Hotel Martha**** in Ischgl Oostenrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Martha**** Ischgl

Beoordelingen Hotel Martha****

Trisannaweg 14, 6561, Ischgl
Hotel Martha scoort een 8,3 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Martha****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Martha**** in Ischgl, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Martha**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Martha**** met andere accommodaties in Ischgl.

11 beoordelingen over Martha****

met vrienden, Feb. 2011
"Erg goed"
Jan Pruijn
10-3-2011 Prachtig hotel niet ver van de lift ,maar s`avonds lekker rustg . Er vriendelijke mensen die hun best doen om je een fijne vakantie te bezorgen .Heerlijk eten zowel het ondbijt al het diner . De kamer zijn mooi ,en erg netjes .Het was een mooie week , dank aan de fam HÄUSLER en het hele team

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Goed hotel"
claudia
29-8-2010 Net terug van een week in Oostenrijk. Het is een erg gezellig hotel en in de zomer erg rustig. Familie is behulpzaam en vriendelijk. Eten prima. Keuze uit twee hoofdgerechten en het is zeker voldoende na een dag wandelen en buiten zijn. Kamers netjes. Badkamers eerste verdieping zijn al opgeknapt. We waren erg tevreden over het hotel.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Zeer mooi hotel"
C. Brekelmans
28-8-2010 Mooi hotel, eten goed verzorgd, 3 gangen menu, met elke dag andere keuzes, en een salade buffet, en het ontbijt was ook goed. De badkamers waren net opgeknapt en de eetzaal ook. De bediening was heel vriendelijk, als je ergens allergisch voor bent of als je vegetarisch bent dan houden ze daar rekening mee. De omgeving is mooi, je zit dichtbij de ski-liften en dat is ook in de zomer heel mooi. Alleen het schoonmaken kan iets beter, er wordt niet gedweild en de bedden worden niet verschoont. De sauna is ook mooi en goed schoongemaakt en de handdoeken liggen daar klaar, dus die moeten niet zelf meegenomen te worden. Wij komen zeker nog een keer terug.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Leuk hotel"
Miriam
29-8-2009 Ik weet niet waar sommige mensen de slechte ervaringen van halen. Wij waren begin augustus hier en hebben genoten. De eigenaren waren zeer vriendelijke mensen die alles voor je over hadden. Het ontbijt had misschien iets uitgebreider mogen zijn maar over het diner hebben wij en onze kinderen niets te klagen.
De kamers zijn enigzins verouderd maar ruim genoeg.
Wij zullen hier zeker nog een keer terug komen

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Absoluut geen 4 sterren !!! Heel vreemd"
Familie
22-8-2009 Zeer matig hotel, we hadden meer verwacht omdat er 4 sterren voor staan. Waar die sterren vandaan komen is een raadsel.
Bedden worden niet verschoond, er is een zeer matig ontbijt wat slecht wordt aangevuld, avondeten zeer beperkte keuze. Onze zoon had geregeld honger door de kleine kinderporties. De broodjes op zondag waren van de zaterdag, saladebar bijna elke dag hetzelfde, ongezellig barretje en dat is het. Geen zeepjes op de badkamer, bruine inrichting, sterk verouderd. We hebben een week lang gezocht waarom dit hotel 4 sterren heeft maar 1 ster was meer op de plaats, zeker gezien de prijs.

"Zeker geen 4 sterren waard"
Lagemann
26-2-2009 Voor deze prijs mag je een echte vier sterren accomodatie verwachten. Dit zit voor bijna alles echt op de minimumnormen. Alleen eetzaal rookvrij, verder veel gerookt in hele hotel. Eten is uitstekend. Parking ok;ligging t.o.v. liften ook prima.

"Echt een topper"
Vera
5-2-2009 Hele aardige mensen, heel netjes allemaal, goed te eten. Recht voor een parkeerplaats, klein stukje (5 min) lopen voor de lift maar s'avonds geen last van lallende apre-skiers!

Familie
"Prima hotel"
Rianne
5-8-2008 Wij zijn er in juli een week geweest en dat is ons prima bevallen. We hadden twee geschakelde kamers met een luxe badkamer ertussen en een overdekt balkon, echt perfect. De ligging was ook fijn, als enige hotel aan de andere kant van de rivier met direct uitzicht op het funpark voor de kids. Bovendien hebben we ook nog lekker gegeten!

Familie, Juli 2008
"Geweldig"
Anneke
4-8-2008 Mooie kamers, schoon, netjes en ruim, elke dag schone handdoeken en alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Kamers met balkon en fantastisch uitzicht op de bergen. Eten elke dag weer lekker, keuze uit gewoon en vegetarisch buffet. Voorafje, salade via saladebuffet, hoofdgerecht en dessert. Bediening en personeel zeer vriendelijk, een grote fles mineraalwater die je niet op krijgt, bewaren ze voor je voor de volgende dag!
Je hebt uitzicht op het funpark, dus makkelijk als je kinderen (via Pharos reizen) meedoen met het animatieprogramma.
Ligging aan de Trisanna, dus heerlijk dat stromende water. Zonneterras prima, met groot opblaaszwembad (wel wat koud).
Verder is Ischgl en omgeving gewoon prachtig met de mooie wandelwegen.
En nee, ik ben geen familie en heb geen aandelen in het hotel, de waardering is echt gemeend!

met partner, Aug. 2007
Willy Swolfs
29-4-2008 Prachtig hotel. Rustige ligging op verzorgde en nette kamers.
Het eten is hier uitstekend en dit met bediening aan tafel.
Zeker een aanrader.