Hotel Trofana Royal***** in Ischgl Oostenrijk beoordelingen 9.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Trofana Royal*****

9,6

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Trofana Royal*****

Dorfstraße 95, 6561, Ischgl
Hotel Trofana Royal scoort een 9,6 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Trofana Royal*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Trofana Royal***** in Ischgl, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Trofana Royal***** met andere accommodaties in Ischgl.

6 beoordelingen over Trofana Royal*****

met jonge kinderen
"Fantastisch hotel & super skigebied"
Jana Rie
14-1-2010 We hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in dit fijne hotel. Het eten was uit de kunst, de service meer dan voortreffelijk, de kamers brandschoon, gezellig en functioneel ingericht.
Het skigebied en de daarbij behorende pisterestaurants zijn voor ieder wat wils. Vooral het pardoramarestaurat met zijn knoflookspaghetti is werkelijk een aanrader. (niet voor je medeliftgenoten als je met de gondel teruggaat)
Kortom, volgend jaar komen we graag weer terug.

met partner, Mrt. 2009
"Top hotel op top locatie in top skie gebied"
Fam De Lange
2-10-2009 Dit Hotel is helemaal top, vooral voor de mensen die van lekker eten houden.
De prijs naar verhouding van de kamers het ontbijt en het avond eten is goed.

Niets aan te merken en kwa keuken zou zo in de top 10 kunnen van www.lekker.nl

Genieten genieten genieten

met partner, Jan. 2008
"Geweldig hotel"
j.w.wetzels
7-12-2008 we gaan al 6 winters hier op ski vakantie
dit is gewoon luxe ten top en een speciale vermelding voor martin siberer de top kok dit hotel is gewoon in een woord geweldig

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Trofana Royal***** bij:

Dierckx Eric
24-4-2007 Wij gaan altijd naar 5 steren hotels maar dit overtreft alles.Servis eten kamers welness sfeer en noem maar op.
Wel niet van het goedkoopste.beste apresski ter wereld

met partner, Juni 2006
Eric Dierckx
4-6-2006 Wij komen al 6 maal in dit hotel in de zomer en in de winter.Wat eten en luxe betreft,bestaat er ergens iets beter?laat het me weten?aub

Karin van den Berg
13-4-2005 Wij zijn in 2003, 2004 en 2005 in het hoogseizoen te gast geweest in Trofana Royal om van de wintersport te genieten. In 2005 is onze dochter voor het eerst meegegaan. En in dit vijf-sterren hotel is dat erg goed te doen.
Prachtig (kinder)zwembad, speciaal diner voor kinderen om 18.00 uur en een grote speelzaal.
Voor volwassenen: restaurant met 1 Michelin ster, prachtige bar, goede sauna, beautyworld en ontspanningsfaciliteiten, luxe discotheek (geen overlast). Golfcentre, fitness, solarium etcetera...
Ontspannen, gemoedelijke sfeer.
Skien tot in het schiraum en op 3 minutenloopafstand van de grote gondellift.
Trofana Royal biedt alle gemakken die men in een luxe hotel mag verwachten