Camping Terrassencamping Schlossberg Itter**** in Itter Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Terrassencamping Schlossberg Itter****

Camping Terrassencamping Schlossberg Itter**** Itter

Beoordelingen Camping Terrassencamping Schlossberg Itter****

Brixentalerstraße 11, 6305, Itter
Camping Terrassencamping Schlossberg Itter scoort een 8,0 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Terrassencamping Schlossberg Itter****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Terrassencamping Schlossberg Itter**** in Itter, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Camping Terrassencamping Schlossberg Itter**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Camping Terrassencamping Schlossberg Itter**** met andere accommodaties in Itter.

40 beoordelingen over Terrassencamping Schlossberg Itter****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuke camping voor een paar nachten"
Ed
6-5-2012 In meivakantie een paar dagen op deze camping gestaan. Helaas, het seizoen is nog niet begonnen in Oostenrijk. Het was erg rustig op de camping en waren er geen andere kinderen om mee te spelen voor onze twee kinderen van 8 en 4 jaar. Camping ligt aan een drukke doorgaande weg (let op, de speeltuin ligt hier dichtbij). En vlak naast een snelstromende rivier die je erg goed hoort 's avonds. De broodjes die je de dag van te voren kunt bestellen zijn heerlijk en het sanitair is brandschoon. Je moet wel een beetje van Tiroler muziek houden want dat draaien ze in Waschland. Speeltuin is erg leuk maar voldoet niet aan veiligheidseisen zoals wij dat kennen. Zwembad was nog niet schoon dus dat hebben we niet uit kunnen proberen. 2x in restaurant gegeten. De eerste keer was het heerlijk maar de tweede keer viel tegen, te zoute patat en de spaghetti smaakte niet zoals de dag ervoor. Jammer! Ook bij restaurant aan de overkant gegeten, heerlijke schnitzels en leuk speeltuintje voor kinderen.

"Fantastische camping voor een ontspannen vakantie"
RBathoorn
2-9-2011 Wij zijn al een aantal keer op deze plek terug geweest. De camping is een mooie en schoon. Sanitair is echt fantastisch! Zijn al een aantal keer op deze camping terug geweest.
Het restaurant hebben wij dit jaar niet geprobeerd, zeker omdat er verschillende alternatieve in de omgeving zijn.
Voor wat betreft het afval scheiden. Schlossberg is niet de enig camping in Oostenrijk die gescheiden afval verwacht. Ik heb in iedergeval nooit problemen met Mike gehad. Je moet alleen niet alles bij de restafval gooien, lijkt mij een kleine moeite om even je blikjes, verpakking en bio-afval uit te sorteren.
Als je je zo druk maakt over de aanwezigheid van camera's heb je vast wat te verbergen ;-)
Kom zeker nog een keer terug.

met jonge kinderen, 2011
"Super mooie camping"
koopmans
14-8-2011 Camping itter heeft geweldig sanitair,

de gezelligheid in het restaurant is ver te zoeken de bediening is dramatisch en de prijzen zijn aardig maar zeker niet super goed. de controle op de camping is echt te gek voor woorden, overal hangen camera's en je voelt je niet op je gemak.
De eigenaars zijn best klantvriendelijk maar echt leuk zijn ze niet. De drukke weg maakt dat je elke keer de auto nodig hebt en laat terug komen kan ook niet omdat om 22:00 de camping sluit en je dus moet lopen naar je tent.
Eigentümer Ager Rita, 18-8-2011
Eigenaar zegt:  Hallo Fam. Koopmans, es tut uns sehr leid das Sie mit dem Restaurant nicht zufrieden waren, wir haben es verpachtet und führen es nicht selber die Leute arbeiten auf eigene Rechnung und machen die Preise selber. Die Kameras die wir haben sind für die Sicherheit der Gäste und sollte eigentlich nicht stören. Das ab 22.00h das Befahren des Campings nicht mehr möglich ist, ist für die Nachtruhe der Gäste und auf allen Campings üblich. Trotzdem Danke für die Kritik es tut uns leid das Sie negative Eindrücke von unserem Campingplatz mitgenommen haben, vielleicht besuchen Sie uns doch wiedermal und Sie sehen die negativen Punkte das nächstemal positiver und wir haben neue Restaurantpächter. Danke für Ihren Aufenthalt Fam. Ager

alleenreizend, Aug. 2011
"Geweldige vakantie maar met een paar min puntjes"
Stoffert Trip
28-8-2011 Deze camping is heel mooi en in onze ogen is het een luxe boerencamping. De plaatsen waren redelijk maar niet echt groot. De caming wordt goed verzorgt en het sanitair is super!!! Het restaurant was het eten goed maar het personeel is zeer klant onvriendelijk!!!! Helaas ligt er een drukke weg langs de camping die je goed hoort.
Verder is het afval scheiden wel goed maar ook weer streng gecontroleerd. De eigenaars zijn altijd voor rede vatbaar als je wat wilt vragen.

