Aparthotel Pension Andrea*** in Gerlos / Gmünd Oostenrijk beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Pension Andrea***

Aparthotel Pension Andrea*** Gerlos / Gmünd

Beoordelingen Aparthotel Pension Andrea***

67, 6281, Gerlos / Gmünd
Aparthotel Pension Andrea scoort een 8,7 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Pension Andrea***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Pension Andrea*** in Gerlos / Gmünd, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Aparthotel Pension Andrea*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Aparthotel Pension Andrea*** met andere accommodaties in Gerlos / Gmünd.

21 beoordelingen over Pension Andrea***

met een groep, Feb. 2012
"Weekje wintersport"
Esther
5-3-2012 wij hebben een heerlijke week wintersport bij pension andrea gehad. Zijn prima ontvangen en kamer was al vlot klaar, fijn als je met de bus vroeg aan komt.Het avond eten was prima, keuze uit 2 en ook ontbijt was voldoende.Piste was op paar honderd meter afstand van pesion, zo ook bus plaats waar we afgezet werden. Rustig pesion en toch dicht bij het centrum.

met vrienden, Juli 2010
"Zeker een aanrader"
Smets Hubert
26-7-2010 18-07-2010
Zeer mooie en goed hotel,met een goede keuken en de bazin zelf aan het fornuis.
Mooie en nette verzorgde kamers,de bediening is door eigen eigen personeel met altijd goede en vriendelijke mensen
Zeker een aanrader om terug te komen nu de gratis bus van Koningsleiten tot Zell am Ziller,en met 2,3 € bijbetaling tot in Mayerhofen kunt geraken
Fam Smets Ketelslegers uit Belgie
Zijn er voor de 3x geweest met vrienden

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super goed pension"
Bongers
6-8-2010 Super goed pension.

Wij zijn hier een week geweest met 2 jongens van 11 en 10 jaar. Het eten was goed, de sfeer super, zeer gemoedelijk, voor iedereen een aanrader, en het verblijf is niet duur.

met oudere kinderen, Jan. 2010
"Fantastische sfeer, gast is hier echt koning!"
Willem Hudepohl, Ol...
26-2-2010 We komen nu al 8 jaar bij Pension/Hotel Andrea, met ongeveer 10 tot 12 personen en het blijft elk jaar weer een verrassing. De kamers e de appartementen zijn echt top, de bediening is echt persoonlijk, altijd tijd voor een praatje. De sfeer is gewoon ontspannen en je voelt je helemaal op je gemak. Tijd voor plezier moet er soms zijn en dat is hier geen enkel probleem. Het eten is gewoon goed, maar was dit jaar wel heel erg lekker, complimenten aan de kok(kin). Andrea heeft een mooie sauna met alles er op en eraan. De ski-bus stopt voor de deur, dus afstand geen enkel probleem. We hopen ook volgend jaar weer hier onze ski-vakantie door te brengen.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Geweldig hotel"
velden
11-1-2010 Geweldig hotel met vriendelijk personeel. Goede service kamers worden super bij gehouden en het eten is er heerlijk.

met jonge kinderen
"Al ruim 20jaar dezelfde service "
Kerkman
13-9-2009 ALtijd vriendelijk , niks moeilijk
Je kan ze altijd even bellen en met leuk gesprek .
Ik kom er al heel lang nu ook met de kids inmiddels.
Gewoon elk jaar feest.
eten top , gastvij , rustig genieten , fijne kamers

met partner, Aug. 2009
"Geweldig hotel"
Familie Kerkhoff
27-8-2009 Wij zijn na een aantal keren wintersport dit jaar zomers een paar dagen in hotel Andrea geweest. En ook zomers is het er geweldig! In de winter verbleven we telkens in een appartement, dit keer een hotelkamer. Keurige kamer, nette douche en het eten was iedere avond heerlijk!! Absoluut niets aan te merken. Ideaal gelegen om de wandelgebieden te bereiken: tegenover het hotel is een stoeltjeslift naar een prachtig wandelgebied en mocht je met de gondel naar boven willen, dan is deze met de auto in 5 minuten te bereiken. Ook rijdt er 2x per uur een gratis wandelbus. Samenvattend: een geweldig mooi hotel, aardige en behulpzame medewerkers. Zeker een aanrader. Misschien één minpuntje: stel dat je 's avonds nog even in het plaatsje Gerlos iets zou willen drinken, dan kun je alleen met eigen vervoer of met een taxi naar huis. Naar huis lopen kan natuurlijk ook, maar dat moet dan over een onverlicht pad (ca. 30/45 minuten lopen).

Familie
"Zeer prettig verblijf, schoon en gastvrij"
nicole
20-8-2008 De kamers zijn schoon en voorzien van alle behoeftes. Het hotel ligt op een prachtig plekje (ietsje buiten Gerlos) en het eten was elke keer weer lekker, en de service prima. Echt een knus familiehotel. Niets op aan te merken, ik ga er zo weer naar toe!

Familie, Juli 2008
"Topper"
fam. Knippen
22-7-2008 eerste maal in oostenrijk voor de zomervakantie.Super hotel zeer vriendelijke mensen (eigenaren) Schone nette kamers. mooie omgeving, lekker eten (vast menu) en erg dienstverlenend. We gaan zeker nog eens terug.
Ook erg leuk voor de kinderen.

met vrienden, Juni 2008
Smets Hubert
4-7-2008 We zijn zeer te vrede over Pension Andrea.Waren er voor de eerste keer en alles verlipep naar wens.
Zowel het eten als de kamers waren prima en goed verzorgd door de bazin
Heel vriendelijke mensen en stonden altijd voor een vraag en goede tip klaar
Zeker een aanrader en ligt vlak aan de wandelweg en uitstappen niet te ver weg