Hotel Central**** in Ischgl Oostenrijk beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.148 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Ischgl > Hotel Central****

Beoordelingen Hotel Central****

-13  °C

10 februari 2012

achterkant hotel

Hotel Central scoort een 7,4 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Central****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Central**** in Ischgl, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Central**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Central**** met andere accommodaties in Ischgl.

26 beoordelingen over Central****

Een zeer fijne vakantie gehad.
Paul
21-8-2011 super prijs/kwaliteit
negatierve reacties begrijp ik niks van.

met jonge kinderen
Luxe v h hotel en de gezelligheid van n camping
Sylvia Jansen
3-8-2011 We hebben een heerlijke vakantie gehad in hotel central. De mensen waren erg vriendelijk en in het hotel waren alleen maar Nederlanders. Na het eten gingen de kinderen met ouders die dat wilden naar het voetbalveld. Daarna speelden de kinderen verstoppertje en gebruikten daarvoor de lift. Iedere dag was er een prima ontbijt en hadden we de keuze uit drie menu's. 's Middags stond er altijd soep,een stokbroodje en cake. De kamers waren prima in orde. Er werden veel dingen georganiseerd. De klimbaan met de reuzenschommel was spectaculair. Omdat wij de silvrettapas hadden konden we iedere dag met de lift mee om zo naar Zwitserland toe te gaan. Er is heel veel te zien. Twee winkeltjes verderop hebben wij een fiets gehuurd. Het eerste gedeelte met een mountainbike en daarna konden we de fiets zomaar omruilen voor een fiets met trapondersteuning. Herman, Esli, Rick en Sylvia hebben genoten!

Mooi hotel maar geen culinair feest
soumokil
24-8-2011 kamers zijn prima en schoon het balkon wordt gedeeld en het uitzicht is niet bijzonder maar goed het hotel licht dan ook midden in het dorp. parkeren kan alleen op zo'n 300 meter van het hotel. het eten is erg basic en de porties erg klein, ondanks dat we geen grote eters zijn. het saladebuffet is erg beperkt en toetjes waren eigenlijk niet eetbaar.
de prijs is er dan ook wel naar maar we zijn toch beter gewend in oostenrijk.
de animatie in het dorp is aardig maar ook dit waren we enthousiaster en leuker gewend.
we werden voor 10 euro pp bij een boererij gedropt na een taxirit van 10 minuten waar ze ons niets lieten zien of vertellen maar waar mijn dochter wel getrapt werd door een valse pony. hierna konden we terug lopen (bijna 2 uur) veel te lang en te saai voor de kinderen. de schaapsherder tocht was wel heel erg leuk. ook krijg je een lift pas erbij wat een leuke rit naar samnaun oplevert!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Central**** bij:

Leuk en zeer gezellig familiehotel
Erna
4-8-2011 Gezellig, centraal gelegen familiehotel. Er waren veel nederlandse gezinnen met kinderen in de leeftijd van 4 tm 14 jaar. Met de mountainclubcard kun je alle liften in Ischgl en Samnaun gebruiken + alle activiteiten ( voor kids o.a. mountainbike, klimbos, raften, zwembad binnen en buiten)De kinderen leerden elkaar snel kennen en waren 's avonds onafscheidelijk. Eten en drinken prima,diner keuze uit 3 menu's, voor kinderen aan te passen. Je moet alleen 's avonds de koffie of thee betalen, overige drankjes, sparood, water, sprite, cola, bier en wijn tot 21.00 uur gratis. Voor de kinderen kun je om ijs vragen. Kamers prima, er zit wel verschil in ruimte, dat moet je treffen, we hadden geen klagen met 2 ruime 2persoonsbedden. Sommige kamers hebben een extra sl.kamer. Personeel was erg vriendelijk, kortom heerlijk genoten en de kinderen willen zo weer terug!

