Beoordelingen Appartement Franz Josef****

23 mei 2013

Franz Josef****
Beoordelingen Appartement Franz Josef****
Dorf 14, A-6272, Kaltenbach / Stumm
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Franz Josef**** in Kaltenbach / Stumm, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Franz Josef**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Franz Josef scoort een 9,1 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Franz Josef**** in Kaltenbach / Stumm, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Franz Josef****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Franz Josef**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Appartement Franz Josef**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Franz Josef**** met andere accommodaties in Kaltenbach / Stumm.

10 beoordelingen over Franz Josef****

9,5
9,5
"Fantastisch!"
Danielle
12-4-2012 Heerlijke ruime appartementen op ideale locatie. Eigenaresse is zeer vriendelijk en altijd standby.

met oudere kinderen, 2011
"Super top appartement"
Bennie
11-7-2011 Dit is een super geweldige lokatie, wat op zoover staat is niet overdreven.We zijn hier een week geweest en het appartement is zo schoon, echt super Andrea Top!!! Omgeving super echt genoeg te doen maar je moet er wel zelf opuit.Tip: gebruik het boek wat op de kamer aanwezig is staan erg leuke dingen in.We hebben zelf erg veel plezier gehad van de tomtom is erg relaxed en makkelijk maar neem wel je kaart mee!Ook hebben we internetaansluiting genomen want dan kun je alles op de pc opzoeken in de omgeving en dat scheelt een heleboel zoeken, ik vond het prettig de pc maar kan me voorstellen dat er mensen zijn die dit niet willen. De bakker op de hoek: geweldig elke dag 7 dagen per week vanaf 6.30 uur verse broodjes.Dus alles positief en dat mag best wel gezegd worden.
Kortom wij gaan volgend jaar wel weer want we zijn hier nog niet uitgekeken.

met partner, Sept. 2010
"Geweldig appartement"
Dorien
30-9-2010 Een geweldig appartement met een eveneens geweldig uitzicht, winkels en eetgelegenheden in de direkte omgeving,
Een klok die om 6.00 luid heeft ook wel weer wat.
Omgeving ook fantastisch, elke plaats in de omgeving heeft ook zijn eigen bijzonderheden,
Activcard is echt geweldig, we hebben echt daardoor veel van de omgeving gezien,
Een echte aanrader,

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Franz Josef**** bij:

met jonge kinderen, Juli 2009
"Geweldig"
Petra
5-8-2009 Wij zijn in Juli met onze dochters (5 en 10 jaar) hier 14 dagen geweest.
Geweldig appartement, mooi, schoon en compleet ingericht. Goede bedden, fijne douche. Smal balkon, maar je kon er prima met z'n 4'en zitten.
Prima ligging, aan de rand van een rustig dorpje. Wel een wat drukke weg voor de deur (vooral 's ochtends vroeg, tegelijk met de inmiddels beruchte kerkklokken :), maar met dichte rolluiken sliepen de kinderen daar prima doorheen. Geweldig met de bakker (ook heerlijk ijs!) en het zwembad om de hoek.

Zeer aardige gastvrouw.

Prachtige omgeving! Hebben zelf veel gebruik gemaakt van de zillartal activcard, met zo'n familiekaart kun je onbeperkt gebruik maken van de gondel/kabel banen, het zwembad (ook die om de hoek) en het openbaar vervoer. Zeker de trein is handig (station 15 min lopen) en sluit ook prima aan op de bussen.

Wij gaan nog een keer terug!

Familie
"Super appartement voor een leuke prijs!"
Fam, Schel
1-9-2008 Prima appartement! Zeer schoon en erg ruim. Voorzien van alle gemakken. Heerlijk balkon met vrij uitzicht en voor de kinderen een openluchtzwembad om de hoek. Gezellig dorpje met een aantal restaurants/terrasjes. Zeker een aanrader, we komen hier volgend jaar weer terug!

Familie, Juli 2008
"Absolute aanrader!"
Marc Onrust
17-8-2008 Van 10 t/m 24 juli 2008 zijn we (met ons zoontje van 5) in dit appart. in Stumm op vakantie geweest.

De eerste dagen verbleven we in het 2 kamer appartement op de begane grond, daarna zijn we verhuisd naar een 3 kamer appartement op de 2e verdieping. Het 2 kamer appartement vonden wij, met 3 personen, eigenlijk iets te klein. De 3 kamer appartementen zijn daarentegen erg ruim.

Het pand is nog vrij nieuw en dat is ook goed te zien. Er zijn mooie materialen gebruikt, zoals draai/kiep ramen met electrische rolluiken rondom (dus nauwelijks last van de kerkklokken), marmeren vloeren en trappen etc.

Het uitzicht is fenomenaal, zeker vanaf de 2e verdieping, vanwaar je helemaal tot het einde van het dal kijkt.

Stumm is een rustig, gemoedelijk dorpje. Ideaal zijn de bakker om de hoek, op 2 minuten loopafstand en ook zondag open, en de diverse restaurants in de directe omgeving.

Al met al is het ons dus enorm goed bevallen. We zijn beslist van plan om volgend jaar terug te gaan!

Familie
Christien
30-7-2007 Een superapp. 2 grote slaapkamers met eigen badkamer en toilet.
Mooie zitruimte met keuken met alle voorzieningen.
Miste alleen een zitbank want deze is maar voor max. 3 pers.
Mooi uitzicht vanaf balkon over de bergen. Het is er schoon en alles nieuw. Bakker en supermarkt op een paar min. loopafstand.
Alleen die kerkklok om 06.00 uur maar dat is ook het enig minpuntje en heeft toch ook wel weer wat.
Dus een aanrader (zomervakantie geweest)

W.Schutte
25-7-2007 Uitstekend nieuw klein appartementen gebouw. Fraaie grote appartementen die heel goed zijn ingericht. Bezocht in zomer. Balkon geeft prachtig uitzicht op dal. Eigenares is prettig in de omgang en niet te beroerd om mee te helpen een koffer te sjouwen naar de 2e verdieping, waar maak je dat nog mee.Helaas geen lift. Ruime parkeergelegenheid. Zou wel prettig zijn als men niet elke morgen om 6 uur de kerkklokken luidde. Om de hoek bakker met elke dag verse broodjes (ook zondag)

met vrienden, Mrt. 2007
anoniem
18-4-2007 Zeer mooi appartement - Prima in orde - Zeer vriendelijke eigenaars- Skibus stopt aan het appartement - Stumm is een mooi en rustig dorpje - Een aanrader!

M.Rijsdijk
23-1-2007 Super app., met alle nodige voorzieningen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit