Hotel Almhof**** in Galtür/Wirl Oostenrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Almhof**** Galtür/Wirl

Beoordelingen Hotel Almhof****

6563, Galtür/Wirl
Hotel Almhof scoort een 8,3 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Almhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Almhof**** in Galtür/Wirl, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Almhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Almhof**** met andere accommodaties in Galtür/Wirl.

12 beoordelingen over Almhof****

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Klant vriendelijker kan haast niet meer"
a.l.v.d.engel
12-1-2012 Hotel Almhof heel goed gelegen direkt aan de piste,met terras wandelen ook goed. Met zonne terras ,en zwembad \sauna, zo klandvriendelijk, hebben wij nog niet mee gemaakt. Ontbijt en Dinner klasse, voor kinderen is het eten geen enkel probleem, je kunt vooraf speciaal een menu kiezen, en een dagje geen trek voor het menu , geen probleem, zonder bijkomende de kosten wordt een ander menu geregeld. geen trek in het menu, ga lekker aan de kaas Fondue. Kamers elke dag schoon gemaakt enz,enz. wij geven een grote 10. 4 volwassenen en jongen van 7.

"Geweldig hotel"
Spanjaard
21-8-2011 De tweede keer dat we naar dit hotel gingen. De ligging van het hotel is super (midden in de bergen, dichtbij de Silvrettapass) en het hotel zelf is erg relaxed. Het eten is goed; elke avond een keuzediner en 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel heeft een zwembad, sauna en fitnessruimte en de service is uitstekend. Vanuit het hotel kun je direct starten met verschillende mooie wandelroutes. We hebben een heerlijk verblijf gehad.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Heerlijke wintersport gehad"
Penc
31-8-2011 Prima hotel met eveneens prima service. Kamers Zijn wel een beetje gedateerd,wij hadden met zn allen een grote suite met voldoende ruimte en een fantastisch uitzicht. Volgend jaar gaan we zeker weer.

met vrienden, Mrt. 2010
"Een week lang genieten..."
koen
8-9-2010 hotel gelegen op de piste. uitgebreid ontbijtbuffet en gastronomische maaltijden 's avonds. Het was iedere dag weer uitkijken wat er 's avonds op het bord zou komen. Aparte kindermenu's.
we hadden een verouderde kamer maar men is stelselmatig alles aan het vernieuwen.
wellnesruimte met zwembad, deugddoend na een dag op de latten.
net opnieuw geboekt voor volgend jaar, helaas wel niet goedkoop

met jonge kinderen
"Letterlijk en figuurlijk een toplokatie"
J&M
1-3-2010 Wat een heerlijk en gezellig hotel. 's ochtends na het ontbijt de skikelder in, skietjes onder en meteen vanaf het terras weg kunnen skiën.
Tussen de middag kun je er heerlijk lunchen of borrelen, de skilerares stopt netjes voor het hotel om de kindjes van hotel almhof bij de ouders te brengen.
Het eten is voortreffelijk en heb je een keer geen zin in het menu, kostenloos een heerlijke wienerschnitzel of een pizza bestellen is geen probleem. Bediening zeer vriendelijk en gastvrij.
De kamers zijn niet echt groot, maar je leeft in dit hotel buiten aan de piste of in de bar of lounge.

In dit hotel weten ze wat gastvrijheid is.

Familie
MRN
10-2-2008 De krokusvakantie 2008 voor het eerst in de Almhof in Wirl geweest, waar het skigebied van Galtür zich bevindt. De gondel ligt voor het hotel, dus zo op de skis in en uit het hotel. Kamers riant, zwembed en saunalandschap waar de Thermae 2000 jaloers op zijn, voortreffelijk restaurant (halfpension). Zeer goede aparte afwisselende menu's voor de kinderen, die alles nog lekker vonden ook. Veel Nederlandse vriendjes en skileraren. De Panorama Tenne, deel van het hotel als bar/restaurant voor de skiers, is ideaal voor lunch in de zon en apres ski. Geen luidruchtige groepen, met name gezinnen/groepen met kinderen. Wel luxe en dus aan de prijs. Gaan volgend jaar weer. Aanrader voor wie het zich veroorloven kan.

Stefan
10-6-2007 Dit jaar waren wij voor het eerst in ALmhof,derde week van januari.Almhof is het beste hotel dat wij tijdens onze wintersportvakantie al gehad hebben.Zeer lekker eten met verse produkten echt zeer verzorgd,prachtige wellnes ruimte en hotel op de piste gelegen.Er was dagelijks apress-ski met live-muziek.
De 4de week van januari 2008 terug Almhof.

Familie, Dec. 2006
pj
14-2-2007 ligging voortreffelijk. op de piste. aardig en behulpzaam personeel.
panorama tenne erg gezellig en ook heerlijk eten. zeker de kaasfondue!!! zeker een plek om nog eens terug te komen. kinderen hebben zich ook uitstekend vermaakt.

Familie, Dec. 2006
gorus
28-12-2006 wij zijn net terug , mooie en ruime kamers, prachtige welness ruimte, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel, ideaal met kinderen ook qua ligging (echt op de piste) , kortom prima hotel en we gaan indien mogelijk nog dit jaar eens terug !

met een groep, Juni 2006

16-11-2006 rustig gelegen.verzorgde maaltijden.ideaal vertrekpunt voor rustige wandelingen .