Gasthof Sabine in Galtür/Wirl Oostenrijk beoordelingen 9.7 | Zoover

Gasthof Sabine Galtür/Wirl

Beoordelingen Gasthof Sabine

Nr. 13, 6563, Galtür/Wirl
Gasthof Sabine scoort een 9,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Sabine? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Sabine in Galtür/Wirl, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Gasthof Sabine vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Sabine met andere accommodaties in Galtür/Wirl.

2 beoordelingen over Sabine

Familie, Feb. 2008
patrick en ilse
19-2-2008 we zijn hier reeds 3 maal geweest,en we gaan zeker nog terug, klein maar heel fijn familiehotel met heel lekker eten. we vinden het beter dan het nabijgelegen hotel Landle

john
27-11-2007 Wij zijn hier al een paar keer geweest en alles is tip top verzorgd.Zowel de kamers als het eten id prima.Zeker een aanrader.