Gasthof Sonnenhof*** in Gerlos / Gmünd Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Gasthof Sonnenhof*** Gerlos / Gmünd

Beoordelingen Gasthof Sonnenhof***

Gerlos 197, A-6281, Gerlos / Gmünd
Gasthof Sonnenhof scoort een 8,6 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Sonnenhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Sonnenhof*** in Gerlos / Gmünd, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Gasthof Sonnenhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Sonnenhof*** met andere accommodaties in Gerlos / Gmünd.

32 beoordelingen over Sonnenhof***

met een groep, Jan. 2012
"Super goed hotel en restaurant"
Emiel
21-2-2012 Ik ga ongeveer 5x per jaar een week skiën en ik verblijf dan in allerlei accomodaties vanaf een pension tot aan een 5 sterren hotel.
Maar Hotel Sonnenhof is toch wel iets bijzonders.
Het hotel is pas verbouwd en de kamers zijn netjes schoon en royaal.
De bediening is super vriendelijk, snel en niets is te veel voor ze.
En het eten, jonge jonge jonge hier kan Herman den Blijker nog iets van leren zo overheerlijk is dit.
Tegenwoordig ga ik hier in de winter en ook in de zomer hier een week naar toe. Elk jaargetijde heeft hier zijn charme.
De ligging is centraal in het dorp, op 10 min loopafstand van de piste of binnen 2 min per bus die voor de deur stopt.
De apresski is op kruipafstand, maar je hebt hier geen overlast van in het hotel.
Kortom ik kan je dit hotel/restaurant warmn aanbevelen.

met vrienden, Jan. 2012
"Skivakantie gerlos 2012"
peter van den eynde...
7-2-2012 zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. goed ontbijt en in halfpension zeer goed en verzorgd avondeten.
we hadden app. dat zeer proper en goed onderhouden was. werd dagelijks gepoetst en om de ntwee dagen propere handdoeken en lakens.
vanuit het skiruim in de kelder sta je op 1 min aan de skibus die je tot aan de lift brengt op 5 min. terug skien kan je tot vlak naast het hotel en sta je op 1 min weer in het skiruim.
links, rechts en rechtover zijn er apres-ski bars!! wie zich hier verveeld heeft een probleem met zichzelf.

met vrienden, 2012
"Tijd van ons leven gehad!"
Laura
24-1-2012 We zijn nu net weer een thuis na een super weekje met 12 meiden! We hadden halfpensioen, en dat is echt een aanrader! 's ochtends kan je op je gemak het heerlijke ontbijt genieten, en er is voor ieder wat wils. ook 's avonds is het eten echt top, en de bediening is professioneel maar ook heel aardig. Als het heel druk is in het restaurant hebben ze natuurlijk wel wat minder tijd voor een praatje maar dat is ook logisch.
Verder zijn de kamers ook zeer goed, en liggen de bedden super. de enige spierpijn die we hadden kwam van het snowboarden en gelukkig niet van de accomodatie, haha. daarbij worden de kamers vaak gecontroleerd, en heb je zeker om de dag een schone handdoek en dergelijken.
en last but not least, de ligging is echt top, de gratis skibus stopt voor de deur, en in minder dag 5 minuten sta je bij de gondel, en ook de uitgaansgelegenheden zijn op loopafstand.
Vanaf het Sonnenhof kan je ook heel gemakkelijk met de bus naar een ander gebied, dus van verveling is geen sprake!

met vrienden, 2012
"Een top week gehad!"
Rene
22-1-2012 Ben voor de 3e keer geweest en ga vast en zeker nog vaker heen.
Lekker eten leuk personeel en altijd vriendelijk en bij het ontbijt en avond eten kom je niks te kort. perfecte locatie ski verhuur er tegen over en de ski bus stopt voor het hotel. De slaapkamers zijn goed en de bedden liggen ook goed heb verder geen op of aanmerkingen.

met oudere kinderen, 2012
"Nooit meer"
johan
16-1-2012 Gastheer Sonnenhof is arrogant, wij betaalde voor 4 gangen diner die je vanaf 18.00 uur kon nuttigen, maar wilden graag eerder eten i.v.m treinreis, dat was geen probleem alleen werd niet het half pension gedeelte verrekend, sterker nog we moesten voor de wiener schnitzel de volle mep betalen. Toen wij om zijn verklaring vroegen wilde hij zelf niet komen maar stuurde zijn knecht! De arrogantie, het bad was met ruim een uur vol. Het was een straaltje van 3 mm en daar werd pas de 6e dag iets aan gedaan. De kamer van onze kinderen werd de laatste dag niet schoongemaakt en er werden geen schonen handoeken opgehangen. Wij hadden oude kamers terwijl wat ze laten zien bij touroperator zijn spiksplinter nieuwe kamers. De kok was net voor kerstavond weggelopen, dus het eten was niet lekker. Fruit uit blik e.d. kortom geen succes we dronken op kamer nummer maar de bediening halen de kamernummers nog wel eens door elkaar en dan staan er dingen op je rekening die je niet hebt gehad!!!!!!

met vrienden, Feb. 2011
"Perfecte prijs kwaliteitverhouding"
Ad en Marijke
14-2-2011 Hotel Sonnenhof in Gerlos bezoeken we nu al een jaar of 7. Altijd gastvrije eigenaar en vriendelijk personeel. Het eten is alom bekend. Ligging is perfect voor skieén en après-ski. Gaan er volgend jaar zeker weer naar toe.

met een groep, Jan. 2011
"Volgend jaar weer in hotel Sonnenhof"
r van den hengel
10-2-2011 We komen winters met +_ 14 personen ,waaronder ouders en kinderen.
Het eten is zeer goed en voor ieders wat wil.
De kamers zijn echt schoon en de meeste hebben een balkon.
Zelfs je laptop kun je vrij gebruiken ,vraag naar de inlogcode van het hotel.
De gratis bus hebt je niet nodig, (kan wel) maar door de ligging kun je alles lopen.
Gezellige bar en zeer vriendelijke bediening
Zomers komen we ook een week, schitterende wandelroute's en voor de kinderen word er elke dag wat anders georganiseerd door de vvv .
's'Winters sneeuwzeker tot achter het hotel ,geen sleepliften en bijna geen stoeltjesliften meer , steeds meer gondels.
Je kunt naar 4 verschillende dorpen skieen.
Apreski rondom het hotel,daarna heerlijk eten in Hotel Sonnenhof , heerlijk slapen en gezond weerop om te skieen.
Groetjes und viertenk.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Hele goede bediening"
Marco Altena
7-2-2011 We hebben ons prima vermaakt in Sonnenhof. Het is net of als je gewoon bij familie op bezoek bent.
Echt een aanrader !!!!

Gr. familie Altena

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Gezellige plek"
j.p.van leeuwen
3-1-2011 Sonnenhof is een leuk hotel met een goede ligging midden in het centrum.

alleenreizend, Aug. 2010
"ZEER goed Hotel!!!"
Martin
21-8-2010 Voor de tweede keer Gerlos en 't eerste jaar bij de Sonnenhof.
Zeer vriendelijke bediening in restaurant, werd vriendelijk welkom geheten door de chef zelf bij aankomst.