Hotel Alpina*** in Ischgl Oostenrijk beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.535 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Ischgl > Hotel Alpina***

Beoordelingen Hotel Alpina***

-13  °C

10 februari 2012

Hotel Alpina*** Ischgl

Hotel Alpina scoort een 7,3 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alpina***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alpina*** in Ischgl, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Alpina*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Alpina*** met andere accommodaties in Ischgl.

17 beoordelingen over Alpina***

met vrienden, Apr. 2011
Prima plek, aardige en vriendelijk hotelmanagement
Erik van der Made
26-4-2011 Wij zijn hier voor een aantal dagen neergestreken. Prima plek, goede service. Ontbijt en avondeten is prima.
Internet aanwezig maar tegen betaling.

met vrienden, Jan. 2011
Prima hotel voor de prijs
Kitty
1-4-2011 Wij zijn eind januari in dit hotel geweest. Onze kamer was prima, het was alleen jammer dat er geen lift was aan onze kant van het hotel en dat we ook geen balkon hadden.

Eten was prima. Liften waren dichtbij en via de roltrappen was je ook vrij snel in het centrum.

met vrienden, 2010
Nooit meer vlak onder het dakbeschot
Peerke
25-12-2010 We hebben er lang over nagedacht maar willen mensen toch wijzen op de tekortkomingen van dit hotel. We zijn er in 2008 en 2009 geweest. De eerste keer was het goed, vorig jaar was duidelijk de recessie merkbaar. Eten was het net niet meer, ook de service na onze klacht was ver te zoeken. Als je met 3 stellen dezelfde kamer boekt waarvan 2 super zijn, zeker vergelijkbaar met 2008 en wij hadden de pech om tegen het dak te zitten, dan probeer je een oplossing te zoeken. Dat was voor hen niet mogelijk, ze kwamer er niet eens bij ons op terug. We zouden bij vertrek worden gecompenseerd hoorden we na een paar dagen. Bij vertrek wilden ze het afdoen met een flesje huiswijn, belachelijk. Het geheel maakt we hier zeker niet meer terugkomen.

met partner, Apr. 2010
Perfect hotel
Ellen
3-5-2010 Hotel Alpina ligt aan de rand van Ischgl op een paar minuten lopen van de lift. Wij hadden een kamer aan de achterzijde van het hotel. Deze kamer was erg ruim, schoon en voorzien van een erker met zitje. Het ontbijt is in buffetvorm en is prima verzorgd. Het avondeten bestaat uit 4 gangen. Ik vond het wel Jammer dat er geen keuze mogelijkheid wordt geboden met betrekking tot het hoofdgerecht. Verder is het eten van prima kwaliteit en de porties zijn ruim voldoende.

met vrienden, Mrt. 2010
Single-kamer nummer 510 nooit nemen
Ruud
14-3-2010 In 2009 waren we aldaar met 8 personen om te skien. We waren zo tevreden over de ligging, de bediening, het eten en de kamers dat we dit jaar weer hebben geboekt, doch nu met 7 personen. 2 stellen waren nu erg tevreden over de kamers want die waren net opgeknapt en erg ruim. 1 stel was minder tevreden want de kamer was welliswaar netjes, doch verouderd, zowel tov de kamers van vorig jaar als tov de kamer van de andere stellen. Ik kreeg nu een kamer voor 1 persoon, nummer 510. Die kamer was het verhuren niet waard. Hij was ongeveer 4 mtr lang en 2 mtr breed en de helft van de breedte had een verlaagd plafond met een hoogte van ongeveer 1,50 mtr. Daaronder stond het bed en er was toegang tot een inbouwkast. Je moest krom lopen om in de kast te kunnen. Vanuit deze kamer had je ook toegang tot de toiletruimte met douche. De toilet was in een soort nis verstopt en als je er gebruik van wilde maken, moest je achterstevoren en gebukt plaatsnemen. De prijs/kwaliteitverhouding is helemaal zoek.

Single-kamer nummer 510 nooit nemen
Ruud
14-3-2010 In 2009 waren we (8personen) zo tevreden over het geheel dat we dit jaar weer hebben geboekt, doch nu met 7 personen. 2 stellen waren nu erg tevreden over de kamers want die waren net opgeknapt en erg ruim. 1 stel was minder tevreden want de kamer was welliswaar netjes, doch verouderd. Ik kreeg nu een kamer voor 1 persoon, nummer 510. Die kamer was het verhuren niet waard. Hij was ongeveer 4 mtr lang en 2 mtr breed en de helft van de breedte had een verlaagd plafond met een hoogte van ongeveer 1,50 mtr. Daaronder stond het bed en er was toegang tot een inbouwkast. Je moest krom lopen om in de kast te kunnen. Vanuit deze kamer had je ook toegang tot de toiletruimte met douche. De toilet was in een soort nis verstopt en als je er gebruik van wilde maken, moest je achterstevoren en gebukt plaatsnemen. De prijs/kwaliteitverhouding is helemaal zoek.

met vrienden, 2010
Aanrader
Andre
9-3-2010 Eenvoudig maar goed hotel, ligging bijna aan de piste dus super, service goed, ontbijt magertjes en avondeten redelijk (iedereen krijgt hetzelfde en tegelijk). Verder is Ischgl the place to B.

met vrienden, Mrt. 2010
Super gastvrij aanrader!
Rianne
6-4-2010 In 2010 met twee vriendinnen naar hotel Alpina. we hadden een mooie drie persoons kamer. de hospitality in dit hotel is top. niets is te veel, zeer klangericht en aardig.
de ligging is goed aan de rand van het centrum, binnen 5 minuten in de lift en binnen 5 minuten in het dorp.
echt een aanrader.. weet niet of het kindvriendelijk is we waren dit keer zonder kinderen.

met partner, Dec. 2009
Prima hotel
anoniem
26-12-2009 In december hebben we 6 nachten overnacht bij het Alpina Hotel in Ischgl:
- prima kamer;
- super ligging tov de skilift (100 meter lopen)
- aardige service (soms moet je even vragen hoe laat het eten is, maar de familie is erg hulpvaardig)
- het eten is eenvoudig maar prima (en in tegenstelling tot andere berichten op zoover zijn de porties prima, nb voor degenen die nog niet gerust zijn: je mag altijd een extra bord bestellen:-))
Zeker een aanrader

met vrienden, Jan. 2009
Aanrader
Richard
19-1-2009 Net terug van een 4 daagse skitrip en in dit hotel verbleven. Liften zijn op 150 meter afstand en en aantal après ski gelegenheden ook. Het centrum met de kuhstal en dergelijke is 5 minuten lopen. Vriendelijke, correcte, behulpzame medewerkers en schone nette kamers. Zeker waar voor het geld. Je moet je wel realiseren dat dit voor Ischgl niet duur is. Porties tijdens eten zijn inderdaad niet groot, maar ons werd de eerste dag verteld gewoon te vragen als je ergens meer van wilde. Dit hebben we ook een of twee keer gedaan en verliep in alle vriendelijkheid.

6,7
6,5