Vakantie Beoordelingen Fulpmes / Telfes / Schonberg / Mieders Tirol vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Fulpmes / Telfes / Schonberg / Mieders

Sfeer

Skien naar beneden

Beoordelingen Fulpmes / Telfes / Schonberg / Mieders

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Fulpmes / Telfes / Schonberg / Mieders. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Fulpmes / Telfes / Schonberg / Mieders. Ben je zelf op vakantie geweest naar Fulpmes / Telfes / Schonberg / Mieders? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Fulpmes / Telfes / Schonberg / Mieders scoort een 8,0 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 68 Appartementen, 1 Chalet, 5 Landhuizen, 3 Gasthof, 10 Vakantiehuizen, 37 Hotels en 12 Pensions in Fulpmes / Telfes / Schonberg / Mieders. Op Zoover vind je bovendien 40 vakantiefoto's van Fulpmes / Telfes / Schonberg / Mieders. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Fulpmes / Telfes / Schonberg / Mieders. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol.

14 beoordelingen over Fulpmes / Telfes / Schonberg / Mieders

met jonge kinderen
"Gezellig"
Marga
Après ski
5-1-2010 Leuk, gezellig dorp met leuke gezellige restaurantjes en een aantal barretjes, apres ski bars. Voor de echte stappers niet heel bijzonder, maar het is mij zeker niet tegengevallen, had er minder van verwacht. Wat al eerder vermeld is dat het voor voetgangers niet echt veilig is, je loopt aan de kant van de weg en het verkeer is er vrij druk.
Het skigebied is leuk, gezellig met vele restaurantjes en barretjes, niet erg groot maar het is allemaal wat gemoedelijker, zowel het ski-gebied als fulpmes. Het is maar wat je zoekt.
Voor de kinderen was het erg druk, maar wij waren er dan ook met de feestdagen. Chaotische klasjes, veel kinderen en leraren die geen woord ned. spreken is dan toch wel lastig.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Mooi dal, minder dorp"
Vincent
Sfeer in het dorp
10-8-2009 Het dal op zich is prachtig en er is voldoende te doen en te zien in de zomer.
Het dorp Fulpmes zelf, waar wij zaten, vonden wij wat minder. Niet echt leuke winkels en zeker niet voetganger-vriendelijk. Smalle weggetjes zonder apparte ruimte voor voetgangers en er wordt lustig op los gereden. Onduidelijke verkeersssituaties (te weinig borden). Dat hebben wij maar al te goed gemerkt, want we hebben een aanrijding gehad in het dorp (buiten onze schuld om).
Wel voldoende eetgelegenheden, dat is ons zeker niet tegengevallen.
Zwembad in Fulpmes was zeer netjes en schoon en je kunt er zowel binnen als buiten zwemmen.

met partner, Mrt. 2009
"Rustige omgeving voor skiers..."
Sur
Skigebied gevorderden
25-7-2010 Ook voor Langlaufers en wandelaars is dit gebied een genot!

met een groep
"Mooi wandelgebied."
Rinus en Wies.
Sfeer in het dorp
9-8-2008 Wij waren hier op excursiereis met een groep. het is een mooi dorp maar wel veel verkeer met de smalle straten je kunt bij Corso heerlijke capuchino drinken, er is verder niet zo veel te beleven, je kunt er wel heerlijk wandelen.

Familie, Mrt. 2008
Pauline
Après ski
17-3-2008 Wij waren in Fulpmes. Kleinschalig dorp, geen grote appartementencomplexen. Veel apres ski is er niet. Wel prima restaurantjes, en verder supermarkt en sportwinkels. Boven Fulpmes ligt een klein skigebiedje, geschikt voor beginners. Daarnaast vertrekt er een gratis bus vanuit het dorp die je in 45 minuten op de gletscher brengt. Geweldig skiën daar!!
Leuk is dat je met het tram/treintje in 40 minuten in Insbruck bent, bijvoorbeeld als het een dagje minder weer is...

Defain
Après ski
28-2-2008 mijn vakantie was zeker geslaagd! dit jaar ga ik er weer heen. ik heb er zelf ook leren snowboarden toen ik 11 was en het was een goed leergebied. de instucteurs waren heel aardig, en ook kindvriendelijk. ik ben inmiddels 18 jr, en kom er iedere keer weer terug met een glimlach op me gezicht! ik kijk er al naar uit om te gaan. je moet trouwens echt een keertje eten bij de italiaan. en je moet ook echt een keertje keizerschmarn eten! (ik weet niet hoe je het schtijft.

v.d.broek
Sfeer in het dorp
13-8-2007 zijn in zomer in Fulpmes geweest. Best leuk dorp maar veel is er niet te beleven. je kunt er wel goed wandelen en met stubaitalcard kun je met alle liften gratis mee en ook het openbaar vervoer in heel het dorp is dan gratis.

Familie, Mei 2007
René
Après ski
23-8-2007 Leuk gezellig ( ski ) dorp, ook leuk in de zomer. Eerlijk is wel dat de sfeer anders is dan met de wintersport. Nu voor de 5e keer in Fulpmes en zeker komt de 6e keer er ook aan. Zomer rodelen in Mieders is erg leuk.

Harald Bouman
Après ski
6-1-2007 gelogeerd in fulpmes (meerdere keren (>5x)inmiddels bij hotel holzmeister). schlick 2000 is prima om te leren skieen, maar dat kan ook prima op de stubaiergletcher, aan het einde van het dal. neustift zelf minder geschikt voor beginners en minder fanatieke skieers. mieders is ook aardig voor de genieters. fulpmes zelf is niet echt een apres ski dorp, maar kent zeker zijn charmes. als je de keus hebt, kies voor mieders of fulpmes en neem je auto mee naar de gletcher (ondanks het gratis busvervoer trouwens) of gan vlak bij de gletcher logeren natuurlijk, maar daar is het 's avonds verder uitgestorven

Sabine
Après ski
17-2-2006 Gelogeerd in Fulpmes een gezellig maar niet echt bijzonder dorp. Skigebied Slick 2000 is super voor kinderen en beginners. Mooi uitzicht over het stubaital vanaf de piste. De skischool stubai waar onze zoon les had beschikt over leuke leraren maar ik vond het er erg chaotisch aan toe gaan. Maar dat schjnt overal te zijn. Ik zou mijn kind van 4 niet alleen achterlaten in een klasje.