Appartement Alpine Estate**** in Gerlos / Gmünd Oostenrijk beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Alpine Estate****

9,7
9,8

Gerlos Alpine Estate

Beoordelingen Appartement Alpine Estate****

Gerlos 90, 6281, Gerlos / Gmünd
Appartement Alpine Estate scoort een 9,5 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Alpine Estate****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Alpine Estate**** in Gerlos / Gmünd, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Appartement Alpine Estate**** vinden. Je kunt 3 video's van Appartement Alpine Estate**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Alpine Estate**** met andere accommodaties in Gerlos / Gmünd.

19 beoordelingen over Alpine Estate****

9,7
9,8
"Luxe appartement"
Dirk
27-8-2011 Prachtig luxe appartement, wij hebben ons deze zomervakantie 2 weken prima vermaakt. Mooie badkamer, met aparte douche en bad, zelfs een sauna is in het appartement aanwezig. Zag er prima uit, mooie keuken & inrichting, heerlijke bank ! Alpine Estate ligt aan de rand van Gerlos, met een prachtig uitzicht op de bergen. Het enige wat wij misten is een speelplek voor de kinderen, bijvoorbeeld een speeltuintje met wat speeltoestellen of bijvoorbeeld een tafeltennistafel, terwijl hier buiten tussen appartement Zillertal en Alpine Estate of in de parkeergarage eventueel wel plek voor zou zijn.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldig Penthouse!"
Ruud-B
23-8-2011 In augustus een week in het grote Penthouse van Alpine Estate in Gerlos geweest. Wij klunnen niet anders zeggen dan dat wij daar een fantasische week gehad hebben. Het complex is zeer netjes uitgevoerd en aan alles valt te zien dat er gedacht is aan luxe en goede afwerking. Onder het complex (gelukkig zeker niet zo groot) is in een parkeergarage met gereserveerd plaatsen prima te parkeren. Twee verdiepingen, 5 slaapkamers (waarvan 1 met 4 slaapplaatsen), een heerlijke woonkamer. open keuken en terras. Dit lijkt redelijk gewoon maar de luxe is overal aanwezig. We hebben menig moment doorgebracht in de jacuzzi die buiten zodanig opgesteld staat dat je van daar af een prachtig uitzicht op de bergen hebt! De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien zoals een oven, stoomoven, magnetron,dubbele koelkast met vriezer en wijnkoelkast, allen van het merk Miele. De Masterbedroom heeft een gigantische badkamer met 4-persoonsbad. Met ook de ruime sauna is de vakantie compleet! Een aanrader!

met een groep, Aug. 2011
"Super mooi appartement"
roelofjannekeannie
19-9-2011 Erg luxe appartement. Erg verzorgd en netjes. Vriendelijke personeel.
Je hebt ook een heel mooi uitzicht op de bergen. Elke kant die je uit kijkt weer een heel mooi uitzicht.
Wel vond ik jammer dat je eerst wel een stukje moet lopen om uit eten te gaan. Zowiezo wel een kwartiertje/ 20 minuutjes kwijt. Maar het is de moeite wel waard, in Gerlos heb je wel hele gezellige eettentjes.

Het is dus zeker een aanrader!!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Alpine Estate**** bij...

"Mooie luxe ruime appartementen"
MT
9-8-2011 appartementen met veel ruimte, luxe keuken met alle inbouwapparatuur van Miele,
parkeren onder in garage, wasmachine en drogen voor 1 euro.
zomerdag is er niet veel te doen in Gerlos (geen grote plaats), zal winters wel
druk zijn.
Wel veel looproutes beschikbaar.

met vrienden, Mrt. 2011
"Echt een aanrader!!"
Elleke
31-3-2011 Het appartement is super! Wij zaten in een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Aan alles is gedacht. De badkamers, de keuken, de woonkamer, alles is super de luxe! De keuken is volledig voorzien: vaatwasser, oven, magnetron (Miele), waterkoker, senseo etc. Ook de badkamers zijn top en de afwerking is heel goed.
Bovendien zijn alle slaapkamers voorzien van tv en dvdspeler! Verder hadden wij een lekkere sauna en een mooi balkon.