zakelijk, 2010
Goed hotel
Fam. K
21-7-2010 Dit hotel heeft een goede ligging. Op een paar minuten lopen vind je de gondels naar boven al. Het funpark (animatie) is 5 minuten lopen. Het eten is prima, elke dag kun je bij het ontbijt aangeven welk menu (3 keuzes) je graag wilt hebben die avond. Het personeel is aardig en wil je graag helpen. Leuke omgeving en prima hotel om in te verblijven voor een week.

met oudere kinderen
Gezellig hotel, ongedwongen sfeer
margreet
12-9-2009 Het hotel staat in het centrum, maar toch geen gelal op straat. Er geldt een rijverbod voor auto's van 23.00-6.00 uur. Ruime kamer, goed schoongehouden, vriendelijk personeel, eten goed. Bij aankomst werd de bagage naar boven gebracht. Alle maaltijden inbegrepen en tot 21.00 uur vrij drinken, maar de keus was niet zo groot.
Andere mindere punten: de sla was soms niet vers, er mocht gerookt worden aan de bar (ik dacht dat we daar nu eindelijk van af waren) en er was geen internet. De kamer was onhandig ingedeeld (2-persoonskamer met extra bed). Mijn man moest over zijn bed stappen om bij de kast te kunnen. Het derde bed was erg hard, maar daar sliep mijn man gelukkig graag op. In het hotel was een lees- en spelletjeskamer, maar voor kleine kinderen is er buiten geen speelgelegenheid. Ook jammer dat er in de ruime badkamer geen ruimte was om handdoeken te drogen.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Echt genoten
annoniem
20-8-2009 Wij hebben echt een supervakantie gehad, voor relatief weinig geld een heel volledige vakantie.
Het eten was prima, vonden de kinderen ook. Op loopafstand een binnenzwembad, buitenzwembad met glijbaan en de bergliften ( allemaal inclusief). Er was een kinderclub in het dorp die allerlei activiteiten organiseerden voor kinderen van 6 t/m16 , de kinderen hebben er van genoten.(ook nederlandstalig)
De kamers waren prima.
De keuze van de drankjes was minimaal (spa rood 7up cola bier en wijn).
Elke middag was er een ijsje voor de kinderen.(wel zelf bestellen bij de bar)
De omgeving is prachtig je kunt er fantastisch mountainbiken (fietsen kun je huren)
Met de bergbanen kun je zelfs naar Zwitserland(tax free shoppen).
Mooie wandelpaden.
Wij vonden het personeel vriendelijk en behulpzaam.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Niets mis mee
Op naar vakantie 20...
20-8-2009 Hotel Central in Ischgl bied all inclusive vakanties aan voor een meer dan redelijke prijs. Voor de prijs van een huurtent slaap je in een hotel met alle faciliteiten op een redelijk niveau. Sommige reacties zijn negatief over het eten maar je kunt bv gewoon eitjes bij het ontbijt, chocolademelk en ijsjes bij de bar te bestellen. Het diner werkt obv een een viergangen keuzemenu (drie opties).

Als je de voordelen zoals een gratis liftpas en het funpark voor de kids meetelt vind ik dat de prijs/kwaliteit verhouding erg goed is.

Omdat de VVV's behoorlijk op wintersport gericht zijn is het wel wat lastig om snel de leuke activiteiten in de buurt te overzien. Er is meer dan genoeg te doen om een paar weken leuk door te brengen maar dan kan je het beste zelf thuis wat onderzoek doen.

met oudere kinderen, Juli 2009
Oke
anoniem
29-7-2009 Hotel central is een leuk hotel. Geen luxe, maar daar is de prijs ook niet naar. Het ontbijt en diner zijn prima. De lunch is een beetje karig. Er is wel altijd soep! De gratis drankjes zijn de hele dag tot 21.00 uur. Jammer dat er alleen Sprite, Cola, Bier en Spa rood is. Het hotel ligt midden in het centrum. Er zijn mooie wandel- en fietsroutes.

met jonge kinderen, Juli 2009
Nooit meer
sandra
19-7-2009 om 20:45 gaat de tap al dicht.
er is geen ijs.
en als het slecht weer is is er geen annimatie.
ik vondt het er slecht allemaal.
er zijn ook heel veel vliegen.

zakelijk (1)