13-8-2011
We hebben 3x deze camping voor langere tijd bezocht en dat is ons goed bevallen. Dit jaar twee maal ivm overnachting (we gingen naar Italie) bezocht. De kinderen vermaken zich hier prima en wij kunnen ons heerlijk douchen in een prachtig sanitairgebouw. De omgeving is ook zeer mooi, er is veel (vooral ook voor kinderen) te doen in de bergen.
11-8-2011
Camping met mooi sanitair, echt een badkamer. Met wasbak en douche ineen.Bij het binnenkomen schoenen uit dit is ideaal alle douches blijven daardoor mooi schoon. Mooie grote speeltuin. Ligt inderdaad dicht bij de weg maar kinderen van 4 a 5 jaar kun je daar gerust alleen laten spelen. mooie grote plekken vooral het eerste gedeelte onderaan bij de speeltuin. Vanaf de receptie zijn de plekken wat kleiner (minder diep) en staan meer bomen. Om op je plek te komen is niet altijd even makkelijk als je een grote caravan hebt. En dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn 5.5 meter is geen uitzondering.
Minpunten zijn de vele naaktslakken, en campingwinkel mis je. Je kunt broodbestellen maar dat is het. De campingbaas is daar echt alles aan het kontroleren en onvriendelijk. Afvalscheiden is echt bizar voor op een camping.glas, blik, plastic, papier enzo oke maar daar moet je echt alles maar dan ook alles scheiden en ze staan je op te wachten in het afvalcontainercentrum. Geen uitzicht op berg
7-9-2011
Wat een mooie en leuke camping. Wij zijn deze zomer geweest en dit is verreweg de leukste en mooiste camping in de omgeving Skiwelt-Wilder Kaiser/ Brixental. De eerste keer dat we het Waschland inkwamen wisten we niet wat we zagen, wat een luxe. Verder is er voor de kinderen een hele leuke speeltuin en een zwembad. Het zwembad is niet groot, maar het was een lekkere afkoeling op warme dagen. De plekken waren groot genoeg. Onze grote tent kon er makkelijk staan, en dan nog hadden we genoeg ruimte over. Afval scheiden is bij ons bekend in Oostenrijk, ze krijgen een boete als het niet goed gescheiden is, het is een kleine moeite. Waar ik hier over lees is de weg en dat de slagboom om 10 uur dicht gaat; de weg hadden we niet veel last van (en dat in een tent) en ik vind het zelf alleen maar prettig dat de slagboom `s avonds dichtgaat. Geen deuren die dicht gegegooid worden als je net ligt te slapen. Kortom de camping is zeker voor herhaling vatbaar.