Vakantie Beoordelingen Hippach/Schwendau Tirol vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Hippach/Schwendau

Après ski

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hippach/Schwendau

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Hippach/Schwendau. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Hippach/Schwendau. Ben je zelf op vakantie geweest naar Hippach/Schwendau? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Hippach/Schwendau scoort een 8,1 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 14 Appartementen, 4 Chalets, 1 Landhuis, 9 Gasthof, 2 Vakantiehuizen, 20 Hotels en 13 Pensions in Hippach/Schwendau. Op Zoover vind je bovendien 20 vakantiefoto's van Hippach/Schwendau. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Hippach/Schwendau. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol.

20 beoordelingen over Hippach/Schwendau

6,4
6,7
6,7
met partner, Mrt. 2012
"Rustig dorp, geen après-ski"
hiltje
Skigebied gevorderden
21-3-2012 rustig dorp met wat winkels maar verder niet veel te beleven. Voor après-ski moet je in Mayrhofen zijn.

met vrienden, Apr. 2011
"Gastvriendelijk dorp."
Liesbeth Buijs
Après ski
21-4-2011 Skigebied Mayerhofen, is het skigebied wat het dichtste bij Hippach ligt. Deze is makkelijk met de bus te bereiken (lift Horbergbanh). Naast die lift is er een leuke apre skibar (beneden dus). Overige skigebieden niet of nauwelijks met elkaar verbonden en auto is dan wel noodzakelijk. Alles skigebieden zijn ongeveer 150 km. De bus doet er denk ik heel lang over. Hintertux is bijvoorbeeld 17 km vanaf Hippach. Wij waren er half april, dus de apreski was al wat minder en omdat de dalafdaling niet mogelijk was, moet je dan de laatste gondel rond half 5 terugpakken. Rondom verschillende parkeerplekken was er wel nog apreski, maar je moet de skigebieden vanaf Hippach met de auto bereiken. Skipas moet je voor het gehele gebied kopen, dus zillertal 3000 en Zillertal Arena, in totaal 600 kim. De skipas voor 6 dagen kost 200 euro. Hipppach is een leuk dorpje met verschillende goede restaurantjes waar je voor erg weinig geld lekker kan eten. Mensen zijn er super vriendelijk.

"Topper , maar ..."
helmut
Après ski
24-5-2010 Hippach heeft een mooi , redelijk groot skigebied.
Van heel makkelijk tot de steilste piste van Oostenrijk !! 78% helling.
Het is er helemaal niet duur om te eten op de piste.
Jammer genoeg sluit het gebied reeds de deuren tijdens de 2e week van het Paasverlof !
Er lag nog volop sneeuw , alle pistes waren de zondag nog open , de maandag onverbiddelijk toe ! Jammer ...

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Prima basis voor diverse skigebieden"
Nanda en Arjen Mant...
Après ski
21-5-2010 In Hippach zit je heel centraal. In korte tijd ben je met de auto in diverse grote skigebieden. Ga je met kleine kinderen dan is Zillertal Arena een prima plek. Als je in Zell omhoog gaat kom je bij een heerlijk zonneplateau waar diverse restaurants en de skischolen gevestigd zijn.Gevorderde skiërs kunnen een tocht naar Gerlos en zelfs Königsleiten maken. Je bent oom snel bij de Horbergbahn die het skigebied van Mayerhofen ontsluit. Ook het geschakelde gebied van Kaltenbach en Fügen is een aanrader.

met jonge kinderen
"Helemaal geweldig"
Renate
Après ski
17-11-2009 Ik was nog jong toen we hier op vakantie waren maar ik weet nog dat het helemaal toppie was!!!

"Lekker rustig..."
Roger en Diana
Après ski
4-2-2009 Hippach zal voor ons altijd speciaal blijven omdat wij hier samen zijn gekomen. Het is een klein dorpje met een paar hotels en ideaal voor mensen die komen voor rust en prima locatie om Zillertal te verkennen. De skigebieden liggen binnen een straal van 5km en de bussen rijden regelmatig van en naar Mayrhofen.

In Gasthof Christlwirt is het eten erg goed en betaalbaar! Hotel Zenzerwirt heeft tevens ook een prima restaurant.

Kortom: wij gaan graag naar Schwendau/Hippach

"Je moet gewoon weten waar je moet zijn"
Dries Heyman
Après ski
18-9-2008 Ben het niet met bovenstaande eens. Ramba Zamba Bar niet gezien midden in het dorp. De place to be waar zowat het ganse dal te vinden is. Om te winkelen moet je inderdaad niet in Hippach, Schwendau of Ramsau zijn, daarvoor ga je best naar Mayrhofen of Innsbruck. Best van al koop je gewoon je dingen thuis, want deze zaken zijn vrij duur hier. Geloof me, ik woon hier dus ik kan het weten. Eten en drinken kost hier niets. Sidan is een aanrader alsook Don Camillo. Wat betreft het skigebied!! De Hornbergbaan ligt zo een 1km van de hotels die jullie noemen. Mayrhofen 4 km, Kaltenbach 15. In je skipas zit gratis bus en trein. Bussen hebben hier een systeem dat er elke 15 ene MOET staan, en dat is sinds 2007 perfect georganiseerd. Ik kom hier al 25 jaar en ben uiteindelijk blijven plakken om te wonen.

Fam. Gouw
Après ski
22-3-2008 Wij komen al jaren in Hippach met de Kerst. Het valt ons iedere keer weer op dat het niet druk is op de pistes. Wij vinden het juist ideaal gelegen ten opzichte van de skigebieden in het Zillertal. Alles is prima met het openbaar vervoer te bereiken (trein en bus).

met vrienden, Mrt. 2008
chantal
Après ski
17-3-2008 hippach zelf wel een leuk klein dorpje, weinig apre ski, wel bij het begin van de skiliften.

met vrienden, Juli 2007
Carola
Omgeving
23-7-2007 Super in de zomer!!! In 1 woord gewoon geweldig!!! Hele vriendelijke mensen die je hartelijk welkom heten bij aankomst. Zijn er nu al bijna 10 jaar op vakantie en voelt als 2e thuis. Mooie omgeving om te wandelen en vind er prima je nodige rust. Met de z-ticket kan je (voor 6-9 of 12 dagen) onbeperkt gebruik maken van bus en treintje, minimaal 1 retourrit per lift en 1 x per dag toegang tot ieder zwembad in het dal. Lekker makkelijk dus. Mensen die klagen dat er in Hippach niks te doen is in de winter...klopt. Weten waarschijnlijk te weinig af van het prachtige Zillertal. Goed voorbereidde mensen gaan natuurlijk in de winter naar Mayrhofen (of Gerlos), daar moet je zijn! In januari zijn wij daar te vinden!