22-4-2011
Goede week gehad. Na een zeer lange wachttijd bij het inchecken was alles prima de rest van de week. Echter, na het aanbod voor een ontbijt in het hotel zelf van 6 euro pppd werd uiteindelijk bij thuiskomst 8,50 euro pppd in rekening gebracht. Dit wordt ingehouden op de borg wat gebruikelijk is. Maar om zomaar 70 euro extra te pakken op de klanten is niet direct klantvriendelijk. Vreemde borgpraktijken zijn hier vaker voorgekomen las ik in de andere beoordelingen.
19-3-2011
wij waren hier al een keer eerder geweest. Prima appartement met skiverhuur eronder, skibus stopt voor de deur en kinderski-school aan de overkant.
Aan de gastvrouw kunnen we alleen niet wennen....
Het was dat wij hier al eerder geweest waren, daarom hoefden wij nu maar 100 euro borg te betalen met 6 personen, maar normaal gesproken is dat 200 p.p Kontant! Ze praat nederlands, dat is wel prettig, maar niet op een vriendelijke manier. Veel jongeren in het complex en al ben je met 8 personen wordt het wel heel krap, en dan slapen er 2 in de woonkamer/keuken. Verder prima ligging midden in het centrum
12-8-2011
Ruime appartementen. 6 persoonsappartement en iedereen kon met gemak z'n spullen kwijt. We waren met groep van 30 personen. Missende pannen verschilt per appartement en door ons zijn er een hoop verschoven omdat de ene kamer bijna geen pannen had, en de ander wel. Per ongeluk bij verkeerde kamer geklopt maar daar evengoed een pan van geleend. Bedden heerlijk, zelfs de bedbank in de woonkamer. Balkon groot. Pistebussen vroeg in de ochtend druk maar is maar 10 minuten lopen naar de lift. Eigenaresse aardig, prima met de auto heen te rijden. Busreis echt onnodig.
19-3-2011
Omdat wij vroeg in de ochtend terug naar huis gingen, zou de borg van 100 euro p.p. naderhand overgemaakt worden. Tot op heden "5 weken later" nog niets van vernomen. Enige wat je hoort is dat het eraan komt maar kijk uit, dit gebeurt niet!!!