14-8-2011
mooi,gezellig,kleinschalig familiehotel,super locatie.heerlijk eten en fijne kamers,ook voor kinderen een aanrader.Skie school Wildauer,Familie en personeel top
30-1-2011
Vanaf binnenkomst tot aan ons vertrek hebben wij het hier prima naar ons zin gehad. Onze kamer met balkon, zag er netjes uit en had ruim voldoende kastruimte, met een kluisje. Verder een badkamer met bad, groot badmeubel en toilet. Ons uitzicht was niet al te mooi maar dat is voor ons geen probleem, wij komen om te skien. Het (buffet)ontbijt is uitstekend. Naast je ontbijtbordje ligt er een keuzemenu klaar waarop je aangeeft wat je 's avonds wilt eten, zelfs een vegetarische maaltijd kan gekozen worden. Dan niet te vergeten de uitstekende wijnen (wijnproefavond). Het personeel is ontzettend vriendelijk en gezellig, kortom een plek om terug te komen.
27-7-2010
Gasthof Hochzillertal is een familiaal hotel waar de gast (wij waren met 61) zich dadelijk thuis voelt . Ontvangst met schnaps, mooi ingericht en zuiver hotel (veel oog voor detail), wij hadden alle kamers (deels nieuw, deels nieuwe badkamer) die dagelijks gereinigd werden.
De keuken is TOP. Het ontbijt bestaat uit alles wat er nodig is, belangrijk is wel dat alles dadelijk wordt aangevuld indien nodig. Ons avondmenu bestond uit een 4-gangenmenu (was zo besproken) en het was telkens verrukkelijk.
Is de keuken met zoon Michael als kok een grote troef dan is de service zeker de oppertroef. Via Elke had ik heel het jaar een uitstekend contact in de voorbereiding, met Bettina hadden we een "engel op aarde" wat de avonddienst betreft. Als je dan weet dat onze groep nogal levendig en dorstig is dan kan je je voorstellen hoe goed "onze Bettina" in de markt lag.
Bij deze nog een DANK aan Josef & Anne Marie Platzer-Rieser, aan Elke en aan Bettina voor deze schitterende week.
10-8-2010
Een hotel om terug te komen.Vriendelijke mensen die samen een fantastisch en zeer behulpzaam team vormen.Hier ben je nog echt gast,die verwend wordt met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.De keuken kan wat dit betreft niet hoger scoren.Het hotel ligt op een rustige locatie en toch is alles snel bereikbaar.Bettina (bediening)die door ons (Charlotte) werd genoemd heeft nooit slechte zin. Ook Elke is vriendelijk en zeer attent.Na de verbouwing zal het nog prettiger vertoeven zijn en ons sprak de zeer gezellige wijnhoek bijzonder aan. Wij zeggen tot ziens !!!!
Jan en Rina.