Hotel Jägerhof**** in Gerlos / Gmünd Oostenrijk beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.894 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Gerlos / Gmünd > Hotel Jägerhof****

Beoordelingen Hotel Jägerhof****

-10  °C

10 februari 2012

Hotel Jägerhof**** Gerlos / Gmünd

Hotel Jägerhof scoort een 8,3 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Jägerhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Jägerhof**** in Gerlos / Gmünd, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel Jägerhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Jägerhof**** met andere accommodaties in Gerlos / Gmünd.

1 2 3 4 5 6 volgende

53 beoordelingen over Jägerhof****

Prijs/Kwaliteit uitstekend
M. Nederlof
22-1-2012 Prachtig vernieuwd hotel. Ruime complete kamers, 5 gangen menu, hoofdgerecht 3 keuzes, prachtige nieuwe sauna, garage onder het hotel. Afdaling tot aan overkant (50 m links) van het hotel (mits voldoende sneeuw). Ook skibus vlakbij het hotel. Prijs/kwaliteit uitstekend: veel voor relatief weinig geld.

met vrienden, Jan. 2012
Prima onlags gemoderniseerd hotel
joop sleddens
24-1-2012 ruim begrip voor ""de gast moet tevreden zijn"" instelling, niets is teveel moeite.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Prima hotel
corine klaarmond
2-1-2012 Prima ligging, met skibus 5 minuten van de lift en de dal afdeling stopt voor het hotel. Eten was goed en vriendelijke mensen. Het internet was slecht, af en toe verbinding (15 euro per week). Voor oudere kinderen geen ruimte waar ze iets kunnen doen. Sauna was ook goed.

Fantastisch vernieuwd 4 sterren hotel
Jack en Grace
7-8-2011 Het gehele hotel is prachtig vernieuwd en de kamers van allerlei luxe voorzien. Radio + fohn op de douche en tv + koelkastje op de kamer. Prachtige sauna en kinderspeelkamer aanwezig. Parkeergarage onder het hotel. Ontbijt en diner fantastisch geregeld. Als er een hoofdgerecht was dat je niet wilde, dan was er een mogelijkheid tot het kiezen van iets anders. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Vriendelijk personeel en altijd bereid tot het beantwoorden van vragen. Zeker een aanrader. Komen volgend jaar weer terug.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
Super hotel
Fam. Bakker
23-3-2011 Fantastisch hotel, super kamer, mooie sauna, vriendelijke bediening en een uitstekende keuken. Wat wil je nog meer. Goede keuze dus

met jonge kinderen, Feb. 2011
Mooi hotel, 4 sterren waardig
12H
1-3-2011 Mooi hotel, op een gunstige plek in het dorp. Onze zoon kon lopend naar de oeffenweide. Om naar de berg te gaan moet je wel met de skibus maar die stopt bijna voor het hotel. Wij hadden een mooie kamer met een luxe uitstraling een hele grote kast waar je alle spullen in kwijt kunt en een apart toilet. De kamer was voorzien van een gratis kluis en een klein koelkastje. Eten was er goed, een 4 gangen menu, waarbij je keuze had uit 4 hoofdgerechten 2 vlees, 1 vis en 1 vegetarisch ( bij ontbijt keuze maken). Kinderen konden kiezen uit 4 gerechten, maar een eigen inbreng was ook mogelijk zonder bij komende kosten. De kinderen vermaakte zich prima in het hotel ondanks dat de kinderspeel kamer nog leeg was. Sauna zijn we niet in geweest. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Bij vertrek vroeg in de ochtend is het mogelijk om een lunchpakket mee te krijgen ipv een ontbijt.

met jonge kinderen, Feb. 2011
Al weer geboekt voor volgend jaar !
fam Jansen
3-3-2011 Goed hotel, prima ligging in het centrum. Afdaling tot bijna bij het hotel. Skibus halte naar de liften voor de deur. Eten goed. Kinderen konden mee eten met het menu (4 gangen menu), maar ook iets kiezen waar ze trek in hadden. Allemaal geen probleem. Kamers zijn ruim, netjes en schoon. Apart toilet. Kinder speel kamer was nog leeg, maar daar schijnt nog aan gewerkt te worden.

Dit is een topper
Harald Tijsen
18-2-2011 Mooi nieuw gerenoveerd hotel.
Je kunt tot vlakbij het hotel skien.
Prima 4 gangen diner en uitgebreid ontbijtbuffet. Zeer mooi welnessgedeelte met verschillende saunas.
Kortom een prima hotel.

met jonge kinderen, Mrt. 2010
Helemaal goed!!
Fam. V
14-3-2010 Wij zijn een week in dit hotel geweest. De skibus stopt vlakbij en je kunt tot bijna aan het hotel skien! Wij vonden Gerlos zelf een beetje tegenvallen, een erg drukke straat met niet zoveel apres ski en winkeltjes als we gehoopt hadden. Het skigebied vonden wij wel erg mooi (we gaan meestal naar F'rijk).
Het eten in het hotel was erg lekker, maar overal ging dan ook room doorheen...! Je krijgt 's ochtends keuze uit 3 hoofdgerechten (2x vlees en 1x vega). Ontbijt was ook prima. De bediening was erg aardig.
Onze kinderen vonden het een feestje om iedere dag de schoongemaakte kamer te bekijken. De schoonmaaksters maakten er iedere dag een feestje van!
Wij hadden van te voren gemaild met het hotel om 2 kamers naast elkaar te krijgen (in het nieuwe gedeelte). Dit was snel geregeld. De kamers waren verder echt prima! Een kleine storing aan de douche was heel snel opgelost.
Al met al dus helemaal goed!

met partner, Feb. 2010
Nooit meer oude gedeelte
Nanda
14-4-2010 Wij zijn hier van 22 febr,.tot 1 maart geweest en ik kon wel huilen.We betaalden €70 per nacht en we sliepen in oud gedeelte.vORIGE BERICHTEN SCHRIJVEN IETS GEDATEERD. Nou het was vreselijk.We hadden daar contact met mensen die hebben we onze kamer laten zien en die wisten niet wat ze zagen. Het nieuwe gedeelte was €80 en erg mooi. We zijn naar de receptie geweest en die zeiden dat alles vol zat. Dus voor mij dit nooit meer.
Het positieve aan het hotel was dat personeel erg aardig is en het eten lekker.

met een groep (1)
alleenreizend (3)