11-3-2012
Prachtig nieuw en schoon appartement. We zaten in een 6 persoons appartement met 4 personen. Derde bed was een slaapbank op 1 van de slaapkamers. Voor 4 personen meer dan voldoende ruimte. Vanuit de piste ski je zo naar het appartement. Centrum op 500 m afstand. Perfecte ligging. We komen zeker nog een keer terug.
11-3-2012
Appartement Lena is fantastisch. Zaten met 6 vrienden in het bovenste appartement. Met groot balkon aan de voorkant waar je de hele dag zon hebt. Ligt precies tussen gondel en apres-ski bars Cin-Cin en Little London. Je moet wel een stukje omhoog lopen. Je kunt met de dalafdaling bij het appartement komen. Netjes, verwarmd en afgesloten ski-hok voor je spullen. Alles is zo netjes en nieuw. En echt heel erg schoon. Het appartement heeft bijna alles. En als je dan toch nog wat nodig hebt, vraag het de eigenaar en zij regelen het. Zelfs lenzen vloeistof :-) Ze houden het graag op hoog niveau, dus wij moesten wel 600 euro borg betalen, waar touroperator over 300 euro spreekt. Maar goed, het was het meer dan waard. En alles terug gekregen natuurlijk! Je moet er echt een keer naar toe.
7-4-2011
Top appartement! Ruime indeling, netjes ingericht. Eigenaars zijn erg aardig en doen er alles aan om je vakantie te laten slagen. Ligging zowel t.o.v. de pistes als de aprés ski is perfect.