Hotel Alpenblick**** in Hippach/Schwendau Oostenrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Hotel Alpenblick**** Hippach/Schwendau

Beoordelingen Hotel Alpenblick****

Johann-Sponring-Strasse 91, 6283, Hippach/Schwendau
Hotel Alpenblick scoort een 9,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alpenblick****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alpenblick**** in Hippach/Schwendau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Alpenblick**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Alpenblick**** met andere accommodaties in Hippach/Schwendau.

8 beoordelingen over Alpenblick****

9,6
"Prachtige, romantische vakantie in het Zillertal"
Sigrid
15-3-2009 We zijn net terug thuis van een week Alpenblick in Hippach. Een prachtig hotel met prima service. Er valt hier echt niets op aan te merken. Ze verdienen hun 4 sterren. Wellness, grote propere kamers, service met een +, een simpele vraag en bijna alles is mogelijk. Parking is voorzien, de skibus stopt echt vlak voor de deur. Met de wagen kan je makkelijk naar andere liften rijden.

"Eén van de betere in het ganse dal."
Dries Heyman
18-9-2008 Ik woon naast Alpenblick en ik kan jullie zeggen dat dit één van de betere is hier. Zeker wat betreft de kamers en het eten. Skibus stopt voor de deur tijdens het seizoen. Een aanrader in het dorp is de Ramba Zamba Bar, zeker op vrijdagavond. Als je boekt, zeg gerust dat je van Dries, de Belgische buur gestuurd bent, het kan misschien iets schelen in de prijs :) Succes en laat iets weten hé.

eric Dierckx
3-1-2008 Wij waren dit jaar terug met Kerst en Nieuwjaar. Alles was weer supper alleen een min puntje,Er is een nieuwe kok en het eten was goed maar niet zo supperieur als vorige jaren

Dierckx Eric
24-4-2007 Wij waren in Maart in dit supper sfeervol gezellig en romantis hotel.
Van dit jaar was er een volledig vernieuwd en vergrote welness afdeling. Maaltijden waren echt verzorgd en heel lekker.Gezellige bar.prachtige grote kamers.Wij komen zeker terug en hopen op het zelfde weer

Fam. van den Anker
29-3-2007 Afgelopen week een super vakantie genoten in Oostenrijk. Een groot deel had te maken met het super weer wat we hadden en het hotel waarin we verbleven. De bediening in Alpenblick was super (vraag naar Daniel) en het eten was was voortreffelijk, een aanrader voor alle Nederlandse ski liefhebbers!!

met vrienden, Mrt. 2007
Eric Dierckx
19-3-2007 Gezelligheid is er troef.Inrichting van het hotel,alles komt recht uit een boekje.Supper gezellig.Heel veel verse bloemen en kaarsen brengen een romantische sfeer om u tegen te zeggen.Supper vriendelijk personeel.De keuken kan mee dingen naar de top.Wij gaan zeker terug naar dit hotel.

marloes
4-8-2006 We komen net terug van een heerlijke vakantie in dit hotel.
Het is echt een aanrader! Het hotel is zeer sfeervol, de bediening erg vriendelijk, de kamers prima en het eten heerlijk.
Het dorpje stelt weinig voor, maar mayrhofen ligt vlakbij.
Dus ook in de zomer een echte aanrader.

Elly Bisschops
19-12-2005 Ik ben er twintig jaar geleden voor het laatst geweest.Dit hotel was super, vooral het eten was een absolute aanrader.