24-8-2008
Ruim huis met super aardige verhuurders. Het keukenblok kon wat schoner maar voor de rest zag het er prima uit. Eenvoudig maar compleet ingericht.
13-1-2008
wij zijn hier oud en nieuw 2006-2007 geweest, het klopt dat wij ons een hoedje schrokken van de broodjesprijs, maar om nou elke ochtend een heel eind te moeten rijden heb ik er ook niet voor over. Heel schoon was het er niet, en klantvriendelijk..... ze zouden meer hun best mogen doen,wij zaten ook vast met de auto in de blubber, maar wer werd niet geholpen. Bedenk wel dat dit een huis is voor veel personen voor weinig geld! in een mooi skigebied, waar je een 15 min. voor moet rijden!
17-1-2008
Tijdens oud en nieuw 2007/2008 hebben wij in Luxner overnacht. Een ruim huis en het was redelijk schoon behalve de afzuigkap en een enkel kastje. Het huis staat op ongeveer 5 automin. vanaf de Spieljoch. Voor de deur stopt de skibus! Voor ski-ers echt een goede plek dus. De eigenaar is ontzettend aardig en vriendelijk. Koud hebben wij het niet gehad ondanks dat het drie nachten 16 - 18 graden vroor. Er lagen dekbedden en dekens en daarmee lig je lekker warm. We hebben een prima vakantie gehad en komen zeker nog eens terug!! Zeker gezien de prijs en wat geboden wordt!!