28-3-2011
Personeel is erg vriendelijk. De kamer stelte niets voor en de bedden waren slecht.
Over het eten zullen we het maar niet hebben, ronduit slecht.
27-2-2011
Kamer: schoon en ruim genoeg. Eten: kwaliteit voldoende maar niet bijzonder. Ligging: midden in het dorp, maar voldoende mogelijkheden met skibussen. Service: wisselend, personeel in eetruimte zeer vriendelijk. In de stube op het onbeschofte af. Hotel heeft deels nederlands personeel ingehuurd.
Opmerkelijk na het diner kun je in de eetruimte geen koffie krijgen. Dat kan alleen een etage lager in de stube. Maar die ziet blauw van de rook en daar is het personeel onvriendelijk. Ik kom hier niet meer terug.
6-3-2011
De kamer die we hadden was goed en schoon. Ligging in het dorp is prima, 's avonds wat muziek te horen, maar dat heb je in het centrum.
Skibus aan de achterkant van het hotel op 1 minuut afstand, aan de voorkant 4 minuutjes lopen.
Het diner (als je dat zo kunt noemen daar) bij het HalfPension is dramatisch slecht! heeft niet zoveel met smaak te maken, maar met de kookkunsten en de creativiteit van de kok! Hotel is verder okay maar neem dan alleen ontbijt erbij (sober, saai, maar okay)...