Kort om een gezellige camping voor jong en oud!!

met partner, 2011
"Mooie camping voor zomer en winter"
Ivo
5-8-2011 Zeer mooie camping, vooral het sanitair is erg goed! camping ligt aan rivier de Inn. Hierin is wel vissen verboden! Wel aan een drukke weg. (wij hebben hier geen last van gehad) Grote speeltuin op de camping en er is een verwarmd zwembad. Vlakbij is skigebied wilder kaiser. Zeer veel mogelijkheden om te skien.
In de zomer is een uitstapje naar Hexenwasser (soll) zeer de moeite waard (zie foto's)

"Mooie en rustige camping."
Dennis & Nicole
19-8-2011 Mooie en rustige camping. Het scheiden van afval was helemaal geen probleem. We hebben ook nooit het gevoel gehad dat we in de gaten zijn gehouden.
Het is een hele mooie omgeving om te wandelen en voor uitstapjes.
Het is zeker de moeite waard om nog een keer terug te gaan.

"Zeer nette camping in mooie omgeving"
E Stoffer
6-8-2011 Deze camping is echt een aanrader.

Even wat plussen en minnen op een rij:

Goede kinderanimatie (tot ongeveer 10 jaar)
Mooie speeltuin
Mooie omgeving met veel uitvalsmogelijkheden (ook bij minder goed weer)
Uitstekend sanitair
Mooi sauna-gebouw (te huur voor privé gebruik à 20€ / 2 personen)
Mooie grote plaatsen (>100M2)
Vriendelijk personeel

+/-
Restaurant is prima maar verwacht niet te veel

Ligging aan een vrij drukke weg / spoorlijn

"Leuke nette camping"
Bakker
13-8-2011 We hebben 3x deze camping voor langere tijd bezocht en dat is ons goed bevallen. Dit jaar twee maal ivm overnachting (we gingen naar Italie) bezocht. De kinderen vermaken zich hier prima en wij kunnen ons heerlijk douchen in een prachtig sanitairgebouw. De omgeving is ook zeer mooi, er is veel (vooral ook voor kinderen) te doen in de bergen.
Eigentümer Ager Rita, 18-8-2011
Eigenaar zegt:  Danke für die gute Bewertung und bis zum nächsten Mal! Fam. Ager

"Fijne camping voor kinderen"
Tom
11-8-2011 Camping met mooi sanitair, echt een badkamer. Met wasbak en douche ineen.Bij het binnenkomen schoenen uit dit is ideaal alle douches blijven daardoor mooi schoon. Mooie grote speeltuin. Ligt inderdaad dicht bij de weg maar kinderen van 4 a 5 jaar kun je daar gerust alleen laten spelen. mooie grote plekken vooral het eerste gedeelte onderaan bij de speeltuin. Vanaf de receptie zijn de plekken wat kleiner (minder diep) en staan meer bomen. Om op je plek te komen is niet altijd even makkelijk als je een grote caravan hebt. En dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn 5.5 meter is geen uitzondering.
Minpunten zijn de vele naaktslakken, en campingwinkel mis je. Je kunt broodbestellen maar dat is het. De campingbaas is daar echt alles aan het kontroleren en onvriendelijk. Afvalscheiden is echt bizar voor op een camping.glas, blik, plastic, papier enzo oke maar daar moet je echt alles maar dan ook alles scheiden en ze staan je op te wachten in het afvalcontainercentrum. Geen uitzicht op berg

"Wat een mooie camping!"
Schouten
7-9-2011 Wat een mooie en leuke camping. Wij zijn deze zomer geweest en dit is verreweg de leukste en mooiste camping in de omgeving Skiwelt-Wilder Kaiser/ Brixental. De eerste keer dat we het Waschland inkwamen wisten we niet wat we zagen, wat een luxe. Verder is er voor de kinderen een hele leuke speeltuin en een zwembad. Het zwembad is niet groot, maar het was een lekkere afkoeling op warme dagen. De plekken waren groot genoeg. Onze grote tent kon er makkelijk staan, en dan nog hadden we genoeg ruimte over. Afval scheiden is bij ons bekend in Oostenrijk, ze krijgen een boete als het niet goed gescheiden is, het is een kleine moeite. Waar ik hier over lees is de weg en dat de slagboom om 10 uur dicht gaat; de weg hadden we niet veel last van (en dat in een tent) en ik vind het zelf alleen maar prettig dat de slagboom `s avonds dichtgaat. Geen deuren die dicht gegegooid worden als je net ligt te slapen. Kortom de camping is zeker voor herhaling vatbaar.