21-2-2009
We hebben genoten van een nostalgisch Oostenrijks hotel met gastvrij personeel. Goed en afwisseld eten. 's Ochtends uitgebreid broodbuffet, compleet met ei en yoghurt. Tijdens dit ontbijt kon je een keuze maken voor een hoofdgerecht 's avonds. Het voorgerecht en nagerecht stond vast. Maar in overleg was er veel mogelijk. De gerechten waren afwisselend en goed. De kamers waren ietwat gedateerd, maar volledig ingericht. Goeie douche en goed bed. De skibus stopt letterlijk voor de deur, echt ideaal. Deze brengt je in een paar minuten naar de gondels van Ischgl. Al met al een prima hotel voor een rustige en schitterende skivakantie.
1-2-2008
Dit is waarschijnliijk het enige nog rustig gelegen hotelletje in Ischgl, waar overigens geen enkel gewoon huis meer te vinden is, enkel nog massa toerisme met alle mogelijke toeters en bellen erop en eraan dood doodjammer!! het ski gebied is nochtans wel mooi en zeer uitgebreid.
De kamers in dit hotelletje zijn ruim en vrij verzorgd, de uitbaters en hun personeel zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het eten mocht wat mij betreft wat verfijnder zijn, maar is zeker niet slecht. Alles bij elkaar zal je waarschijnlijk in Iscgl geen betere prijs kwaliteitsverhouding vinden, daar al die massa hotels gewoon schandalig duur zijn.
Conclusie: als je dan toch naar Ischgl wil gaan is Talblick zeker een aanrader, maar wij weten tal van véél mooiere en gezelligere ski oorden in oostenrijk dan dit!!
5-10-2007
Rustig pension voor de mensen die niet de drukte zoeken van het mondaine Ischgl, maar wel binnen enkele minuten bij de schitterende pistes willen zijn. Eenvoudige, maar nette kamers en vriendelijk personeel.
E.K.