Beoordelingen Hotel Alpenfriede****

19 mei 2013

Alpenfriede****
Beoordelingen Hotel Alpenfriede****
Hochsoldenstrasse 5, A-6450, Hochsölden
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Alpenfriede**** in Hochsölden, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Alpenfriede**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Alpenfriede scoort een 8,3 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Alpenfriede**** in Hochsölden, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Alpenfriede****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Alpenfriede**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Alpenfriede**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Alpenfriede**** met andere accommodaties in Hochsölden.

14 beoordelingen over Alpenfriede****

9,8
met vrienden, Jan. 2012
"Thuis komen voor ons"
lies van der touw
2-4-2012 Hotel Alpenfriede is voor ons als thuiskomen.
14 jaar kom ik er al met een vriendin 2x per jaar .
Sedert 4 jaar met zijn drieen .
Alles klopt van piste tot de kamer ,de bediening en het eten. Kan me al weer verheugen pp het volgende jaar

met partner, Mrt. 2011
"Na veel strubbelingen aardig!!"
Es
23-3-2011 Ontzettend veel van verwacht!!! alles wat mis kon gaan is ook wel gelukt helaas volgende keer beter

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Super Hotel"
Hetty de hoogd
13-3-2011 Vriendelijk personeel prima eten geweldige ligging mooi skigebied.Alles wat je zoekt voor een wintersport vakantie vindt je hier!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Alpenfriede**** bij:

met partner, Mrt. 2010
"Fantastisch hotel"
Cecile
21-3-2010 Mijn vriend en ik zijn na een fout bij het reisbureau omgeboekt naar Hotel Alpenfriede en zaten hier daarom voor ongeveer 1/3 van de normale prijs. Wat een geluk. We hebben echt een heerlijke week gehad. Ontvangst was uiterst vriendelijk. Hotel ligt aan de piste, je kunt heen en terug skiën, echt top. Na het skiën kun je nagenieten op het zonneterras. We hadden een sfeervolle, redelijk kleine kamer op de 4e verdieping, maar daar zit je toch bijna niet en het werd perfect schoon gehouden. Het eten was elke avond overheerlijk, 5 of meer gangen en af en toe een speciaal buffet. Prijzen voor drankjes zijn vergelijkbaar met wat je in Nederland betaalt. Heerlijke sauna. Goede service. We hebben ontzettend genoten!

"Zeer goed"
Ida de Braal-Paauwe
8-2-2010 uitstekend hotel, met zeer vriendelijke ontvangst en bediening.
mooie en schone kamers
goede keuken
goede ligging

"Goed en verzorg hotel"
Aad en Wina Verkade
12-3-2009 Wij waren te gast in Hotel Alpenfriede met 8 personen. Zeer goed hotel, heerlijk eten en vriendelijk personeel. Er zijn verschillende type kamers van klein tot groot.Je kan zo vanuit het hotel de skipiste op skieen, al is deze piste niet geschikt voor beginners. Ook vanaf de hoger gelegen skipiste's is het moeilijk terug te skieen naar het hotel. ( alleen zwart en rode piste).
Voor Apre ski moet je naar het lager gelegen Solden.

met jonge kinderen
"Voor herhaling vatbaar!"
de Jong
23-2-2009 Geweldige ligging, vanuit skikelder zo op de piste. Je moet geen beginnende skier zijn.
Zeer vriendelijk personeel, goed eten. Speciale kindermenukaart voor kinderen.

met vrienden, Feb. 2009
"Alpenfriede is top"
L van der touw
17-2-2009 Alpenfriede betekend voor ons thuis komen. Al 11 jaar logeren wij daar met wintersportvakantie. Midden in de sneeuw zo uit het hotel op de skies,wat wil je nog meer.De service is ook elk jaar weer beter de medewerkers staan altijd voor ons klaar. De keuken is ook voortreffelijk en de jaga thee goddelijk. lies

Familie
"Topper!"
Marije
24-11-2008 Hier is echt niets op aan te merken. Iedereen is vriendelijk en gezellig, practige skipistes voor de deur, lekker eten, alle nodige luxe op de kamer (en andere delen van het hotel) etc. Wat wilt een persoon nog meer op skivakantie?

met vrienden, Sept. 2008
Fam - Gheselle -Van...
14-9-2008 Net terug van hotel alpenfriede 13.09.08 een mooi en verzorgd hotel ,personeel en baas zeer vriendelijk en behulpzaam prijs kwaliteit uitstekend.enige minpuntjes zijn de beperkte parkeerplaatsen en het ontbijtbuffet mag wat vroeger geopend worden volgens ons 7 u ipv 8 u , zeker als je wat bergtochten onderneemt kan je later vertrekken.
Het avond eten is er zeer verzorgd en uitgebreid .Keuze tussen 2 hoofdschotels is zeker voldoende
De kamers zijn zeer ruim en zeer verzorgd lunchpakket voldoende en elke dag wat anders .
voor ons een echte aanrader ons zien ze in elk geval zeker terug.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit