15-2-2010
Voor de 3e keer in dit goed georganiseerde hotel.
Staff zeer vriendelijk, lieve bediening.
Het eten is voortreffelijk. Wat wil je nog meer?
25-2-2010
Hotel Tirol is het beste hotel waar ik tot nog toe ben geweest. Het is een heel gezellig hotel. waar je je al snel thuis voelt. Het eten is erg goed en als je wilt afwijken,alles kan geregeld worden. Voor het eerst hebben we een voorboeking gedaan voor volgend jaar.
23-9-2009
Hotel Tirol is een groot, bijzonder comfortabel hotel, volledig in Tiroler-stijl gebouwd, met een zeer aangename atmosfeer en super vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ligt vlak bij de “Silvretta-Gondelbahn”(wandel/ skigebied “Idalpe-Samnaun”). Een plaats in de garage is in de prijs inbegrepen. Het hotel zelf biedt dagelijks begeleide bergexcursies aan (3-6 uur). Wij hadden halfpension geboekt, met een rijkelijk ontbijtbuffet en een prima vier-gangen-keuzemenu, nu eens met Tiroler specialiteiten, dan weer meer internationale gerechten, maar steeds van bijzonder goede kwaliteit. De kamer was pure luxe, meer dan 40 qm. groot, met ontzettend veel kasten en opbergruimte, een royale zithoek met T.V., kluis, enz…; grote badkamer met dubbel wasbekken en alle modern comfort. Afzonderlijke W.C. Alles piekfijn afgewerkt en op en top proper. Buitengewone prijs-kwaliteitverhouding!