Hotel Landhaus Kerschdorfer in Kaltenbach / Stumm Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Landhaus Kerschdorfer

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Landhaus Kerschdorfer

162, 6272, Kaltenbach / Stumm
Hotel Landhaus Kerschdorfer scoort een 8,8 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Landhaus Kerschdorfer? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Landhaus Kerschdorfer in Kaltenbach / Stumm, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Landhaus Kerschdorfer met andere accommodaties in Kaltenbach / Stumm.

3 beoordelingen over Landhaus Kerschdorfer

met partner, Jan. 2011
"Heerlijk hotel met uitstekende kok"
Incognito42
4-2-2011 Kaltenbach vonden wij niet echt een leuk dorp (geen gezellige dorpskern), slechts een paar winkeltjes en twee grote supermarkten. Het hotel was echt heerlijk (wij dachten dat het een 3*** hotel was maar bleek 4**** te zijn) Het ligt aan de piste en de gondel. Wij hadden een juniorsuite welke riant was, lekker bedden en ruime badkamer (douche geen bad). Kamers zijn niet gehorig (bv lopen op de verdieping erboven geluid nihil). Het eten in het hotel is echt fantastisch (super kok). De sauna was wat minimalistisch (geschikt voor 2a3 personen). Verder op de bgg verwarmde locker (gekoppeld aan je kamer) voor ski's en schoenen. Het enige nadeel is dat het dorp schaduwrijk is en wij alleen in de ochtend wat zon op ons balkon hadden.

met partner, Dec. 2008
"Fantastisch!"
26-3-2009 super service, heerlijk eten, perfecte ligging! kortom:aanrader!

Monique
4-3-2007 Gisteren teruggekomen uit Kaltenbach. Overnacht bij hotel Kerschdorfer. Mooi nieuw hotel. Ruime kamer en badkamer. Alles is perfect afgewerkt. Ideale ligging bij de gondel. Iedere avond een heerlijk 4 gangen diner. Prima accomodatie voor volwassenen en gezinnen.