15-3-2012
Met twee personen een kleine week in dit hotel verbleven. Het geheel maakt een verzorgde, echter iets gedatteerde indruk. Personeel is vriendelijk, maar in onze ogen 'commercieel gerichte vriendelijkheid' vooral gericht op drank(jes) verkoop. De kamer die wij hadden was op de 3e etage gelegen en voorzien van een grote houten balk op 1.79m hoog (laag) vlak boven het bed.... Voor een hotel met 4*!!! De matrassen waren knetterhard met Zeer slappe kussens. Verder kamer en douche netjes. Lcd aan de wand. Wellness was prima.
17-2-2012
Een keurig familiehotel. Personeel is zeer vriendelijk!
Gelukkig door de skibus zijn de pistes goed te bereiken. Het skigebied is heel erg mooi en wij hadden de mazzel dat we zeer goede sneeuw hadden.
Het eten en de kamers waren prima.
17-9-2011
Ook voor tieners is dit een echte aanrader en er is ook van alles te doen, zeker met BergAktiv kun je bv raften, een geweldige ervaring en nog veel meer. Fantastische e zeer ervaren gidsen gaan mee, maar ook een Bergwandeling is TOP. Omdat wij 16 en 18 jaar hoog de bergen in wilde en onze moeder bezorgt was zorgde Klaus de eigenaar of zijn moeder ervoor dat er altijd een ervaren gids meeging vanuit BergAktiv. Niks was te veel. Een goede service. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring. Onze moeder ign dan met een lichtere tour mee wandelen. Daarnaa heerlijke genieten in de super mooie sauna. Het eten was geweldig en er was elke dag ruime keuzen. 's avonds veel kinderen om te tafelvoetballen, kaarten dvd kijken of spelletjes mee te doen. En een Snaps of biertje met de gezelligheid van de barman. en personeel. Toen we naar huis moesten met de bus bracht Klaus ons naar onze opstappunt met alle koffers. Fantastisch. Tirolerhof jullie krijgen van ons een dikke 10+!! Yvonne, Eric en Roy.