16-3-2011
Wij zijn in dit pension verbleven van 05-03-2011 t/m 12-03-2011.
Ontvangst was echt zeer vriendelijk en zeer goede service!
Ontbijt is eenvoudig maar genoeg. Keuzen uit broodjes, yoghurt, cake fruit meusli en verschillende soorten beleg.
Het ligt inderdaad op een helling maar is goed te doen!
Wij hebben een skidepot gehuurd bij de isskogelbahn zodat je niet met je skischoenen naar en van de lift naar boven hoeft!
Verder is Gerlos helemaal top!
Wanneer wij hier weer naartoe gaan zeker weer een keuze voor Stockachhof!
meer heb je gewoon niet nodig!
14-2-2011
Vorig jaar hier geweest en een goede kamer gekregen. Ontbijt onder de maat want je krijgt 2 kaiserbroodjes en iedere dag een eitje (elke dag anders klaar gemaakt) daar moet je het mee doen. De mevrouw komt gewoon zonder kloppen de deur binnen vallen dus die zou ik op slot doen. Verder genoten van de vakantie want je zit toch niet vaak in je hotel. Lopen was wat mij betreft goed te doen, is stijl maar ach is een sportieve vakantie toch.
30-1-2011
Stockachhof is een pension met een aantal kleine appartementen en hotelkamers. Met kleine, knusse, typisch Oostenrijks, ingerichte kamers. Voor 4 personen is er net genoeg ruimte. We hadden 2 appartementen en 1 hotelkamer en mochten met de hele groep (10 pers) gebruik maken van de gezelschapsruimte/ontbijtkamer beneden. De eigenaresse was behulpzaam en kwam regelmatig langs voor een praatje. Elke ochtend hadden we broodjes service, wat handig was. Het dorpje incl apres ski is op 10 minuten afstand, je moet wel een steile helling op, maar het is prima te doen (loop je in 2 minuten). De skibus naar de lift is te bereiken binnen 5 minuten lopen en we hebben steeds niet langer dan 5 minuten gewacht. Skispullen kan je in lockers bij de lift laten staan, wat super handig is! Prima locatie, aan de rand van het dorpje.