5-3-2008
we komen nu al 10 jaar in appartement Eichholz.
Klaus,de eigenaar staat altijd voor ons klaar,dit jaar werden we gehuldigd in het gemeentehuis,met muziek,drankje en kadootjes.super leuk.
appartement ligt zo prachtig in het weiland,dat is echt genieten.
de busverbinding is slecht,maar je kunt voor 22 euro een weekkaart kopen voor de parkeergarage,midden in het dorp,vandaar is alles makkelijk te bereiken.
in de wijk spertendorf(waar het appartement ligt),is een heerlijk restaurant,3 minuten lopen.
echte luxe is er niet in het appartement,maar dat vinden wij niet zo belangrijk,we zijn de hele dag weg.
het skigebied wordt elk jaar uitgebreider,met veel sneeuwkannon en nieuwe liften.
we hebben alweer geboekt voor 2009.
3-1-2008
Netjes appartement net buiten Kirchberg. Lopend naar het centrum is goed te doen, even het wandelpad door de wei nemen en dan onder het spoor door en je staat al in het centrum. De M preis zit om de hoek en daar kun je al je boodschappen krijgen. De Maierl I, Pengelstein I en de Fleckalmbahn liggen op kleine afstand en zijn met auto en bus goed te bereiken. Er is voldoende parkeermogelijkheid voor het appartement dus een plekje waar de ochtendzon de ruiten alvast kan ontdooien is er altijd wel te vinden.
De inrichting is eenvoudig en vooral het beschermende plakfolie met houtmotief op de eetkamertafel doet erg goedkoop aan maar na enkele dagen te hebben vertoefd in het appartement doet het toch wel gemütlich aan (natuurlijk hielpen alle geimporteerde kerstversieringen ook wel mee aan het huiselijke sfeertje :)
Al met al een prima locatie om met meerdere mensen lekker van de sneeuw te genieten, wandelingen te maken, of gewoon lekker hier vanaf het terras van het uitzicht te genieten.
11-2-2007
Simpel maar goed appartement. Wij zaten in de grootste. Het hele gebeuren is welliswaar aan een opknapbeurt toe, maar daarin tegen is het allemaal wel netjes en schoon. Het is redelijk gedateerd. Maar gezien de prijs, valt hier niet over te klagen. Bedden zijn goed. Broodjesservice aanwezig. Eigenaar erg vriendelijk.Wel een klein stukje van dorp(10 min. lopen) en van de piste. Je bent aangewezen op de skibus. Maar die zit op zo'n 200m. De terugweg met bus wel erg onhandig.(overstappen) Wij zijn voor de rest v/d week met eigen vervoer naar de piste gegaan. Kirchberg erg leuk dorp! Genoeg te doen.
8-1-2005
Eichholz ligt net buiten kirchberg. Het is mogelijk om met de bus naar Kirchberg te gaan, lopen is net iets te ver.
Het ligt wel erg rustig en je kan uitkijken op de Maierl.
Service is erg goed, vriendelijke mensen. Je kan alles aan ze vragen.