Vakantiehuis Luxner**** in Fügen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Luxner****

2 juni 2012

Vakantiehuis Luxner**** Fügen im Zillertal

Beoordelingen Vakantiehuis Luxner****

Fügen im Zillertal
Vakantiehuis Luxner scoort een 6,9 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Luxner****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Luxner**** in Fügen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Vakantiehuis Luxner**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Vakantiehuis Luxner**** met andere accommodaties in Fügen im Zillertal.

4 beoordelingen over Luxner****

5,5
6,1
6,4
Familie
"Compleet, eenvoudig maar gunstig in prijs"
fam. R. Hein
24-8-2008 Ruim huis met super aardige verhuurders. Het keukenblok kon wat schoner maar voor de rest zag het er prima uit. Eenvoudig maar compleet ingericht.

Familie
simone
13-1-2008 wij zijn hier oud en nieuw 2006-2007 geweest, het klopt dat wij ons een hoedje schrokken van de broodjesprijs, maar om nou elke ochtend een heel eind te moeten rijden heb ik er ook niet voor over. Heel schoon was het er niet, en klantvriendelijk..... ze zouden meer hun best mogen doen,wij zaten ook vast met de auto in de blubber, maar wer werd niet geholpen. Bedenk wel dat dit een huis is voor veel personen voor weinig geld! in een mooi skigebied, waar je een 15 min. voor moet rijden!

Familie, Jan. 2008
personeel
17-1-2008 Tijdens oud en nieuw 2007/2008 hebben wij in Luxner overnacht. Een ruim huis en het was redelijk schoon behalve de afzuigkap en een enkel kastje. Het huis staat op ongeveer 5 automin. vanaf de Spieljoch. Voor de deur stopt de skibus! Voor ski-ers echt een goede plek dus. De eigenaar is ontzettend aardig en vriendelijk. Koud hebben wij het niet gehad ondanks dat het drie nachten 16 - 18 graden vroor. Er lagen dekbedden en dekens en daarmee lig je lekker warm. We hebben een prima vakantie gehad en komen zeker nog eens terug!! Zeker gezien de prijs en wat geboden wordt!!

Mascha van Maenen
23-2-2007 VIER STERREN?! Wij zijn met de familie naar dit huis geweest en ik kan eerlijk zeggen 2 sterren is meer dan genoeg! De eerste indruk was netjes totdat je verder ging kijken. Oppervlakkig is alles schoon maar als je verder goed gaat kijken is het best vies. Dunne dekens in de slaapkamers boven. Ik was blij dat we slaapzakjes bij ons hadden. Je kunt de elektrische kachels aan doen maar daar hou ik niet van om daar 's nachts mee te slapen.De douche boven is echt een p..straaltje. Beneden schijnt het beter te zijn maar om nou met 8 personen beneden te douchen. blubberzooi voor de deur waar de auto's geparkeerd worden. De boer zou voor het geld best een beetje grind kunnen neerleggen. Oh ja broodjes service leuk hoor van de boer maar als je wil besparen kun je beter naar de supermarkt rijden. 80 cent per broodje vind ik best duur betaald... Een huisje huren in Oostenrijk doe ik niet meer.