Chalet Haus Thomas*** in Huben (Imst) Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Chalet Haus Thomas***

_
Chalet Haus Thomas*** Huben (Imst)

Beoordelingen Chalet Haus Thomas***

Haus nr. 102A, A-6444, Huben (Imst)
Chalet Haus Thomas scoort een 8,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Haus Thomas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Haus Thomas*** in Huben (Imst), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Chalet Haus Thomas*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Chalet Haus Thomas*** met andere accommodaties in Huben (Imst).

5 beoordelingen over Haus Thomas***

"Een prima verzorgde vakantie"
A.Juckers
31-1-2010 Wij waren met een groep van 22 pers. en dus geen andere gasten in de chalet.
De ontvangst en verzorging kon niet beter, Marina en Jurgen hebben ons echt verwend!!
We werden verwelkomt met koffie/thee en eigengebakken taart,in de vorm van een hart.
Bij het uitgebreide ontbijt was ook eigen gebakken brood waar iedereen dol op was.
En bij een verjaardag van één van ons, was alles versierd en ook hier weer lekkere taart/koek.
Kortom een stel die de gasten graag verwend!!!
Het enige nadeel is dat er weinig winkels in het dorp zijn.
Een echte aanrader om bij Jurgen en Marina te logeren.
Annie

Ann

Jan, Nancy, Dimitri...
28-2-2006 Wij zijn net terug van ons verblijf bij Niesje en Hans (gastvrouw en gastheer) We waren met 22 personen waaronder 10 kinderen. Ondanks het feit dat wij als groep vrij luidruchtig zijn hebben we van Hans en Niesje alleen maar gezelligheid en een geweldige service ontvangen. Alle lof voor deze 2. Voor een gezelschap zoals het onze kan ik huize thomas met dit gastpaar van harte aanbevelen.

Nienke en Marc
12-1-2006 De gastvrouw/-heer (Niesje en Hans) hebben weer service en gezelligheid gegeven tijdens onze vakantie in
haus Thomas.
Alles stond / lag op tijd klaar, om zo weer een prima skidag tegemoet te gaan of van de dag na te genieten.
Dus.....
Een aanrader!! voor een onbezorgde skivakantie. ;)

C. Vissers
5-1-2005 Ruim chalet met prima kamers, centraal gelegen. Reistijd met skibus Sölden is ± 15 min.
Skiles, huur ski's, skipassen e.d. kan via chaletstaf geregeld worden.
Ontbijt, koffie/thee 's middags/'s avonds prima verzorgd in royale stube. Goed diner in leuk restaurant verderop in de straat.
Wij waren met een grote groep (met kinderen), dus 's avonds aanwezig in het chalet. Er wordt dan gepraat en gelachen. Dit werd niet altijd op prijs gesteld door de chaletstaf. De chaletstaf bleek ook wel eens last van ochtendhumeur te hebben, als de kinderen bij het ontbijt aan het spelen waren. We zullen hen het voordeel van de twijfel geven; ze moeten nog aan de situatie wennen. Wij waren tenslotte de eerste groep van het seizoen.
Al met al een geslaagde vakantie.
Het is aan te raden om bij boeken na te vragen of er een al grote groep in het chalet zit!

D. Bekker
2-1-2005 Leuk Chalet 15 min. met drukke skibus rijden van Solden( prachtig skigebied).
Keurig verzorgde kamers, ontbijt, koffie 's middags en 'savonds en een verzorgd eenvoudig diner in een leuk restaurant.
Ruime stube, waarbij je een week voor vertrek hoort dat je niet je eigen drank mee mag nemen.
Leuk om met grote groep naar toe te gaan dit kan echter wel betekenen dat er ook meer gelachen en gepraat wordt en hier werd soms kinderachtig opgereageerd. We zijn echter de eerste gasten geweest misschien dat hier verandering in komt.
Vraag vooraf na of er al een grote groep geboekt heeft.