19-8-2011
heel gemoedelijk verteren in de apartementen milchbar en gerlos perle.
de dames isabell en tina staan altijd open voor advies en hulp.
kunnen heel goed omgaan met kinderen.
en je voelt je hier gelijk thuis.
wij komen nu 33 jaar in gerlos, waarvan 18 jaar bij de fam. statmann en nog steeds met heel veel plezier.
en hopelijk de komende jaren nog steeds met de hele familie.
4-8-2011
De app. zijn verdeeld over 2 gebouwen, deels boven de Milchbar, deels boven de Cheers bar, de laatste zijn de Gerlos Perle app. Wij zaten in Gerlos Perle, op de 3e verdieping (geen lift). De app zijn erg netjes en kompleet. Je komt binnen in een grote hal waar alle overige ruimtes op uit komen, een 2 persoons slaapkamer waar een kinderbedje bij past, badkamer met douche en wastafel, ruim (apart) toilet en de woon/slaapkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer toegang tot balkon. De keuken is kompleet, oa 2-pits kookplaat (elektrisch), broodrooster, magnetron en kleine vaatwasser. Bank in de woonkamer is evt. slaapplaats voor 2 volwassenen. Verder eethoek, kleine TV (37cm) in woon- en slaapkamer met BVN. Er wordt niet schoongemaakt tijdens je verblijf, handdoekwissel 1x per week, werd bij ons vergeten, na vragen kwamen ze direct alsnog wisselen. Goed eten in de Milchbar, dames zijn vriendelijk, wel zakelijk. Bijv. bij aankomst bieden ze drankje aan, moest je 's avonds alsnog afrekenen.