Appartement Fliana Mathon**** in Ischgl Oostenrijk beoordelingen 6.5 | Zoover

Appartement Fliana Mathon**** Ischgl

Beoordelingen Appartement Fliana Mathon****

Mathoner Straße 70 - Liftweg 2, 6561, Ischgl
Appartement Fliana Mathon scoort een 6,5 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Fliana Mathon****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Fliana Mathon**** in Ischgl, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Appartement Fliana Mathon**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Fliana Mathon**** met andere accommodaties in Ischgl.

2 beoordelingen over Fliana Mathon****

3,4
3,8
"Hele slechte service"
Marcel & Anita
29-9-2008 Dit app. word ook aangeboden als Honden vakantie(urlaub mit hund)
Meerdere malen contact met Hildegard gehad ivm dat wij een oudere hond hebben. toen we er aankomen was het app. niet klaar ze heeft ons daar niet over geinformeerd. ze had kamers gehuurd in een ander app. complex dat was allemaal er oud. de hondenwei die erbij zou zijn stond een bord verboden voor honden. alles wat Hildergard beloofd had was niet aanwezig. We moesten zelf onze kamer bekijen en de volgende dag zou er iemand komen om 15.30 uur. daar hebben we niet op gewacht. we hebben er 1 nacht geslapen en zijn de volgende dag om 8.00 uur vertrokken.
Nooit meer iets van Hildegard gehoord..

Familie, Juli 2007
Fam. Verhoeven
25-1-2008 Wij gingen voor de eerste keer op hotel met onze kinderen. Is goed meegevallen. Zeer ruime kamer. Het eten was niet echt kindgericht (4 gangenmenu met geen alledaagse gerechten). Toch hebben onze kinderen op die manier vele nieuwe dingen leren proeven die uiteindelijk toch heel lekker waren.
Het hotel was zeer fris en proper. De hotelbediening was zeer vriendelijk.
Er vertrok vlak voor het hotel een lift zodat we in een mum van tijd boven op de berg zaten. Wel spijtig dat men naast die lift nog een lift was aan 't bouwen die nogal veel geluidhinder met zich mee bracht.
Toch heel leuke vakantie gehad.