Hotel Kohlerhof**** in Fügen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.836 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Fügen im Zillertal > Hotel Kohlerhof****

Beoordelingen Hotel Kohlerhof****

-6  °C

10 februari 2012

hotel Kohlerhof

Hotel Kohlerhof scoort een 7,5 uit 10, op basis van 213 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kohlerhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kohlerhof**** in Fügen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 75 vakantiefoto's van Hotel Kohlerhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Kohlerhof**** met andere accommodaties in Fügen im Zillertal.

195 beoordelingen over Kohlerhof****

met partner, Jan. 2012
Een aanrader!
Bianca
12-1-2012 Wij hebben een topvakantie gehad. Hotel ligt pal tegenover de Spieljochbahn, de kabelbaan die je rechtstreeks naar het skigebied in Fugen brengt. Een klein, maar mooi skigebied met veel rode pistes. Voor de afwisseling stap je eenvoudig in de skibus naar Hochfugen of met de trein naar Kaltenbach. Eten was uitgebreid en goed. Tip voor de vliegreizigers: de eigenaar brengt je voor €50,00 naar innsbruck Airport. Taxi kost al snel €100,00. Zeer gastvrij en het hotel is echt een aanrader!

met oudere kinderen, 2011
Geweldig!
Florus Mulder
10-12-2011 Echt de moeite waard, fantastische vakantie gehad, gratis met de bus naar hochfügen en daar is het fantastich.

top!

met een groep, 2011
Niet mijn hotel
sinja van drunen
6-11-2011 zijn hier 2 jaar met wintersport geweest, mede omdat onze vrienden deze locatie geweldig vinden en hier al jaren komen. mij viel het tegen, ik vind het een beetje een fabriek, hartstikke druk, mega veel gasten.
heel erg warm op de kamers. ik ben meer op zoek naar het echte oostenrijk gevoel. dat heb ik hier niet kunnen vinden, helaas. overboekingen hebben wij niet gehad misschien omdat we het rechtstreeks bij hun geboekt hebben. kan me voorstellen dat sommige mensen dit geweldig vinden want uiteindelijk kom je niets tekort en was alles netjes geregeld. maar het is gewoon niets voor mij, veel te massaal.en ik vond het ook aardig aan de prijs, voor 100 euro per nacht zijn er wel leukere hotels te vinden.

Prima kwaliteit/ prijs verhouding
Verruijt
24-7-2011 Super hotel met prima eten en een super buffet, enige minpunt is de slordige administratie en communicatie dwz. 5x van vaste tafel moeten wisselen omdat ze dachten dat we al afgereist waren, verder waren de bedden slecht, na klacht zijn de matrassen omgewisseld.
Personeel is niet erg spraakzaam naar kinderen toe, al met al toch een aanrader en wij gaan zeker terug.

Hopeloos bed
j.r.oostenveld
18-7-2011 We waren geplaatst in bijgebouw. Eerst tegenover buiten zwembad voor Nudisten.
Van 2 uur s' middags tot 11 uur s' avonds luidruchtige lesbos en homos voor de kamer plus treur muziek.Na klacht andere kamer gekregen, zogenaamde Panorama kamer, deze heeft als extra een koelkastje.
Gedateerde kamer met hopelloos ledikant. Matras op een plank, keihard en na paar dage rugpijn maar toen was het ook tijd om te vertrekken.
Het zogenaamde Galadiner is een aanfluiting, omgeving echter mooi.

Echt Oostenrijks Hotel
anneke_jongejan
1-7-2011 Hotel Kohlerhof is een goed groot hotel,wij zaten in de dependance Spieljoch.Het hotel is ondergronds verbonden (fijn met regen).Heerlijk 4 keuze menu,vriendelijk personeel. Iedere dag kamer schoongemaakt en schone handoeken.Zwembad en sauna top alles gratis ( 10 euro badjas huur).Kortom groot hotel, maar goed vertoeven

met partner, Mei 2011
Fantastisch daar, Eten zeer goed.
Frans
31-5-2011 Super Sauna gedeelte ( nieuw 2010 ) en groot binnen zwembad
Eten is echt super... Ontbijt zeer uitgebreid, tijdens ontbijt keuze maken voor het avond menu, er kan keuze worden gemaakt uit wel 6 verschillende avond menu's. ( echt super )

met partner, Mrt. 2011
Foute policy
globetrotters van d...
19-3-2011 Overboekingen zijn de regel. Kohlerhof accepteert meer reserveringen ook als hotelkamers bezet zijn. Eigenaar heeft meerdere pensions en bijgebouwen, geen 4sterren waardige, waar je naar toe wordt verbannen. Al jarenlang. Hoe lang gaan ze hier mee door? Of je nou via een touroperator boekt, of rechtstreeks: het overkomt bijna iedereen. Nooit meer.

met vrienden, Mrt. 2011
Goede kamers, maar slecht management.
Edith
24-3-2011 volop overboekingen, 23 stuks! Werden gedumpt in een gasthaus met wc op de gang. Na 2 dagen alsnog een kamer in het hoofdgebouw zoals was geboekt,

met jonge kinderen, Feb. 2011
Viel tegen
fam. Nijzing
16-3-2011 Ligging t.o.v de piste!!!, ja voor beginners maar anders moet je toch echt naar Hoch Fugen rijden. Hoch Fugen heeft een prachtig skigebied en van daaruit kun je ook naar Kaltenbach.
Kamer viel tegen. Mijn dochter (6jaar) sliep op een slaapbank die bijna uit elkaar viel. Hotel was ook erg gehorig zodat je de buren naar het toilet kon horen gaan.
Het is een groot hotel en als je in het bijgebouw komt dan heb je echt wel pech. Qua kamer en qua bediening.
Zwembad was koud en dat is echt niet lekker na een dagje skieen.
Denk niet dat we er nog een keer naar toe gaan. Volgende keer naar Hoch Fugen.

met een groep (5)