12-2-2011
Gewedige gastvrije mensen (fam.Huber)Het eten is altijd top! Wij verblijven altijd (ca.5 x) in het familiehuis-appartement , die helemaal gerenoveerd is in 2010.Parkeergelegenheid voor de deur.We gaan er in de toekomst zeker weer naar toe.
19-8-2008
Wij komen al twintig jaar in de zomer bij het pension. De laatste vier jaar ook in de winter. Ze hebben veel stamgasten maar nieuwe gasten worden net zo warm ontvangen als zij. De overname door dochter Ines heeft wel wat veranderingen met zich mee gebracht maar alleen positieve. Zoals de speelkamer, een prima alternatief voor de grote speelweide als het slecht weer is.
29-12-2007
een late reactie, maar ik was te gast in winter 2006/2007. Ik was alleen en heb kostelijk genoten van mijn verblijf in Alpina. Hier ontving ik oosterijkse gastvrijheid, eten en hartelijkheid.
Niets was de familie Hubert te veel maar ze waren ook nooit te veel. Gewoon heerlijke mensen die mijn vakantie een extra genot hebben gegeven.
Heel graag kom ik hier weer, en dan samen met mijn man en evt. kids. Dit moeten ze meemaken. Fantastisch!!!