Het enige minpuntje is de ligging t.o.v. de piste, de skibus stopt weliswaar onder aan de straat maar dit is een erg steile helling waar je niet makkelijk met je ski's op en af gaat!

met een groep, Mrt. 2011
"SUPER SUPER SUPER"
Amanda en Roderick ...
12-9-2011 We zijn afgelopen maart in het grote Super de Luxe Penthouse TOP 11 geweest. Wat een ervaring!! We wisten dat er een jacuzzi bij zat maar we hadden geen idee dat we daar dan ook iedere avond gebruik van zouden maken. Zo fantastisch om 's avonds na het skien met een schitterend uitzicht lekker te genieten. Wat betreft de inrichting ook geweldig. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. De ene nog mooier dan de andere. Er is echt aan alles gedacht. Elke slaapkamer heeft ook een flatscreen met als je wilt Nederlandse TV. We komen absoluut volgend jaar weer terug.

met vrienden, Mrt. 2011
"Penthouse"
ezziedj
3-10-2011 In maart 2011 hebben wij met 12 personen in het Penthouse deluxe groot verbleven. Echt een fantasische accommodatie, met alle luxe die je van een 'golden label' accommodatie verwacht.
Omdat het appartement nog niet zolang open was, hadden wij nog wel wat last van opstart probleempjes, maar dit zoveel als mogelijk direct opgelost.
5 slaapkamers, met allen een flatscreen en eigen badkamer. Waarvan de masterbedroom een gigantisch bad heeft! Het balkon is gigantisch en de jacuzzi was echt heerlijk na een dagje skien. De inrichting is modern, maar stijlvol. En een geweldige eettafel voor 12 personen!
Een minpuntje is wel de ligging. Je moet een zeer stijle helling af, naar de weg, voor de skibus. Een tip is dus om een kluisje te huren bij de skipiste, zodat je die klim niet op je skischoenen hoeft te doen. Naar het centrum is het ongeveer een kwartiertje lopen, maar na de apresski is een taxi toch ook wel aanradar.

met vrienden, Feb. 2011
"Geweldig luxe appartementencomplex"
Edwin Molenaar
9-3-2011 Van 26 feb 2011 tm 6 maart in dit appartementencomplex gezeten. Bij aankomst rond 11.00 uur konden we eigenlijk de kamer nog niet in, maar het personeel heeft zo zn best gedaan zodat we er om half 12 al in konden ipv 15.00 uur. Bij binnenkomst waren we stomverbaasd hoe luxe, mooi en nieuwe alles er nog uitzag. Hele ruime woonkamer met super groot terras, hele mooie keuken en wel 2 badkamers. Één met douche en de ander met een bad. Het is zeker een appartement waar ik zo zou kunnen wonen. Let op dat je wel een aantal kosten achteraf nog moet betalen, zoals schoonmaak, beddengoed en toeristentax.

Het enige minpunt is als je zonder auto bent (zoals wij met de trein) is het van en naar de skibus lopen wel echt vervelend, vooral omhoog naar het appartement. Maar dit weegt totaal niet op tegen het geweldige appartement.

Zeker aan te raden!

met een groep, 2011
"Superrrrr locatie!"
Jan Janssen
22-2-2011 Wij hebben met 11 personen het grote penthouse gehuurd. we kunnen niet anders zeggen dat het helemaal te gek is. Het penthouse heeft twee verdiepingen en 5 badkamers. één van de badkamers heeft zelfs een mega bad van 2 bij 2 meter. Verder zit er een prachtig barkeuken in met wijnkast, openhaard en tv op elke slaapkamer wat erg relax als je met een grote groep bent. Op het dakterras hebben we heerlijk in de buiten jacuzzi gezeten onder het afdak terwijl het sneeuwde. Het uitzicht is verder echt fantastisch. Er is ook een hele lieve huismeester waar je bijvoorbeeld die s'ochtends broodjes kan aanvragen. ik heb inmiddels alweer geboekt voor het eind maart dit jaar. Ga dan alleen in een kleiner appartement met mijn gezin.

met partner, Feb. 2011
"Geweldig!"
Roger Horz
20-6-2011 Mooi, Luxe, Netjes, Schoon, Comfortabel, Gezellig en dat was alleen over het appartement. Daarnaast een super apres-ski, fantastisch skigebied en lekkere eetgelegenheden!!