vriendelijke mensen. Je kan alles aan ze vragen.