21-2-2010
Wij zijn net terug van skiverlof en verbleven in dit hotel met de kinderen. Voor ons was er niets op aan te merken, behalve een zekere ober "André", die ons probeerde op te lichten met het achterhouden van een fles wijn. Hij paste niet echt in het kader van dit hotel.
27-2-2010
personeel weet niet wat klantvriendelijk is, grote mond tegen gasten lijkt normaal te zijn.
kinderopvang heeft schema maar houdt zich daar niet aan, gast moet dan maar oplossing zoeken, zij niet.
wat betreft eten: regelmatig vieze borden bij het buffet, zeker geen 4-sterren niveau
kamers nog redelijk maar schoonmaken is ook geen prioriteit
let goed op bij boeking!! wij moesten een dag extra betalen omdat ze bij de boeking een extra dag hadden toegevoegd!!!, koste onze groep ruim 1000 euro extra!!
manager was niet bereid om hierover te praten!
1-3-2010
Hotel Seiblishof. Voor het skigebied kan ik iedereen aanraden naar Ischgl te gaan, maar neem in vredesnaam een ander hotel dan Seiblishof.
De reden daarvan is vnl het personeel. Hooghartig personeel (ook de directeur) en weinig behulpzaam. We komen al jaren achtereen in Oostenrijk maar dit is het eerste hotel (met 4 sterren) wat in onze ogen ernstig tekort schiet. De vakantie heeft door dit hotel daarom ook een wrange smaak gekregen.
De kinderopvang overdag is ontoereikend. Daarnaast is de leiding van de kinderclub meer afwezig dan aanwezig. Men gaat ervan uit dat je je kind de hele week brengt en anders heb je ook eigenlijk geen recht van spreken als je aanspraak wilt maken.
Het eten is op zich wel o.k., maar het servies is ronduit vies. Kinderbuffet is erg beperkt en weinig fantasievol.
En dan de kamers, die worden ook maar beperkt schoongemaakt. De open badkamer naast een weg noodzaakt tot gesloten gordijnen. Een WC in een kast is apart.
Geen aanrader. kies een ander hotel!!