Hotel Tirolerhof*** in Gerlos / Gmünd Oostenrijk beoordelingen 8.9 | Zoover

voorkant hotel

Beoordelingen Hotel Tirolerhof***

Gerlos 98, A-6281, Gerlos / Gmünd
Hotel Tirolerhof scoort een 8,9 uit 10, op basis van 90 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tirolerhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tirolerhof*** in Gerlos / Gmünd, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel Tirolerhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Tirolerhof*** met andere accommodaties in Gerlos / Gmünd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

87 beoordelingen over Tirolerhof***

met vrienden, Mrt. 2012
"Verzorgd familiehotel"
Patrick
15-3-2012 Met twee personen een kleine week in dit hotel verbleven. Het geheel maakt een verzorgde, echter iets gedatteerde indruk. Personeel is vriendelijk, maar in onze ogen 'commercieel gerichte vriendelijkheid' vooral gericht op drank(jes) verkoop. De kamer die wij hadden was op de 3e etage gelegen en voorzien van een grote houten balk op 1.79m hoog (laag) vlak boven het bed.... Voor een hotel met 4*!!! De matrassen waren knetterhard met Zeer slappe kussens. Verder kamer en douche netjes. Lcd aan de wand. Wellness was prima.

met een groep, Jan. 2012
"Skiën"
Danielle
17-2-2012 Een keurig familiehotel. Personeel is zeer vriendelijk!
Gelukkig door de skibus zijn de pistes goed te bereiken. Het skigebied is heel erg mooi en wij hadden de mazzel dat we zeer goede sneeuw hadden.
Het eten en de kamers waren prima.

met oudere kinderen, 2011
"Geweldig hotel!!!"
Fam. Wils
17-9-2011 Ook voor tieners is dit een echte aanrader en er is ook van alles te doen, zeker met BergAktiv kun je bv raften, een geweldige ervaring en nog veel meer. Fantastische e zeer ervaren gidsen gaan mee, maar ook een Bergwandeling is TOP. Omdat wij 16 en 18 jaar hoog de bergen in wilde en onze moeder bezorgt was zorgde Klaus de eigenaar of zijn moeder ervoor dat er altijd een ervaren gids meeging vanuit BergAktiv. Niks was te veel. Een goede service. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring. Onze moeder ign dan met een lichtere tour mee wandelen. Daarnaa heerlijke genieten in de super mooie sauna. Het eten was geweldig en er was elke dag ruime keuzen. 's avonds veel kinderen om te tafelvoetballen, kaarten dvd kijken of spelletjes mee te doen. En een Snaps of biertje met de gezelligheid van de barman. en personeel. Toen we naar huis moesten met de bus bracht Klaus ons naar onze opstappunt met alle koffers. Fantastisch. Tirolerhof jullie krijgen van ons een dikke 10+!! Yvonne, Eric en Roy.

met oudere kinderen, 2011
"Gwelig, mooi en vriendelijk hotel!!! Grandioos"
Fam. Wils
17-9-2011 Een geweldig goed familie hotel maar ook als alleenstaade word je hartelijk verwelkomt. 's ochtends een heerlijk uitgebreid onbijt buffet met warme broodjes, een menukaart 2 keuze in voor en nagerecht en 3 keuze in hoofdgerecht. Na ontijt een goed schoongemaakte en opgeruimde hotelkamer, met dagelijks schone handdoeken. Ook de rest van het hotel was super schoon. De receptie stond altijd klaar om je vragen te beantworden, nooit was iets te veel. En iedereen liep er altijd met een vrolijk gezicht bij. Het avondeten is zelfs een 11 waard, zo ontzettend lekker en goed. Vandaar de Oké stipper van Rob Geus smaakpolitie. 1x p.w. een overheerlijke bbq. Overdag heerlijk met bergaktiv een wandeling maken in de bergen zo kun je al alleenstaande ook met een groep mee met BergAktiv voor een lichte matige of zware tour. Geweldig!! 's avonds een tscherm en biertje vol gezelligheid bij de bar. Tirolerhof en BergAktiv bedankt voor jullie inzet,tips en veel gezelligheid. Een echte aanrader!! Fam. Wils

"Super hotel"
Roos
28-11-2011 Wij zijn in Augustus als gezin hier geweest. Eten is echt Super, voor de kinderen is er een speciale kaart. Kamers zijn mooi, groot en Schoon! En de eigenaar en medewerkers doen alles om jouw vakantie helemaal naar je zin te maken. Gerlos is gezellig, en de omgeving Super! Voor jong en oud is er elke dag iets te doen. De Welness is ook een aanrader!

