25-2-2010
voor de 3 maal te gast bij hotel brauwirt, we hebben weer genoten. Een fijn hotel mooie ruime kamers en een mooie badkamer. Het ontbijt is prima. Wat betreft het diner zou het prettig zijn als er tussen het voorgerecht en hoofdgerechten en dessert is meer ruimte gelaten zou worden.
30-6-2009
Een fantastisch hotel, zeer vriendelijke eigenaars.
We hadden een van de 15 aangepaste kamer voor mensen in een rolstoel. Dit i.v.m. rolstoel gebruik van mijn partner.
Zo goed aangepast hebben we dat nog niet mee gemaakt.
De douche (10), toilet (10) op de kamer, ruime kamers, sauna (9). Kortom om: zeer goed aangepast hotel voor mensen met een lichamelijke beperking.
24-3-2009
Het hotel, dus de inrichting etc erg mooi en netjes. De kamer superruim en badkamer erg mooi. Alles ook erg schoon. Het ontbijt was ook prima in orde, veel keuze en alles super vers.De bediening bij het ontbijt altijd vriendelijk, maar het barpersoneel mag wel iets vriendelijker. Het eten 's avonds was niet echt geweldig, erg smaakloos, hierdoor lust waarschijnlijk iedereen het wel, maar voor ons was dit echt niet lekker. Naar de piste moet je met eigen vervoer, want het stijle stuk lopen naar de bus, daar wordt je niet vrolijk van op je skischoenen. Wij gaan niet weer naar dit hotel