Pension Alpina*** in Kirchberg Oostenrijk beoordelingen 9.5 | Zoover

Pension Alpina*** Kirchberg

Beoordelingen Pension Alpina***

Sportplatzweg 4, A-6365, Kirchberg
Pension Alpina scoort een 9,5 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Alpina***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Alpina*** in Kirchberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Pension Alpina*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Alpina*** met andere accommodaties in Kirchberg.

8 beoordelingen over Alpina***

9,9
9,8
met oudere kinderen, Feb. 2010
"Gastvrijheid op en top"
Henk van Dijk
12-2-2011 Gewedige gastvrije mensen (fam.Huber)Het eten is altijd top! Wij verblijven altijd (ca.5 x) in het familiehuis-appartement , die helemaal gerenoveerd is in 2010.Parkeergelegenheid voor de deur.We gaan er in de toekomst zeker weer naar toe.

Familie, Aug. 2008
"Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Jeanne en Henk van ...
19-8-2008 Wij komen al twintig jaar in de zomer bij het pension. De laatste vier jaar ook in de winter. Ze hebben veel stamgasten maar nieuwe gasten worden net zo warm ontvangen als zij. De overname door dochter Ines heeft wel wat veranderingen met zich mee gebracht maar alleen positieve. Zoals de speelkamer, een prima alternatief voor de grote speelweide als het slecht weer is.

alleenreizend
Astrid Bloemsaat
29-12-2007 een late reactie, maar ik was te gast in winter 2006/2007. Ik was alleen en heb kostelijk genoten van mijn verblijf in Alpina. Hier ontving ik oosterijkse gastvrijheid, eten en hartelijkheid.
Niets was de familie Hubert te veel maar ze waren ook nooit te veel. Gewoon heerlijke mensen die mijn vakantie een extra genot hebben gegeven.
Heel graag kom ik hier weer, en dan samen met mijn man en evt. kids. Dit moeten ze meemaken. Fantastisch!!!

karine
22-2-2007 volledig akkoord met vorige beoordelingen. Zeer vriendelijke, behulpzame mensen.Gaan zeker nog terug.
Het eten was eenvoudig maar lekker.Kamers typisch Oostenrijks maar zeer proper. Skibus stopt op 50 m van de deur.
Mooi skigebied!!

Lily
12-3-2006 Op aanraden van onze buren zijn we met 12 vrienden naar pension Alpina geweest. Perfect pension, zeer gastvrij, alles goed verzorgd. Gaan er volgend jaar zeker weer naar toe.

karin
23-2-2006 Helemaal een pension waar je voelt dat je welkom bent en waar ze erg gastvrij zijn.
Zijn er nu voor het 4de jaar geweest en alweer geboekt voor 2007.
Lekker eten en de ligging is perfect.
Vlakbij de fleckhalm en ideaal skigebied voor als je met kleine kids wil gaan die nog op les moeten.
Pension alpina heeft alles wat je zoekt om heerlijk te relaxen na een dag skieen

Iris Coolen
30-12-2005 Sinds 15 jaar komen wij in Pension Alpina eerst bij de ouders van Gitte sinds de eerste keer hebben we er ons zeer welkom gevoeld. Ze doen enorm hun best om je thuis te voelen en zo voelt het nog steeds we komen thuis op ons ski-adres. Ze helpt iedereen waar mogelijk maakt op verzoek streekgerechten zoals tiroler grostl en apfelstrudel. Kortom gastvrijheid en hartelijkheid met de warme gemoedelijkheid van Gitte, Ernst en alle anderen maakt dat mensen al meerdere jaren (sommigen zelfs al 35 jaar lang 2x per jaar nl. zomers en in de winter) trappelend van verlangen terugkomen.

tinus.coolen @kamps...
28-10-2005 het heeft een huiskamer ideeen en zeer goed eten en verzorgd