"Wat hebben wij genoten!"
miek
27-8-2011 Heerlijk hotel waar we een week heerlijk genoten hebben.Grote kamer, fijn bed, balkon.Bij het ontbijt krijg je menu waar je uit 3 verschillende menu's kunt kiezen: dit wordt a svonds geserveerd. Er ligt een programma voor de volgende dag klaar van Berg Active, met meerdere wandelingen in diverse zwaartes.Deze worden gelopen met gids zonder kosten.Wil je iets weten over wandelmogelijkheden dan krijg je alle hulp aangeboden. De sauna was heerlijk en boven verwachting groot (5 cabines). Een kinderkamer is aanwezig, en in de hotellobby/bar kun je savonds heerlijk zitten Diverse tafels en makkelijke zitjes. Elke weer is er een goed verzorgde BBQ. Tegenover hotel stopt een bus die je overal heen brengt en er ligt een leuk wandelpad langs het water door het hele dorp heen. Grappig is dat de koeien los lopen door de dorpsstraat , die zie je s morgens zelf uit de stal komen en tegen de avond weer terug. Staat het verkeer door stil! De service en gezelligheid gaven een ontspannen vakantie!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke plek. Aanrader !!"
fam. Mertens
13-8-2011 Zeer fijn hotel, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader om je vakantie hier door te brengen. Lekker eten, mooie kamers die dagelijks worden schoongemaakt. Veel kinderen in hotel aanwezig wat s'avonds resulteert in een gezellige levendige sfeer. Genoeg keus in de menukaart. Veel gelegenheid om deel te nemen aan wandelingen en andere aktiviteiten van het het BergAktiev programma. Natuurlijk kun je zelf ook nog van alles ondernemen buiten het programma om.
Kortom, wij hebben een hele leuke vakantie gehad hier.

"In één woord: GEWELDIG!"
Leon
9-8-2011 Dit hotel heeft echt alles! Een super gastheer Klaus. Welke een aardig woordje Nederlands spreekt, Een goede en snelle bediening! Heerlijk Eten! Diegene die hier niet kan slagen of het niet lekker vind heeft thuis echt een prive kok! Voor de kleine (3 jaar) konden we elke dag zelf aangeven wat ze wilde eten. Voor onszelf konden we 's ochtends bij het ontbijt kiezen wat we 's avonds wilde eten. Keuze uit 2 soepjes 3 hoofdgerechten en 2 toetjes. Alles was heerlijk klaar gemaakt en met het smaakpolitie OK keurmerk ook voor het gevoel hygiënisch. De kamer was netjes en groot genoeg. de badkamer was net gerenoveerd en had een geweldig mooie moderne douche! mooi inbouwdouche en lekkere waterdruk. balkon was breed maar ondiep. we zaten aan de achterkant van het hotel en hadden uitzicht op de berg. Het uitzicht aan de voorkant van het hotel is mooier. ligging is ook goed om mooie uitstapjes te plannen en in het gerlosdal is het ook mooi wandelen. voor het hotel een brug naar mooie wandelgebied

"Goede service, eten iets minder"
devlin
26-7-2011 Zeer goede service van de meeste medewerkers. Er was alleen 1 wat oudere dame die ons wat minder behandelde. wilde tot 2 x toe weten waar we heengingen als we weggingen en op de dag van het uitchecken bezorgde ze mijn vrouw een hartverzakking toen ze van het balkon van de buren bij ons naar binnen gluurde om te zien of we niet al stiekem vertrokken waren? Het eten is een beetje aan de lopende band werk, maar degelijk. Misschien dat we daar iets teveel van verwachten door alle positieve reacties hier. Kamers zijn geweldig en de ligging is top. Bijna iedereen spreekt goed Nederlands en is verder zeer vriendelijk. Zeker een aanrader als je onze ervaring met eerder genoemde dame weglaat.

"Super verblijf voor gezin met kinderen"
Fam.Otten
1-9-2011 onze kleinzoon bleef soms liever in het hotel dan een wandeltocht maken, zo prettig vond hij het

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende