Hotel Madlein**** in Ischgl Oostenrijk beoordelingen 8.2 | Zoover

Uitzicht vanaf een balkon

Beoordelingen Hotel Madlein****

Nr 144, 6561, Ischgl
Hotel Madlein scoort een 8,2 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Madlein****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Madlein**** in Ischgl, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Madlein**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Madlein**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Madlein**** met andere accommodaties in Ischgl.

6 beoordelingen over Madlein****

met partner, Mrt. 2011
"Lawaai hotel"
Peter
25-3-2011 Heel mooi hotel met vriendelijk personeel maar helaas vergeven van de rijke Russen die bijzonder onbeschoft zijn en veel lawaai maken tot diep in de nacht. De eigenaar van hotel neemt geen maatregelen tegen deze overlast en probeerde ons af te schepen met 5 procent korting op het verblijf. Ik wil iedereen die dit hotel wil boeken meegegeven dat dit niet is wat je mag verwachten van een welness hotel veel lawaai en erg gehorige kamers.

"Place to be"
Wittevrongel Angus
11-1-2010 Leuke "place to be" maar scheve kwaliteit-prijsverhouding.Mooie accomodaties.Ietwat "on-Oostenrijks" -koel,maar compensatie door ligging en lounge-sfeer.

met partner, Jan. 2008
Ilse
7-1-2008 Mijn man en ik gaat dit jaar alweer voor de 4e keer naar dit prachtige hotel. Het is inderdaad niet goedkoop maar wij vinden de algehele service, het ontbijt en dinner gewoonweg heerlijk! Mensen die praten negatief praten over de prijs/kwaliteit-verhoudingen moeten gewoon in andere hotels verblijven. Het is anders als andere hotels in Ischgl, heel moderen maar echt van alle gemakken voorzien. Wij laten ons dit jaar 2x een week in de watten leggen en vinden het niet erg om daar meer voor te betalen!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Madlein**** bij:

Familie, Aug. 2007
Harry Jansen
7-12-2007 Een mooi trendy hotel. Niet Oostenrijks. Prachtige kamers en zeer goed eten en een perfecte bediening. Voor wie het kan betalen zeker een aanrader. Wij zaten hier in de zomer wegens een overboeking.

Alice
11-3-2006 Zeer mooi hotel, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Super duur, de drankjes, het huren van ski's, de wijnen enz... Er zijn veel maffia-achtige Russen, die het hotel schijnt aan te trekken. Duur restaurant levert schabouwelijke kwaliteit. In elk ander Oostenrijks hotel waar ik al gelogeerd heb, eet je lekkerder en dat voor 1/5 van de prijs. Het enige wat de kelners doen, is zo gauw moglijk wijn uitschenken zodat ze je een nieuwe fles kkunnen brengen. Ook ontbijt is onder niveau.
Het enige doel van de hoteleigenaar die ook ander hotel en ook nachtclub / dancings apresskibar enz... uitbaat, is het wereldrecord "gedraaide omzet per vierkante meter" te breken. Volgens mij is hem dat gelukt.

Janou
31-1-2006 Modern trendy hotel maar de prijs/kwaliteit verhouding is zeer slecht! Het eten is lekker maar veel te weinig. Je gaat met honger van tafel. Het personeel is niet echt vriendelijk.
Voor ons niet voor herhaling vatbaar.